Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קיבלתי רכב חלופי מאלדן, רנו פלואנס 2014 צורה חדשה הרכב חדש עם כ 6000 ק"מ. אין לי מושג מהי רמת הגימור אבל אני מקווה לתאר את האביזרים וכך מי שמכיר יידע. זה 1.6 אוטומט בנזין עם מסך מולטימדיה. ללא מגנזיום ללא סאנרוף כמו שיש בסטיישן. מגיע עם מצלמת רוורס ומוביל איי.

מישהו יכול להגיד לי אם יש דיבורית בלוטות', ואם כן איך מפעילים אותה? הבלוטות' של הגלאקסי מזהה רק את המוביל-איי שלמיטב הבנתי לא קשור לדיבורית וגם דורש קוד שאין לי.

תודה

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

לצערי אני לא מצליח להבין. מצב הרדיו אינו מוצג על צג הרכב המרכזי אז כשאני לוחץ על כפתור TEL ברדיו, אין שום תגובה20140731_210027.jpg

פורסם

תודה. ניסיתי, לא הולך. האוטו ממאן לזהות את המכשיר. המכשיר מצידו גם לא מזהה כלום פרט למוביל איי. באוטו של אשתי הסלולרי שלי עובד עם דיבורית בלוטות, בצג הרכב רואים ש 3 מתוך חמשת המקומות הפנויים להגדרת משתמשי בלוטות כבר הוגדרו- כך שגם האוטו בסדר. אולי זו הדרך של הסלולרי להביע את מורת רוחו על הפרידה הזמנית מהאוקטביה, או שעדיין אני עושה משהו לא נכון?

פורסם

אם יש שם פלאפונים של אנשים קודמים אתה יכול למחוק אותם, בהתחלה גם אני הסתבכתי עם זה עד שהבנתי את הקטע עם החוגה.

תנסה להפעיל בלוטות' באוטו ואז לסרוק את זה עם הפלאפון . אני לא זוכר אבל צריכה להיות אופציה של סריקה גם מהמערכת עצמה.

• תוכן חדש...