Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

להלן 4 תמונות של צמיגי הרכב (בשם התמונה רשום מיקום הצמיג), האם יש צורך להחליפם?

-אני ראיתי חלקים קטנים שמתפוררים מהם, השאלה אם זה משמעותי?

-וגם לדעתי לא כולם זהים (על אותו סרן), זה נכון? (במידה ואפשר לראות בתמונות).

-אם צריך להחליף, מה ההמלצה? חשיבות ראשונה - שקט בנסיעה. רצוי צמיג עמיד לנהיגה ספורטיבית ובעל אחיזה טובה.

תודה.

Front_Left.jpg

Front_Right.jpg

Rear_Right.jpg

Rear_Left.jpg

כולם מתים בסופו של דבר, אבל לא כולם חיים בדרך.

פורסם

שלושה צמיגים שונים ולא נראים במצב הכי טוב, תחליף את כולם ובמידה והרזרבי לא במצב טוב

כך את ההכי טוב מבין הארבעה ושים במקום הרזרבי, אם זה 185/55/14 זאת בעיה כי הם קצת יקרים.

פורסם

אשמח לקבל המלצה לצמיגים טובים ושקטים.

וגם האם ניתן לשים מידה שונה, צמיג רחב יותר לדוגמא, או שזה סיפור?

ומקום מומלץ באזור השרון לרכוש צמיגים כי אני ממש לא מבין בזה ולא מכיר אף מקום חוץ מהמוסך.

המידה לפי הרישיון רכב היא: 13\65\175

הצמיג הרזרבי הוא במידה שונה, צר יותר, ככה שאין לי ברירה להשאיר אותו (הוא חדש לדעתי).

כולם מתים בסופו של דבר, אבל לא כולם חיים בדרך.

פורסם

יקוהומה, באוטו דיפו אחד פלוס אחד, אחלה שרות ומחירים יש להם

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

הצמיג הנ"ל במצב רע מאוד, שים לב שהסולייה מתפרקת

attachment.php?attachmentid=20590

סה"כ צמיג אחד במצב רע מאוד, 2 במצב רע, ואחד במצב חדש.

תחליף רביעייה, אפשר להשיג פירלי במידה הזאת ב800 ש"ח לרביעיה , ושים את החדש בתור ספייר.

על צמיגים לא חוסכים, אל תתפתה לעסקאות בשטח של מותגים לא מוכרים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...