Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה P0770 בטויוטה קורולה 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. הרכב הוא טויוטה קורולה 2004 אוטומט.

יש לי תקלה ברכב קוד התקלה הוא p0770.

האם מישהו נתקל בתקלה הזו?

מחשב נותן שזו תקלה באחד הסולונואידים בגיר לאחר החלפה של שמן גיר התקלה נפתרה לכמה אלפי קמ וחזרה. אם מישהו נתקל בתקלה אשמח לפתרון תודה

פורסם

אם הכיוון הוא תקלה בגיר הייתי ניגש לאבחון במכון גירים אוטומטיים. סביר להניח שיש להם את הניסיון הגדול ביותר באבחון התקלה והכרת "מחלות" של דגמים או יצרנים.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אין לך מושג עם כמה מכוני גירים דיברתי כל אחד אומר משו אחר ובשורה התחתונה כולם ממליצים להחליף גיר למרות שהגיר עובד טוב. לא כדאי להכנס והחליף סולונאיד כי זה לא בטוח יפתור את התקלה.

בגלל זה אני שואל אם מישהו באמת פתר פעם תקלה כזו.

פורסם

אם כולם אומרים את אותו הדבר אז כנראה שהם מדברים מנסיון, או לפחות זה מה שאני רוצה להאמין.

שלח הודעה פרטית או המתן לתגובתו של חבר הפורום "ספי", הוא בעל מכון לגירים אוטומטיים בפתח תקווה ויש עליו חוות דעת חיוביות בפורום.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...