Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

ובכל זאת, זה לא שהאלכוהול בריא יותר.

אני מסכים אתך אבל לא מהסיבה שציינת.

התרחקות מחברי ילדות תמחיש להם שהם מכניסים את עצמם לבעייה, ושהסביבה לא מוכנה לקבל את המצב הזה, ואם חבר טוב לא רוצה להיות איתך בקשר, אולי גם אשתך תתרחק ממך?

אולי, ואולי לא. מה שבטוח זה שכשאתה יוצא מהצרה הזאת, אתה חוסך לעצמך צער ודיכאון.

אני מעדיף להיות במצב שאחרי כמה שנים הבחור נגמל לגמרי וחושב שאני שמוק מאשר לשמור על הקשר ולראות מישהו שפעם היה חבר שלי הופך למגנט צואה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא אלכוהול ולא טבק. בודאי לא בצריכה מתמשכת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לגבי מחלות נפש, זה יכול להעיר בך מחלת נפש רדומה, שבחיים לא ידעת עליה (אבחון וטיפול במחלות נפש זה הצד המאוד חלש של מדע הרפואה, אפילו נכון לשנת 2014). אבל זה כבר משהו יותר נכון לגבי סמים הלוצינוגניים, לכן הדעה הרווחת היא, שאפשר להשתגע מזה, מה שטכנית לא נכון - המחלה כבר שם, הסם משמש בתור טריגר.

אבל כמו שאמרתי - כל עוד אין התקפים פסיכוטיים, נכון להיום אין דרך לדעת אם הבן אדם בריא נפשית או לא.

בניגוד לאלכוהול, בצריכה מופרזת כן יכול לגרום להתקפים פסיכוטיים, גגלו delirium tremens.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כל הנושא הזה חם מאד, אבל מתברר שאצל צרכני קנביס יש התעוררות מחלות נפש בשעור יותר גבוה מאשר באוכלוסיה הכללית, במיוחד אצל אלה שהתחילו את הצריכה בגיל צעיר (שנות העשרה). החשד הוא שמדובר בחשיפת נטיה קיימת וכן החמרה במחלה קיימת, אבל הנושא עדיין פתוח.

ומעבר לכך יש גם פגיעה ארוכת טווח בתפקודים קוגניטיביים, - מפגיעה בזכרון ועד ירידה ב-IQ - ולהבנתי יש גם הוכחות לפגיעה פיזיולוגית בקשרים בין תאי העצמב במוח.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בנוגע לקוק : בדיוק בחודשים אחרונים ביצעתי עבודת חקר על הסם, במסגרת טיפול בחולה עם גידול מוחי ממאיר. אז ככה -מספר מחקרים רציניים (עשרות עד מאות נחקרים, למשךמספר שנים לפחות) הראו שצריכת קוק (במינונים שונים,כמובן) מעלה בצורה משמעותית סיכוי למחלה ממאירה בכלל (בדגש על ראות,מוח ומע' העיכול) וגידולים מוחיים בפרט.ראוי לציין אחזי תמותהגבוהים לצרכנים של 10שנים ומעלה, אף שהפסיקו לצרוך הסם למשך תקופה מסויימת או בכלל.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

ואם אתה עוסק בנושא הוסף גם גרימת התקפי לב ועוד סוגי מחלות לב וכלי הדם.

פורסם
ואם אתה עוסק בנושא הוסף גם גרימת התקפי לב ועוד סוגי מחלות לב וכלי הדם.

צריכה קבועה גורמת להיצרות כלי הדם באזור הלב, נכון?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
כשלוקחים הפסקה מהחיים מידי פעם, עם דפיקות ראש כאלו או אחרות, ברמת סיכון כזו או אחרת - קורה. אפילו חביב.

כשהעניין הופך לעיקר החיים והם סובבים סביבו - זה סימן לבעיה.

יש כאלו שחיים עם סמים בהצלחה במקביל לשאר התפקודים הרגילים.

יש כאלו שפעם אחת דפקה להם את הקופסא.

הרב יושב על הרצף, כמו בכל דבר בחיים, והרב לא שומר על תפקוד תקין לאורך זמן עם שימוש יומיומי בסמים.

תהיה חבר טוב, תן להם קונטרה.

