Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לקראת יישור קו מאוד גדול ברכב שלי,פיג'ו 307 1,6 XR 2002.

טיפול טיימינג+משאבה+מחזירי שמן,הח' רפידות אחוריות,תושבת מנוע עליונה,מיכל עיבויי,החלפת שמן בלמים,מגב אחורי

ואז נתקלתי במבצע של לובינסקי FIX FRICE וגיליתי שלפי המבצע אני יכול לעשות טיימינג ב 910 כולל מע"מ ורפידות אחוריות ב 290 כולל מע"מ

http://www.lubinski.co.il/fixprice/index.html

במוסך מורשה באזור חיפה כנראה לא שמעו על המבצע,וזאת ההצעה שקיבלתי,מה דעתכם ? גזית.jpg

פורסם

לדעתי אתה צריך להשוות ענבים לענבים ולא ענבים לצימוקים.

במחירון של לובינסקי כתוב שהחלפת ערכת תזמון עולה 910 ש"ח, פלוס טיפול גדול שזה עוד 800 ש"ח.

אתה צירפת הצעת מחיר להחלפת תושבת מנוע, מיכל עיבוי, רפידות בלם, מגב אחורי, משאבת מים והחלפת ערכת תזמון.

אז מה הפלא שהמחיר הסופי אינו זהה?

מה שכן, נראה שהמחיר שהמוסך מבקש על החלפת קיט תזמון גבוה מהמחיר של לובינסקי. בלובינסקי כתוב 910 כולל מע"מ ואצלך מבקשים 1200 ש"ח לפני מע"מ.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם (נערך)

לזה התכוונתי,על ההפרש במחירים על תזמון ורפידות אחוריות,ועוד דבר,החלפת מים כוללת בטיפול התזמון,אז למה דוחפים לי עוד עבודה על החלפת מים בהחלפת מיכל עיבויי ?!

תעשו חשבון ותראו כמה לוקחים לי על התזמון שאמור לעלות 910,כמה לוקחים על הרפידות שאמורות לעלות 290,ותראו כמה ההפרש,שימו לב גם לפרטים הקטנים,למה לחייב אותי על השלמת נוזל קירור כולל ניקוז אם גם ככה אני עושה טיימינג ?

בקשר לדברים האחרים : מיכל עיבוי יקר מאוד,תושבת מנוע עליונה סביר אבל אני מאמין שאפשר בפחות.

לפי החישוב הגס שלי,כל הסיפור הזה יכול להיגמר באלפיה פחות,אולי אני טועה,

עריכה אחרונה על ידי yoni2sh
פורסם (נערך)

מחיר הטיימינג במבצע מתייחס לטיימינג בלבד, ללא מחז"ש למיניהם ומשאבת מים ונוזל קירור. מכאן ההפרש.

מה שכן- בבירור לא עשו לך את המחיר שאמור להיות לבלמים האחוריים, ולדעתי אתה יכול לדרוש על זה זיכוי.

מחיר התושבת דווקא די זול ביחס למה שאני זוכר, במידה והיא מקורית.

עריכה אחרונה על ידי botzek1
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

אני שואל אחרת:

הלכתי לעשות טיפול קטן - שמן מנוע, מסנן שמן ואטם.

לפי אתר לובינסקי, המחיר לרכב שלי צ"ל 540 ש"ח. זה מחיר זול/טוב לטיפול כזה?

פורסם

מחיר שמשלמים אצל כל יבואן בטיפולים בסיסיים.

אם הרכב באחריות- תבלע את הגלולה.

אם לא?

לא חסר מוסכים מומלצים פה בפורום.

• תוכן חדש...