Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לנו חבר חדש(האסקי קטן ונמרץ) ואני מחפש דרך שהוא יצטרף אלינו לטיולים מבלי להרוס את פנים הרכב. אז לבעלי הכלבים פה, איך אתם נוסעים איתם ברכב ? יש לכם כיסוי מומלץ? או דרכים יעילות לשמור על פנים הרכב ? אשמח לקבל עצות בנושא.

פורסם

יש "ערסל" למושבים

Car_Rear_Seat_Hammock_Style_Pet_Mat.jpg

אחד מהדברים הנוחים. רק אל תחיה באשליה,פרוות האסקי תגיע לכל מקום,מנסיון :wink:

IMG-20141031-WA0014.jpg

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

אני יודע שהנושא עדיין בחיתוליו, ובארץ עוד יותר, אבל המחשבה של לנסוע עם יצור חי ששוקל 15-20 קילו לא חגור עושה לי רע.

גם לייצור וגם לסובבים אותו במקרה של תאונה חס וחלילה.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

שבת שלום,

לי יש כלבה קטנה אני שם אותה על אחד הנוסעים.

פעם לקחתי כמה כלבים (לא ביחד) גדולים יותר מחמורים והם פשוט שכבו להם בשקט במושב האחורי.

לקחת סיבובים יותר ברוגע ולהמנע מבלימה פתאומים או משהו שלא יעופו.

רועי

פורסם

לי יש כלבה קטנה אני שם אותה על אחד הנוסעים.

פעם לקחתי כמה כלבים (לא ביחד) גדולים יותר מחמורים והם פשוט שכבו להם בשקט במושב האחורי..

מה שיפה בתאונה, הוא שהיא בלתי צפוייה ואתה לא יודע מה עלולות להיות התוצאות.

כדי לחדד, אשאל אותך ואת כל המסיעים כלבים בלי מתקני ריסון לרכב- האם הייתם מסיעים ילד ששוקל 15-20 קילו לא חגור?

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

לא צריך מתקן,צריך רתמה(עדיף לא לחבר לקולר) ורצועה שבקצה שלה יש חיבור כמו של חגורת בטיחות (עולה גג 5 דולר בEBAY)

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם
אני יודע שהנושא עדיין בחיתוליו, ובארץ עוד יותר, אבל המחשבה של לנסוע עם יצור חי ששוקל 15-20 קילו לא חגור עושה לי רע.

גם לייצור וגם לסובבים אותו במקרה של תאונה חס וחלילה.

נכון, ולכן ישנן חגורות מיוחדות לחיות מחמד שמתחברות לנקבת חגורת הבטיחות או לנקודות הריתום של תא המטען.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...