Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. ברשותי יונדאי אקסנט שנת 2008 עם 180 אלף ק"מ . רציתי לדעת אם כדאי לעשות לאוטו פלאשינג?

שמעתי הרבה סיפורים שזה עושה נזק למנוע , וגם שמעתי שזה עושה למנוע רק טוב.

למישהו יש תשובה חד משמעית ?

תודה לעונים !

פורסם

זה עושה נזק למשאבת שמן .

יותר יעיל הייה לפרק את אגן השמן ולנקות את המסנן הראשוני (באקסנט נתקלתי הרבה במסנן ראשוני סתום שבגללו הלך מנוע).

פורסם

אין סוף לחילוקי הדעות בנושא (במיוחד ביונדאי).

בבעלותי גטס 2006, 175k ק״מ, לפני 3 שבועות ביצעתי פלאש והאמת שאין שינוי לפה או לפה...

בסוף ישנם הרבה גורמים שמשפיעים על הכדאיות, מה סיבת הפלאש? תיקתוקי מרימי השסתומים?

עומר

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

לא נכנס לקטנות, אני לא נתקלתי בשמן מקורי של יונדאי וזה לא משנה.

שמן 10w40 חצי סינטטי שעומד בתקנים הדרושים יעשה את העבודה, אחת החברות המוקרות זה מעולה ( קסטרול, ליקווי מולי, וולוליין וכו׳)

אצלי בגטס לאחרונה שמתי את הליקווי מולי עם התוסף (mos2).

עומר

פורסם

העלית נושא שאפשר לדון בו ימים, בכל מקרה אפשר (ויש יגידו שעדיף) לשים סינתטי מלא אבל אישית הייתי שם את ה5W40, למרות שלא יקרה כלום גם עם ה5W30.

שורה תחתונה אם אתה כבר רץ על הסינתטי מלא תקופה תמשיך אך לדעתי שים 5W40.

עומר

פורסם

180K קילומטר זה קילומטרז' מכובד. אם היצרן אישר 5W30 אז אין איתו בעייה מהותית, למען עניין של שריפת שמן מוגברת.

אם אכן קיימת שריפת שמן מוגברת אז ניתן לעבור ל 5W40, זה אמור להפחית במעט את השריפה. שמן 10W40 חצי סינטטי פחות מומלץ משמן סינטטי מלא, אך עלול לצמצם אף יותר את שריפת השמן.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש לי יונדאי אקסנט 2005 עם 177 אלף קילומטר. לפי ספר הרכב, מומלץ להחליף שמן כל 15000 קילומטר בנסיעה "רגילה". אני מחליף כל 10000 אלף כדי להבטיח שחלק מהשמן לא הפך לבוצה ושהשמן יהיה "רענן" ככל האפשר. אני מאמין שאם אתה עושה טיפולים בזמן, שם שמן איכותי ומשתמש בפילטר שמן מקורי בלבד, אין צורך בפלאשינג.8)

:crazyeyesVRUM VRUM

• תוכן חדש...