Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדרך כלל אינני נוהג לרשום פוסטים כאלה אך באמת שההרגשה הרעה בעקבות השירות של קיה ישראל לא משאירה לי ברירה אחרת.

לפני שנה וחודש קניתי לאשתי רכב חדש, הכל היה בסדר ולפני כשבוע הרכב לא הניע, הנעתי אותו עם כבלים והכל היה בסדר. היום התקלה חזרה והבנתי שהלך המצבר. נסעתי למוסך מורשה ושם אמרו לי שאחריות על מצבר היא רק שנה אך ינסו לדבר עם השירות בכדי שיתנו אישור, בכל זאת רק חודש( במיוחד לאחר שהחליפו לשותף שלי עם יונדאי סנטה פה לאחר שנתיים וחצי למצבר חדש).

כמובן שהשירות לא הסכימו ונפנפו במסמך שאומר שעברה האחריות בחודש(\ ובאמת מודה, לא ידעתי שהאחריות על מצבר מקורי היא רק 12 חודשים, ונכון שעבר בחודש אבל בחייאת, אחרי שנה וחודש הולך מצבר? חברה שמתהדרת שיש לה אחריות של 7 שנים אבל לאחר שנה מתנערים ממך ואומרים עבר בחודש זאת חברה רצינית? מה יהיה בעתיד?

לאחר שדיברתי עם השירות הפנו אותי למנהל איזור ראשון בשם תומר שאומר לי שמצבר זה מוצר מתכלה ואנחנו לא נותנים אחריות מעבר ל 12 חודשים, שאלתי אותו זה לא שעבר בחצי שנה או עשרה חודשים, ולטענתו זה לא משנה(שירות מדהים לחברה ש7 שנות אחריות מתנוסס על דגלה), מה שכן הוא אמר נלך לקראתך וניתן לך 15% הנחה על המצבר( שאני יכול לקנות בכל מקום אחר שהוא לא מוסך מורשה ביותר זול).

ועוד ציין את העובדה שאשתי נוסעת מעט ויכול להיות שזה חלק מהבעיה. בכל אופן לא יודע מה אתכם אני מאוכזב מאוד מרמת השירות ויודע בוודאות שאצל חברה אחרת זה לא היה קורה.

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כבר הייתי בטוח שהלך לך גיר או מנוע... לא חושב שהכותרת משקפת את המקרה. ייתכן שהיה מקום להחליף לך את המצבר, וייתכן שלא - אבל זה בהחלט חלק מתכלה, לא יודע מה כ"כ נורא פה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא הצלחתי להבין למה מזה שלא מכבדים אחריות על מצבר אחרי שהיא נגמרה אתה מסיק שהאחריות ל-7 שנים לא טובה? אני הייתי מעדיף אחריות של 7 שנים שנגמרת דקה אחרי חצות מאשר אחריות של 3 שנים שנגמרת 6 חודשים אחרי.

פורסם

אכן זה מאכזב, אך אל תחשוב שאצל יבואנים אחרים המצב שונה.

אישית קרה לי מקרה דומה ב"דלק מוטורס" ושילמתי מכיסי על מצבר חדש.

פורסם

אחרי כותרת המפוצצת, ציפיתי לקרוא איך עשית טיפול גדול, אחריו נקרעה רצועת התזמון, הלך מנוע ולא לוקחים אחריות.

מסתבר שבסך הכל הלך המצבר שלא באחריות, ולא נותנים לך חדש בחינם. לא יודע מה איתך, אני לא קורא לזה "חווית שירות נוראית", ולא גורם לי להסיק שום מסקנה לגבי קיה. למעשה מרגיש שבזבתי עוד 2 דק' מהחיים. זה מדכא אותי יותר.

פורסם

לא הסקתי שהאחריות לא טובה, פשוט גורם לי להרהר מה היה קורה אם היה הולך המנוע. לי זה מזכיר חברות ביטוח שבשנייה שיש תביעה אז מוצאים לך סעיפים מהאדמה כדי לא לכבד אחריות, שוב רק באתי להגיד את שעל ליבי. אני באופן אישי חושב שזה בושה ביחוד אחרי שיונדאי החליפו מצבר לשותף שלי שנתיים וחצי אחרי.

