Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ונפתח בחידה מתמטית.

על המשקל מונחת חתיכת פלסטיק במשקל 89 גרם. פלסטיק. רק פלסטיק. שחור ולא צבוע. אין מתכת, אין אלקטרוניקה. פלסטיק.

אם נלך לפי מחירון יוניון מוטורס, יבואנית טויוטה לישראל, נקבל שקילו מאותו פלסטיק משובח יעלה לצרכן כ 7,130 ש"ח. כן, לא התבלתי.

התוכלו ילדים לחשב את מחיר חתיכת הפלסטיק? בין הפותרים נכונה תוגרל מסגרת לוחית רישוי מפלסטיק.

IMG_20141108_172026.jpg

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ונפתח בחידה מתמטית.

על המשקל מונחת חתיכת פלסטיק במשקל 89 גרם. פלסטיק. רק פלסטיק. שחור ולא צבוע. אין מתכת, אין אלקטרוניקה. פלסטיק.

אם נלך לפי מחירון יוניון מוטורס, יבואנית טויוטה לישראל, נקבל שקילו מאותו פלסטיק משובח יעלה לצרכן כ 7130 ש"ח. כן, לא התבלתי.

התוכלו ילדים לחשב את מחיר חתיכת הפלסטיק? בין הפותרים נכונה תוגרל מסגרת לוחית רישוי מפלסטיק.

א. מה זה החלק המדובר?.

ב. כמה הוא עולה בחו"ל? או באיביי?

ג. לא הבנתי, כמה הוא עולה בארץ, אצל היבואן?.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

א. זה ספויילר שיושב מתחת הפגוש הקדמי, זה שעושה את הקחחחחח כשחונים מול מדרכה.

ב. עוד מעט נגיע לכמה הוא עולה בחו"ל.

ג. כמה הוא עולה לצרכן, אחרי מע"מ. ליוניון מוטורס מין הסתם הוא עולה פחות. הרבה פחות.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

635 שקלים .

אגב , מצבר לאופנוע אני קונה בברלין ב - 130 שקל .

בארץ הוא עולה 600 שקל .

צמיגים אני קונה באתונה ב 550 שקל לזוג כאשר בארץ - 1300 שקל .

אני מאמין שלא מוכרים לי את המוצרים במחירי הפסד אז מדוע לישראלים יש

עיניים גדולות כל כך ?

פורסם

נכון איילצבי, תשובה מלאה. לאן לשלוח לך את מסגרת הפלסטיק? אשלח אותה עם ברינקס, אחרי הכל זה פלסטיק יקר ואיכותי מאוד!

אז אחרי שפתרנו את סוגיית המחיר בארץ, מישהו רוצה לנחש כמה עולה לצרכן אותה החתיכה בארצות הברית או ביפן?

פורסם

טום22, קרוב, קרוב.

27$ מחיר סופי לצרכן ביפן.

37-40$ מחיר סופי לצרכן בארה"ב.

כלומר זוג הספויילרים עלו לי 80$ שמתורגמים ל 304 שקלים לעומת 1,270 שקלים שהייתי נפרד מהם אילו הייתי רוכש בארץ.

פלאג מקורי עולה לצרכן 1.78$ לעומת קצת יותר מ 25 שקלים בארץ.

פילטר שמן מקורי עולה לצרכן 4.3$ לעומת 98 שקלים בארץ.

ואני באמת שואל למה? איך ניתן להצדיק פער מחירים ממוצע של 300%???

לארצות הברית אין עלויות שילוח? בארצות הברית אין עלויות אחסון והובלה? בארצות הברית אין מיסים? בארצות הברית אין דילר שגוזר קופון?? אז ברור שהכל בארצות הברית יותר זול ואי אפשר להתחרות בכמות, אבל רבע מחיר? :roll:

אין לי צל של ספק שכמו כל דבר במדינה הזאת מישהו גוזר קופון. קופון שמן. אולי זה היבואן, אולי זו המדינה ואולי זה שילוב חזירי של שניהם.

