Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכל חברי הפורום

קיבלתי לפני החגים סוזוקי אלטו חדשה מהיבוא,ן בזמן קבלת הרכב, שיצא משטיפה אצל היבואן וגם הגיע רטוב ,הבחנתי בסימני שריטות כתוצאה ממכונת שטיפה אוטומטית ,סימני swirls בעיקר בדלת האחורית ,מלמעלה מכיוון הגג עד לטמבון האחורי, יש עוד שריטות לאורך הרכב מעל קו החלונות בדלתות,ובקורות הגג בקו שמעל החלונות.

היבואן רשם בטופס הבדיקה :״

שישנן שריטות בצבע ויש לבצע איטום לצבע״

הופנתי למוסך המרכזי בפתח תקווה ,למחלקת הפחחות כדי שיתקנו לי את השריטות,

אני חושש שבמוסך יבצעו לי פוליש ויפגעו לי בצבע ובלכה של הרכב ,יגרמו לי לנזק ,שיתגלה רק מאוחר יותר ,אגב הרכב בצבע אדום.

עדיין לא שטפתי את הרכב שנמצא אצלי 19 ימים ,בכדי שלא יגידו שאני גרמתי לנזק לצבע,

השאלה שלי היא :האם אני יכול לדרוש לקחת את הרכב לטיפול אצל דיטייליר מקצועי ולדרוש מהיבואן את עלות הטיפול?

האם אני רשאי לקבל פיצוי מהיבואן בנוסף לטיפול על חשבונו?,

אני כותב כרגע מהאייפד ולכן לא יכול להעלות תמונות אשתדל להעלות תמונות מחר

אשמח לשמוע מבעלי ניסיון

תודה מראש

20140930_103547.jpg

20140930_103550.jpg

עריכה אחרונה על ידי maimong
פורסם (נערך)

קודם כל תתחדש.

דבר שני,יש להבדיל בין סווירל מרקס לבין שריטות "ממשיות".

לא מכיר יבואן בארץ שמוציא רכב חדש ללקוח, בצורה נאותה.

לא מזמן הייתי עד לזוועה של צ'מפיון, אחרי המתנה ממושכת חבר קיבל פולו חדשה בצבע שחור, אוי לזוועה ולצבע.

המלצה שלי, אישית וחמה - תגיד להם תודה, אבל לא תודה.

לנקות הם לא יודעים, אז פוליש?

תזכור שאת הרכב הבא שלך שתוציא מהחברה, תבקש לא לשטוף.

את הרכב הזה קח לדיטיילר, יש לא מעט.

אתה תצטרך מה שנקרא gloss enhancement, מיני דיטיילינג עם פוליש עדין לרוב, שיעיף לעזאזל את סימני השטיפה הקלוקלת ויחזיר את הרכב למצב שבו הוא באמת אמור לצאת מהחברה.

מפה כל שידרש ממך הוא רק לשמור עליו.

אם תפנה אליהם בבקשה לשלם לדיטיילר ע"פ בחירתך, הם קודם כל ישאלו מזה דיטיילר, וכשיבינו, יצחקו.

תהנה מהרכב, תן אותו לטיפול של מי שמבין עניין.

עריכה: זה הולך להיות קצת יותר מ-gloss enhancement, לאחר שצירפת תמונות.

אבל עדיין ממליץ בחום לסרב להצעה שלהם, לבקש במקום טיפול, או הנחה כלשהי כשתכנס למוסך, וללכת לאיש מקצוע אמיתי.

עריכה אחרונה על ידי sciPoPo

"יאללה בירי".

פורסם

מחזק.

פעם אחת כבר הרסו, אין סיבה להחזיר להם את הרכב לפעם שנייה בשביל שאיזה פחח עם מכונה רוטורית יוריד לך את כל הלכה בשביל הסרווילים.

אם מדובר בנזק שעולה לכדי שריטות בפח , זה כבר משהו אחר.

מכאן, אתה יכול לבחור - להכנס לתחום בעצמך, או לפנות לגורם מקצועי שיעשה עבורך את העבודה

M-TECH E46

פורסם

לי זה נראה ממש שריטות ,יותר מסווירלים.

אני לא הייתי מוכן לחתום על הרכב ללא אישור מהם בכתב שיכסו את עלות התיקון.

זה לא עיניינם מה סוג בעל המקצוע .העיקר להחזיר מצב לקדמותו.

• תוכן חדש...