בגדול אני מסכים איתך, פרט לחלק המודגש.

שכן שלי עובד בחריצות בחברה גדולה כבר הרבה שנים - חי על קפה סיגריות ושוקולד (קפאין, ניקוטין, מגנזיום...) ובנוסף מספר תרופות מרשם ומשכחי כאבים.

חמותי כבר 32 שנים באותו מקום עבודה - קפה, חמאה, אוכל מלוח, מונוסדיום גלוטומט, קפאין.....טוב אני יכול להמשיך כך עוד הרבה אבל נראה לי שהנקודה הובנה. אנשים צורכים סמים ותרופות על בסיס קבוע. באנגלית אין הבדלה בין סמים drugs לתרופות drugs ומסיבה טובה...

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

יש תרופות (medicine), ויש סמים משני תודעה (mind altering drugs).

אם השכן וחמותך היו כל יום מתחילים את היום עם ג'וינט חשיש, ממשיכים עם קריסטל (כי צריך להתעורר), ומסיימים אותו עם קוק, אני בספק אם הם היו עובדים עדיין בחריצות בחברה גדולה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
צריכה קבועה גורמת להיצרות כלי הדם באזור הלב, נכון?

במקרה זה המנגנון שונה - הקוקאין גורם התכווצות כלי דם שיכולה להיות חזקה מאד עד כדי חסימת עורק כלילי והתקף לב. כמוכן הוא יכול לגרום עלי חמורה בלחץ הדם וקרע באבי העורקים. כקוריוז - לקוקאין גם תכונות של הרדמה מקומית, ובעבר היו משתמשים בו ככזה כיון שהשילוב עם תכונת כיווץ כלי דם מאפשר הרדמה מקומים ומניעת דימום. אבל שימוש זה הופסק לפני שנים רבות.

פורסם

טל, הייתי במצב דומה עם חבר טוב.

זה הגיע למצב שכל מה שהוא היה מדבר עליו זה כמה הוא עישן השבוע.

דיברתי איתו כמה פעמים, אבל זה לא עזר, הוא פשוט התעלם.

כתבו פה כבר שיש לשימוש המופרז הזה איזה שהוא סאבטקסט.

זה נובע ממשהו אחר בחיים שלהם.

בדיעבד אני יודע שאותו בחור היה בדכאון רציני בגלל מה שהוא בחר ללימוד, והוא הבין שהתחום שהוא מאד אוהב ורצה לעסוק בו בחיים,

שווה לתחת בארץ.

לצערי כמו שהבנת אחרי שנתיים של ניסונות שכנוע, וויתרתי.

אני כבר לא ממש בקשר איתו, וזה בחור שהייתי איתו מהתיכון.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם (נערך)
יש תרופות (medicine), ויש סמים משני תודעה (mind altering drugs).

אם השכן וחמותך היו כל יום מתחילים את היום עם ג'וינט חשיש, ממשיכים עם קריסטל (כי צריך להתעורר), ומסיימים אותו עם קוק, אני בספק אם הם היו עובדים עדיין בחריצות בחברה גדולה.

החלוקה שעשית היא דימיונית. אני יכול לתת רשימה של משככי כאבים ותנסה לקטלג אותם לפי החלוקה הזו - לא תצליח. גם השינוי תודעה זה בעייתי בלשון המעטה, יש אנשים שחוים שינוי תודעה בנהיגה, באבל על אדם שאיננו, באמבטיה חמה, סקס או מריח של אקונומיקה כשהם מנקים את הבית, ובוודאי בעייפות, שינה, ושאר פעילויות יום-יומיות. שכל אחד יהיה באיזה מצב תודעתי שמתחשק לו, אין צורך לנסות לשלוט על מצב התודעה של אנשים אחרים.

לגבי החלק השני שכתבת זו תיאוריה שלך אך שוב אין כאן שחור או לבן. אני מסכים שקוק בצהריים זה חרא של הרגל, אך מצד שני אני מכיר כמה אנשים שכולנו נסכים שהם מצליחנים שלא רחוקים מהתיאור שנתת.

