Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים טובים.

כשאני בבית הסלולר מחובר לWIFI אך לאחרונה אני חווה בעיה מוזרה שאני לא מקבל הודעות בוואטסאפ או יכול לגלוש בדפדפן עד שאני מכבה ומדליק את הWIFI בסלולר ואז פתאום מקבל את ההודעות שנשלחו לי לפני כן וכן יכול מיד לגלוש. זה קורה כל הזמן.

הראוטר בבית זה ה6850U שבזק מספקת, אני עם 40 מגה בזק + 018.

בהגדרות מתקדמות של הWIFI בסלולר "השאר את הWIFI פועל בזמן שינה" נמצא על מצב "תמיד".

"צמצם את השימוש בסוללה כאשר הWIFI פועל" מבוטל.

אני עם OPPO FIND 7A רום CM11.

בעבודה אני גם מחובר בWIFI ולא חווה את הענין הזה כך שאני חושד שזה רק ענין של הגדרה כלשהיא בראוטר בבית.

יש למישהו כוון?

פורסם (נערך)

מצטרף לחגיגה, אצלי זה כבר כמעט חודש ככה.

חבילת 40 מגה של בזק בינ"ל, ראוטר edimax br6478ac ומודם netgear vvg2000.

טלפון note 3 עם רום סטוק ללא רוט.

משום מה יש הפסקות של תקשורת כשאני גולש דרך המכשיר. הגלישה מפסיקה, גם הפייסבוק והוואטסאפ אבל הטלפון מראה שהוא מחובר.

רק אחרי שאני מכבה ומדליק את ה wifi בטלפון התקשורת חוזרת. וניתן לקבל הודעות בוואטסאפ ולגלוש.

בטלפון אצלי מסומנת האפשרות "החלפת רשת חכמה". הרגע הורדתי אותה, אחזור הביתה במהלך היום ונראה אם זה פתר את הבעיה.

מבחינת גלישה-אני גולש על ה5GHz (ראוטר 11ac) וכל הערוצים פנויים :wink:

מבחינת הראוטר: ניסיתי לשחק עם הגדרה ששמה CTS protection-העברה מ always ל disable גרמה לתקיעה של הגלישה. החזרתי ל enable.

איפוס להגדרות יצרן לא עזר. גם לא אתחול של המודם והראוטר.

יתכן שמדובר בבעיה של ip lease שצריך לרענן? או שהראוטר מפיל packets?

עריכה אחרונה על ידי matanfr
פורסם

אם אתה אומר שהבעיה לא במכשיר היות ובעבודה הכל תקין, אני חושד שהבעיה בנתב.

במכשירים אחרים אין את הבעיה הזאת?

תנסה להשאיל ממישהו נתב או מודם/נתב ולעבוד איתו כמה ימים. אם הבעיה לא חוזרת, אז הבעיה היא בנתב של בזק אחרת אולי יש משהו מוזר בתשתית.

• תוכן חדש...