Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פיג'ו 206 XS


francis_r
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Mr. MAG - אתה מדבר על עוד שינוי (מתיחת פנים) שקרה ב-2003, לפני כן היו 2 ווריאציות נוספות ל-XS 110, המוקדמת בלי מולטיפלקס והמאוחרת עם.

 

דוגמא ל-2001 עם מולטיפלקס:

http://ipocars.com/vinfo/peugeot/206_1_6_16v_3p__xs-2001.html

 

וכך נראה פנים של 2001 ללא מולטיפלקס - שים לב להבדל בכריות אוויר:

http://ipocars.com/imgs/a/h/i/t/a/peugeot__206_xs_hdi_3pt__2001_8_lgw.jpg

פורסם
נכון - דגמי ה-multiplex שהגיעו עם חישוקים קלים צוידו בחישוקים מדגם Sirocco (וצמיגים ברוחב 195), ואילו הדגמים המוקדמים צוידו בחישוקים מדגם Vulcan.

לא בדיוק, הדגם עד אמצע 2001 הגיע גם עם חישוקי פלדה וטאסות וגא'נטים היו אופציונלים

 

שמועות (גם פה בפורום) אומרות שמערכת החשמל בדגמים עד אמצע 2001 הייתה יותר אמינה כי הייתה יותר פשוטה

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

חישוקים קלים תמיד היו אופציונליים, רק ציינתי את ההבדל בין אלו שכן צוידו בכאלה.

 

ובנוגע לחלק השני, לא שמועות - הייתה בבעלותי XS 110 שנת 2001 ללא מולטיפלקס, לא הזיתי אותה :)

פורסם

גם שלי הייתה בלי

לא הייתה לי עם כדי להשוות

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

בדגם 90 סוסים יש מנוע NFZ שזה TU 8 שסתומים, ה110 סוסים היא בעלת מנוע NFU שגם הוא TU רק בעל 16 שסתומים. שניהם מנועים אמינים, הNFZ הוא מנוע מאד פשוט קל וזול יותר לטיפול, אך מיושן יותר, לא שהמנוע השני יקר בהרבה לטיפול.

ב110 גיר BE3 גיר הרבה יותר אמין וחזק מגיר ME, זה מין הכלאה בין מנוע TU עם גיר XU, לגבי ה90 סוסים אולי יחדדו פה היודעים, אני לא בטוח לגבי הגיר שם.

×
×
  • תוכן חדש...