Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז למה בעצם באולדסמוביל שלי ברגע שלוחצים על הכפתור של סירקולציה פנימית, באופן אוטומטי ה AC מתחיל לעבוד ואין אפשרות לכבות אותו.

אין אפשרות לנסוע עם סירקולציה פנימית בלי שידלק הAC (בהנחה שעוצמת המאוור מכוונת לפחות על 1).

יש למשהו תשובה?

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ככל הנראה שנלקחות בחשבון שתי אופציות - או שחם רצח ואתה רוצה למזגן את חלל הרכב במהירות הקור.

או, שסירקולציה פנימית משמע אוויר לח וחמים יותר בחלל רכב סגור, והפעלת המדחס מאולצת בכדי לייבש אותו (וע"י כך למנוע הצטברות אדים).

פורסם

מתברר שבנוסף לפולקסווגו, גם לב.מ.וו יש מערכת כזו.

http://www.bmw.com/com/en/insights/technology/technology_guide/articles/climate_comfort.html?source=index&article=climate_comfort

Automatic Air Recirculation (AAC) delivers noticeably better air quality in the cabin of your BMW. The system recognises pollutants and contaminants in the outside air and removes them in a microfilter. Should the concentration of pollutants exceed a maximum level, the system automatically closes off air intake from outside and temporarily recirculates the air in the cabin

מענין שהם מתעלמים מהסיכון של כניסת חלקיקים (שנמצאים בפליטה של הדיזל שלפניך) ומתיחסים רק לגזים מזהמים.

גם היפנים מודעים למניעת הכניסה של אויר מזוהם מבחוץ:

http://metronews.ca/drive/42494/an-air-warrior-inside-your-cabin/

All cars have a recirculation button on their climate control, which keeps outside air from entering the cabin, but you must adjust those manually. The Lexus system does it automatically, even keeping out some odourless and potentially harmful pollutants you may not realize are there.

2d8a65ad4d228619e9510e1a9a6a-lexus-air.jpeg

יהודה

פורסם (נערך)

מענין לדעת כיצד פולקסווגן קבעו את הסף הזה, כלומר כמה מזוהם יהיה האויר החיצוני שעדיין מותר בכניסה לתוך הרכב.

יהודה

חבר, אתה חופר :wink:.

גם אנוכי חופר בנושאים שמעניינים אותי אבל במקרה של בחירה בין סירקולציה לבין אוויר נקי מבחוץ הנושא לא ממש

מרגש אותי מכיוון שבשנים האחרונות מספר הקילומטרים שאני נוסע הוא נמוך.

כול נושא בכול תחום אם תתחיל ללמוד לעומק ולחפור תגלה שפע של סתירות והמלצות לכאן ולשם.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

בחימום ac צריך להיות דלוק?

בעקרון לא, כי הוא מקרר. אבל הוא גם מייבש, כלומר מפשיר אדים. לכן אם יש לך אדים על השמשה הקדמית, תפעיל חימום ומזגן ביחד.

מה תפקידו בחימום ובקירור?

מקרר ומייבש; לא מחמם. שונה ממזגן של בית שיודע גם לחמם וגם לקרר. זה בגלל שברכב יש במילא מקור חום (המנוע).

מתי כן צריך לכבות?

כשרוצים לחסוך בדלק.

לגבי אוויר פנימי וחיצוני, זה מאד תלוי איפה נוסעים. אם נוסעים מחוץ לעיר הענין של גזי פליטה של מכוניות אחרות לא שייך. בפקק תל אביבי זה דבר אחר.

דני

פורסם

תוך כדי החיפוש למדתי שחלק מיצרני הרכב כבר מתקינים את האפשרות להפעלת סירקולציה פנימית אוטומטית, שסוגרת את כניסת האויר אם רמת הזיהום של האויר החיצוני גבוהה, וטוב שכך, שהרי רוב הנהגים לא מודעים לבעיה ולא יטרחו לסגור בכניסה למנהרה וכו'.

יצרנים אלה הם פולקסווגן, ב.מ.וו , ולבו, אופל , יגואר, טסלה וסביר עוד יצרנים.

בפעם הבאה שקונים רכב כדאי לקנות טסלה. :wink:

יהודה

פורסם

הבעיה שלא תמיד הייבואנים או הייצרנים מציינים זאת במפרט של הרכב ולפי דעתי רוב האנשים לא מודעים לשכלולים האלה כמו שלא יודעים האם מותקן

פילטר מזגן רגיל או פילטר מסנן פחם פעיל.

פורסם

בדרך כלל אין בעיה להתקין פילטר מסנן פחם פעיל ברכב שקיים בו פילטר רגיל אבל לא תמיד הייצרן מייצר פילטר מתאים.

תוכל לבדוק באתר ל -MANN FILTER האם קיים פילטר מתאים לרכבך.

תזין את הפרטים המלאים של הרכב ותקבל שפע מידע לגבי פילטר אוויר, מסנן שמן, דלק.

https://www.mann-hummel.com/en/mann-filter/online-catalogue/

• תוכן חדש...