Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יגואר X-type 2002

Nir9
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

אני שוקל לקנות יגואר x-type שנתון 2002-2004, ראיתי שהרכבים האלה בסביבות 150,000Km והמחיר נע באזור 25,000ש"ח

רציתי לשאול מה דעתכם ומה ידוע לכם על אחזקה שוטפת, תצרוכת דלק (יודע שלא מעט) ותדירות הפגישות עם המוסך והעלות של תיקון ממוצע.

עריכה אחרונה על ידי Nir9
פורסם

אחזקה אמורה להיות יקרה מאוד במוסכים המורשים כאן בארץ ויקרה במתמחים (במידה ויש כאלה, צריך לבדוק).

עדיפות להבאת חלקים מחו"ל (EBAY ודומיו) בשל כך.

שתצרוכת הדלק תטריד אותך הכי מעט מכל זה. זו הוצאה קבועה פחות או יותר שלא כמו האחזקה השוטפת והתקלות שיכולות לצוץ.

alfa 156 2.5.

פורסם

לאחי יש 2008 והוא מרוצה מאוד. המנוע 2500 יותר מוצלח מה3000. צריכת הדלק בעיר היא לפחות 1 ל6 מחוץ לעיר 1ל12 . האוטו מפנק .

חוץ ממיכל מים שנסדק לא היו תקלות מיוחדות. באנגליה החלקים זולים

טיפולים לא יקרים במיוחד קצת יותר ממזדה 6

באוטו של אחי יש 90000 ק"מ

פורסם

רק תזכור שביחס לרכבים מודרניים יונדאי I30 מגיעה יותר מאובזרת.

זה לאוהבי התחום בלבד.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

יש לי חבר נכה צה"ל שהיתה לו כזו שנת 2008. המנוע אכן היה 2500, הרכב היה די מפנק: מושבי עור, כסאות חשמליים וכו'.

מדובר בדגם שמבוסס על שלדה של פורד מונדאו, למרות שמאחורה הרכב די צפוף.

לא היו לרכב תקלות מיוחדות, הוחזק עד שגמע 120,000 ק"מ.

מה שכן, הרכב טופל אך ורק במוסך המרכזי בראשל"צ, מדובר במוסך מרשת המוסכים של מאיר. הטיפולים היו יקרים בטירוף.

אני זוכר שהחבר שלי היה מחליף גם את הצמיגים באותו מוסך מרכזי והיה מדובר בהוצאה יקרה מאוד, אגב, משום מה, המוסך המליץ לו להחליף צמיגים כל 40 אלף ק"מ בטענה שמדובר במכונית ספורטיבית ואם הוא לא יחליף את הצמיגים בתדירות הזו- תהיה פחות אחיזה של הרכב וכו'.

לדעתי, האחזקה היקרה אף פעם לא הצדיקה את עצמה, כי לרכב אין את הפוזה של הדגמים הגדולים יותר.

בהצלחה

• תוכן חדש...