מאחר וכבר הוכח לנו שאף אחד שם למעלה לא סופר אותנו ממטר אני אמשיך להזמין מחו"ל כל מה שרק אפשר. אם משתינים עלי בקשת אני לא אלחם חזרה, התייאשתי, אני פשוט אפתח מיטרייה.

איתמר

פורסם

eily, כן, הכל מקורי לחלוטין באריזות של טויוטה. ואין בכלל תחליפי, הפכתי את האינטרנט.

ככה אגב נראה "מחסן" חלקי החילוף לטויוטה שלי. מתי שלי או לחבר מזדמנת נסיעה לחו"ל - הופס, מצטרפים עוד כמה חלפים לאוסף.

IMG_20141108_183438.jpg

פורסם
ואני באמת שואל למה? איך ניתן להצדיק פער מחירים ממוצע של 300%???

לארצות הברית אין עלויות שילוח? בארצות הברית אין עלויות אחסון והובלה? בארצות הברית אין מיסים? בארצות הברית אין דילר שגוזר קופון?? אז ברור שהכל בארצות הברית יותר זול ואי אפשר להתחרות בכמות, אבל רבע מחיר?

כן. כל מה שאמרת בגדול.

יתכן וחלק מהחלפים מיוצרים בארה"ב עצמה ולכן העלויות יורדות, יתכן והחלק מתאים לעוד דגמים שנמכרים שם אבל לא פה ובכך גדל היצע הרכבים (והכמויות הנדרשות של חלקי חילוף) בהתאם, עוד מעבר למספרים הגדולים יותר גם כך.

בתור "עוזר למנהל האזורי" אין לך גישה למחיר העלות של היבואן בארץ? :wink:

פורסם
eily, כן, הכל מקורי לחלוטין באריזות של טויוטה. ואין בכלל תחליפי, הפכתי את האינטרנט.

ככה אגב נראה "מחסן" חלקי החילוף לטויוטה שלי. מתי שלי או לחבר מזדמנת נסיעה לחו"ל - הופס, מצטרפים עוד כמה חלפים לאוסף.

שבוע טוב איתמר,

לא עושים לך בעיות במכס?

רועי

פורסם

אף אחד מהחלקים לא מיוצר בארצות הברית. החלקים מגיעים מיפן, מלזיה, סין ותאילנד. החלק היחידי שהזמנתי בעבר ואכן יוצר בארצות הברית הוא פילטר מזגן מקורי, וגם אותו הזמנתי רק כי הוא היה יותר זול מפילטר מזגן סיני בארץ :roll:

אתה באמת חושב שיוניון מוטורס יפרסמו את מחירי העלות של החלפים? ופייר? זה לא מעניין אותי. לא איכפת לי מי הגנב בסיפור הזה. איכפת לי שמכל מקום אפשרי במדינה הזו עושקים וגונבים אותך ונראה שכולם מרכינים את הראש ואומרים "בסדר". השלטון לא סופר אותנו ממטר, ובטח שלא הטייקונים או הקפטיליזם. לי אין כוח להילחם בהם אז אני "נלחם" בדמות צרכנות נבונה. במקרה הזה לא רק שהמדינה הפסידה את הכסף שלי, הוא גם יצא לחו"ל.

העיקר שיש לנו ארץ נהדרת.

איתמר

פורסם

רועי, לי או לחבריי מעולם לא עשו בעיות, לא בשדה תעופה ולא כשהזמנתי חלקים מחו"ל. יחד עם זאת נסיון של אחד הוא לא דוגמה משקפת, ארכיון הפורום זוכר סיפורי זוועה בעניין. גם כאן יש דרך להיות חכם ולהפחית סיכויים לצרות מיותרות כמו המנעות ממשלוח החלקים דרך UPS, פדקס, DHL וכו'. זו בדיוק הסיבה שלא הזמנתי את החלקים מיפן, המוכר לא הסכים לשלוח בדואר רגיל אלא רק דרך DHL וזאת למרות שהוא היה הזול ביותר ובפער ניכר, מחירי החלפים ביפן הם בערך 40% פחות מאלה שבארצות הברית :roll:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ממך לא ציפיתי לספר לכולנו שוב את הידוע מראש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...