עריכה אחרונה על ידי גרשון המשפר

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
כדי לסבר את האוזן (והעין) - בניגוד לדעה הרווחת בציבור הקאנאביס הוא חומר מסוכן:

1. פוגע בכושר הנהיגה בדומה לאלכוהול

אתה מרוכז פי 100, ונוסע 10 קמ"ש פחות מהמהירות המותרת. מומלץ לנהוג תוך כדי עישון רק לאחר שלושה חודשי התנסות. לא דומה לאלכוהול קליל

תשאל כל מעשן ארוך טווח והוא יגיד לך שהוא אוהב לנהוג תחת השפעה.

2. סיכון יותר גבוה למחלות נפש

קאץ' 1 - בן אדם עם היסטוריה פסיכולוגית מוכחת או לא מוכחת עדיף שיימנע. הכוונה לחרדות, ביקורת קשה עם עצמך, דיכאונות ממושכים בתדירות קבועה.

אם אתה בסדר אז אחלה.

3. סיכון מוגבר למחלות ריאה - בדומה לעישון טבק

מי אמר שחייב לצרוך בג'וינט ? לך על וופרייזר.

4. גרימת נזקים לתפקודים מוחיים כגון זכרון.

נכון שמעתי שיש מקרה חמור מאוד בארה"ב הוא נהיה נשיא.

5. התמכרות ותסמונת גמילה

קאץ' 2 - מי שיש לו נטייה להתמכרות (והוא אמור לדעת את זה כי עד סוף גיל ה20 הוא ראה אם יצא לו להתמכר לסיגריות/פחמימות/הימורים/אלכוהול - התמכרות הכוונה לצריכה מוגזמת ותלותית ולא להתמכרות לחומר) ממליץ בחום לא להשתמש.

מי שמכיר את עצמו וסומך על עצמו יכול בראש שקט לעשן. למי שיש עמוד שדרה הדברים האלה לא מזיזים לו. אין התמכרות פיזית, רק לתחושה.

בקיצור - מי שמתיחס לקנביס כבטוח טועה, ובגדול.

עוד דבר, קוק ללא ממכר. מבחינת חומר אין מה שממכר בקוק ויש מס' ספיישלים בנטשיונל ג'אורגפיק לגבי הנושא א-י-ן התמכרות פיזית לחומר. אבל ההרגשה(!), או ההרגשה(!!), כמוה אין.

לפות"ש

זה כיף להיות סטלן בחבר'ה של סטלנים. זה סיוט להיות סחי בחברת סטלנים.

הם נכנסו לנישה הזאת וכיף להם וסבבה להם וברור שהכל טוב איתם כי הם חבר'ה טובים מלח הארץ ונמצאים ב2001 מסגרות כי זה מתאפשר והבילוי וההנאה שלהם זה הסמים כי זה העיסוק שלהם.

הם עסוקים בלהתארגן, לחתוך, לסדר, לגלגל, להסניף, לפורר, לחמם, להשרות ולערבב, לטפטף, להמיס ומה לא. הדברים האלה גם לוקחים מלא זמן כי אתה סטלן ועד שזזים יצא דו"ח של מבקר המדינה על 'צוק איתן', וגם הסטלות והחוויות והאנשים והמפגשים והמקרים והפשלות והדלקות זה משהו שהם חווים שמקרב אותם מעצים אותם (גם אם לפעמים על כלום) ושולח אותם לעולם אחר וזה משהו משמעותי בחיים שלהם אז מן הסתם שהם גם יעבירו על זה חוויות.

זה כמו שבא לסחים מסעדה טובה או הצגה טובה או ערב ג'אז יש אנשים שאוהבים מהגבוהה.

אם אתה רוצה להיות חבר טוב ולהוציא אותם מזה בדרך בטוחה - תארגנו טיול באמצע הטבע ושלא תהיה להם דרך להתארגן אפילו על מיליגרם ירוק למשך שבועיים על מנת שיוכלו להיגמל כראוי. בשביל להתנקות לחלוטין המהדרין מוסיפים כי צריך חודש עד שאתה קם בבוקר ומרגיש שוב חד וסחי אש.

גילוי נאות: צרכתי עד 2012.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

אז אתה צריך לדעת, שכמו ששמן ימצא אוכל בכל מקום, נרקומן יצליח להתארגן על חומר גם באמצע מדבר.

• תוכן חדש...