פורסם

מעצבן אבל ככה זה אצלנו , אין חשיבה לתווך ארוך ,

מעדיפים לתקוע אותך עכשיו באמונה שהזיכרון קצר.

למקרים כאלה בדיוק החברות המציאו את האותיות קטנות.

פורסם

הלך המצבר אחרי תום האחריות שלו ולא רצו להחליף. לא נעים אבל לא קטסטרופלי כמו שאתה מתאר. סה"כ מצבר.

למיטב הבנתי ריבוי נסיעות קצרות וטעינה לא מספקת של המצבר אכן מקצרים את חייו אז יש משהו במה שהם אומרים. ככה הלך אצלי מצבר בפורד אחרי שנתיים ומשהו כשאני רואה אחרים שמצבר חי אצלם 5 שנים.

V5

פורסם

אני מנסה להבין אותך וקצת מתקשה, הרי חייב לעשות הגבלה לאחריות מכיון שאין לזה סוף .

לדוג' ההוא שיגמר לו האחריות בוים והשני ביומיים והשלישי עבר את האחריות בשבוע, צריך להגביל בצורה כלשהי.

פורסם

לא הלכו לקראתך ופשוט אמרו את האמת - אחריות למצבר היא שנה. אין פה תובנה, זה כתוב בעמודים הראשונים בספר הרכב.

אין לך מה להתאכזב. בסך הכל חווית השירות הרגילה בארץ היא שלא מוכנים לקבל אותך באחריות (...) ומתחילים לבלבל את המוח על כשלים שהם באחריותם בזמן האחריות ולא מוכנים לתקן. ישנם יוצאים מהכלל - לטובה ולרעה.

קנה מצבר חדש עם אחריות לשנתיים (ורטא למשל), ויהיו לך שנתיים עם ראש שקט. אם המצבר יילך לפני הזמן - כנראה שיש גם איזה צרכן חשמל שגומר אותו ואתה צריך לבדוק.

פורסם (נערך)
... שוב רק באתי להגיד את שעל ליבי. אני באופן אישי חושב שזה בושה ביחוד אחרי שיונדאי החליפו מצבר לשותף שלי שנתיים וחצי אחרי.

זה מזכיר לי סיפור. פעם לקחתי חומוס הביתה בחומוס סעיד בעכו. החומוס עלה 15 ש"ח. כשבאתי לשלם, ראיתי שיש לי מטבע של 10 ש"ח ועוד שטר של 200. הבאתי לסעיד (שהוא יושב בקופה ומתפקד כקופאי) את ה10 ש"ח והפכתי את הארנק למצוא כסף קטן. סעיד אמר לי - אין צורך, בתאבון. ואללה, עשה לי טוב על הלב. אחרי זה אכלתי אצלו עוד הרבה פעמים. רק מה - אני לא מצפה שבמקום אחר היו עושים את אותה הג'סטה.

עריכה אחרונה על ידי gollu
פורסם

זה באמת מעצבן ולא שרותי. לדעתי טעו שלא באו לקראתך קצת יותר. מעצבן אבל אין מה לעשות. נסה דרך עמוד הפייסבוק שלהם.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לא מסכים עם מה שאתם אומרים. נכון היה רשום אבל באמת שבדרך כלל האחריות על מצבר היא שנתיים ולא עבר שנה אלא חודש מתום האחריות. חוויה נוראית כי הנציג הראשון שאני מדבר איתו אומר לי אני מבין אותך אבל מנהל צריך לאשר, מנהל יחזור אליך, אחרי שעתיים חוזרים אליך והרכב מחכה במוסך ואז מתייחסים אליך כמו אל ילד ואומרים לך קח 15% הנחה שבכל מקום אחר יעלה חצי מחיר. וכן נוראית גם כן כי רכב חדש שנסע 8000 ק"מ לא אמור ללכת לו מצבר ואם כבר הלך אפשר ללכת לקראת הלקוח.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...