Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מדוע שלא יהיה אפשר? יש שינוי ברשיון הנהיגה או משהו?

בוא תהיה יותר ספציצי.

אחרי שקראתי את מה שכתבתי, הבנתי את הבעיתיות בניסוח.

מה שהתכוונתי הוא מעבר רגשי. ז"א האם זה לא קשה לעזוב את ההרגשה של נסיעה ברכב מוגדש, ולחזור חזרה לשגרת המנוע האטמוספרי.

יצא לי פשוט לנהוג על מספר רכבים מוגדשים (לא שלי), וכל פעם שאני חוזר בחזרה לרכבי הפרטי, חסרה לי "ההדבקה" למושב כאשר לוחצים על דוושת הגז.

אז חשבתי לעצמי אם זה רק אני, או שזה טרנד ;)

האם זה לא קשה לעזוב את ההרגשה של נסיעה ברכב מוגדש, ולחזור חזרה לשגרת המנוע האטמוספרי?

אצלי כואב לחזור למאזדה 3 גם אחרי שאני נוהג על סוס רתום לכרכרה.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הבנתי את כוונת המשורר והתשובה אינה חד משמעית, הכל מאוד אינדבידואלי ותלוי במנוע ממנו אתה עובר ולאיזה מנוע אתה עובר.

אישית קשה לי להפרד מהשבלול, יש לי נשמה זקנה מדי בשביל לחיות בסל"ד גבוהה ובעייני הTFSI 2.0 של הוואגיות הוא לא פחות מפנינה.

כמו שצויין כאן, הגדולה של המנועים האלו היא לא בבעיטה שהטורבו נכנס, אלה פשוט כוח שמרגיש כמו תחנת כוח גרעינית קטנה מסל"ד נמוך.

זקן. עוד כמה שנים סבא.

אחרי נסיעה בכמה רכב טורבו ונהיגה קבועה באטמוספרי, לי אישית לא חסר ההדבקה אלא פשוט כוח. פחות משנה לי האם זה יגיע מטורבו או לא. נכון, כיף להתחיל את הנסיעה עם הרבה כוח אבל אחרי נהיגה קצרה (מאוד) באטמוספרי חזק, בהאצות ביניים אין שום בעיה ולא הרגשתי יתרון או חיסרון בנושא זה.

מצד שני, אני צעיר ואין לי בעיה להעלות את הסל"ד כמו הסבא שציטטתי.:lol:

פורסם

אצלי, החזרה לאטמוספרי היא חזרה הביתה לכח מתפרץ ועדירה של הכביש בכל קשת הסל"ד עד לשיא אורגזמתי בקרבת הקו האדום.

ברכב המטורבת הנשמה יוצאת לי עד שהטורבו מואיל לגדוש די הצורך כדי להשאיר אפקט.

אני שייך לדיון?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אז אני מבין שאתה שייך לקבוצת ה-no replacement for displacement? :D

האם זה לא קשה לעזוב את ההרגשה של נסיעה ברכב מוגדש, ולחזור חזרה לשגרת המנוע האטמוספרי?

פורסם

אכן לא רע, אבל זו רמאות :-)

פורסם

לא מסכים בעליל, הייתה לי לאון קופרה (רכב מדהים לדעתי) ממנה עברתי לZ4 אטמוספרית 6 צילנדרים ואני נהנה ממנה הרבה יותר. יצא לי לעשות פתיחה עם קופרה שיש לה צ'יפ והרכב שלי היה יותר מהיר ממנו.

מה שכן, פוטנציאל השיפורים ברכבים מוגדשים הוא אדיר, בקופרה למשל על המבנה המקורי של הרכב אתה יכול להגיע למשהו כמו 400 כ"ס שזה לדעתי ממש מטורף ולא בהשקעה יותר מדי מטורפת.

פורסם

אני דווקא מסכים ,אם למשל אשווה את הוולוו שהיתה לי S60 טורבו 240 סוסים לסובארו לאגסי 256 סוסים.

הוולוו הרבה יותר מהנה למרות שהיא חלשה יותר.... אני אוהב את הכוח המתפרץ שיש עם רכב מוגדש.

אני אוהב את ההרגשה של דר גאקל ומיסטר הייד שמקבלים

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם
לא מסכים בעליל, הייתה לי לאון קופרה (רכב מדהים לדעתי) ממנה עברתי לZ4 אטמוספרית 6 צילנדרים ואני נהנה ממנה הרבה יותר

דוגמא לא ממש טובה, עברת מלאון שמדהימה ככל שתיהיה ה-Z4 מכונית עם FUN FACTOR גבוה בהרבה- רודסטר גרמניה איכותית שעל הדרך משודך לה מנוע 6 טורי שנחשב לפנינה מוטורית ולא ממש סובל ממחסור במומנט.

אני משער שגם אם ה-Z4 היתה מרגישה חלשה יותר עדיין כחבילה היא כנראה היתה מהנה יותר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אפשר בהחלט והכל תלוי מאיזה רכב לאיזה רכב עוברים

דוגמא אישית: מפולו 1.2 TSI לסיוויק 1.8 עוברים מאוד בקלות - למרות המשקל של הסיוויק היא מרגישה בהחלט חזקה ולא חסר כוח מתפרץ (יחסית לרכב משפחתי)

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

אגב למי שמחפש את ה"זריקה". חפשו אם אפשר דרך מחשב הרכב לשנות כיול מצערת. זה מוסיף לתחושה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני מבין שאתה מדבר על 1.6?

פורסם

זה בטח בגלל הכרכרה המשופרת שלך. אין מצב שסוס אחד יכול לסחוב טוב יותר מ-105(?) :D

• תוכן חדש...