Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבי מה המהירות המותרת בקטע כביש זה?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כי ציינת שהוא היה במרחק 20 מטרים מהכניסה לצומת כשהרמזור התחלף נכון?

היחס כמובן שונה אם מותר 50 קמ"ש או 70 קמ"ש באותו קטע כביש, אם מותר שם 70 קמ"ש זה יכול להיכנס לנסיבות המקלות (ב-70 קמ"ש הוא עובר בדיוק 20 מטרים בכל שנייה).

אגב אם נסע פחות מ-50 קמ"ש למה לא עצר? לדעתי גם בגשם שוטף עם צמיגים סבירים ודו"ג היה יכול לעצור תוך פחות מ-20 מטרים בלי דרמה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ברור. וזה בסדר גמור שאתה מפעיל שיקול דעת. זה ההבדל בין שוטר/מתנדב טוב ורע.

הנבואה אכן ניתנה לשוטים, אבל אני לא אומר שהוא בוודאות יעשה זאת. פשוט אם הסיבה שבגינה ויתרת לו היא שאם היה בולם, אזי היה מחליק, זה כאילו שקיבל לגיטימציה למעשה. לי ברור שזה לא, לך ברור שלא, אבל אי אפשר באמת לדעת מה עבר אצלו בראש.

סה"כ לא עשית שום דבר פסול, פשוט שאלת מה אנחנו היינו עושים; אז עניתי לך מדוע כן הייתי נותן דו"ח, למרות הסיבה הכביכול מוצדקת [אני לא מאמין בסיבות מוצדוקות למעבר באור אדום, אבל זה רק אני].

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
M3 =~ 5-40 (תבריג מטרי מול אינצ'י:-D)

אין דין 20 מ' כדין כ-20מ'.

עזוב.

קרה, היה.

לא נשנה את ההיסטוריה.

בוודאי שאין המטרה להגיד לו "עצור בצד, תוציא רשיונות" ובינתיים להוציא סרט מדידה.

וגם לא ניתן לשנות את העבר, מההסתכלות שלך אם היה בולם כשהתחלף הרמזור לאדום היה בסכנת החלקה? היה מהיר מדי כדי לעצור?

אגב בדיוק בשביל המקרים האלו יש את האור הצהוב ויש זמן שבו כל הרמזורים אדומים לפני שרמזור אחר מתחלף.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...