Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

אני מחפש מוסך בבאר שבע , אמין ושלא ישחט במחיר . יש לי במאזדה 3 מין רעש חלול כזה שנוסעים .. אולי משאבת מים אמי לא בטוח . אני רוצה שיבדוק מה מקור הרעש ושיעשה לו טיפול.

תודה רבה.

פורסם

זה יכול להיות גם מהגלגלים.

ממליץ לך לפנות לצמיגי ליבוביץ, מוסך הסרן עבר למתחם שלהם. יש שם בחור בשם חיים, דבר איתו.

בחור מקצועי ואמין ממה שיצא לי להכיר אותו עד עכשיו במשך כמה שנים.

פורסם

ממליץ על מוסך ארגמן-של סוברו. טיפלתי ביונדאי אקסנט שלי אצלהם. אמינים ומחירים סבירים.

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם

תודה על ההמלצות , אם למישהו יש עוד המלצה אני ישמח.

יש לי שאלה , כמה אמור לעלות טיפול ?

יש לציין שהרכב הוא של דודה שלי והיא לא עשתה לו טיפול כבר שנתיים כנראה , האוטו עומד על 120+km .

וכמה אמור לעלות רפידות במידה וצריך ?

תודה.

פורסם

אם תרצה שאני אפנה אותך לחבר של אבא שלי מב"ש יש לו חנות חלקי חילוף- דבר איתי בפרטי.

אפשר להזמין ממנו גם רפידות/צלחות סיניות, גם איטלקיות תוצרת SAMKO וגם איכותיות תוצרת TRW ׁׁובמחירים הוגנים.

מה שכן חייב לדעת את הדגם המדוייק והשנה של הרכב ואם זה 4 או 5 ברגים.

כמובן שתוכל להשוות בין חנויות חלקי חילוף נוספות או עם המוסך שתבחר.

פורסם

אין לי מושג מה כולל טיפול ..

אני יודע שהרכב בערך שנתיים לא עבר טיפול ולכן צריך טיפול .

אני מתכוון להשתמש בחלקים מקוריים .

כמו שרשמתי האוטו על 120+KM והוא לא נוסע הרבה ..

אני ירצה גם שיבדקו רפידות .

פורסם

חשוב שתבדוק לפחות מול המוסך המרכזי מה כן צריך להחליף ומה לא לפני שאתה נכנס לטיפול גם כדי לא להחליף חלקים מיותרים וגם בשביל ליישר קו לרכב. תבדוק למשל מה הנחיות היצרן לגבי החלפת נוזל בלמים,קירור, גיר וכו' ותיקח הצעת מחיר גם מהמוסך המרכזי (בבאר שבע יש 3 מוסכים: אסולין,ש.ר.ד וטוויזר. גם בניהם יהיו הבדלים במחיר, אחי הגדול למשל מטפל בש.ר.ד וטוויזר והוא מאוד מרוצה וההפרש לעומת מוסך אחר לא היה גדול במחירים שהוא שילם עש היום על טיפולים).

• תוכן חדש...