Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לשדרג את המערכת הקיימת שמורכבת מ:

- HU של פיוניר 6650 DEH BT.

- 4 רמקולים ישנים (לאחרונה הרמקול הימני התחיל להשמיע צלילים מוזרים כאשר יש באס.....נשמע כאילו משהא נקרא שם, זאת בעצם הסיבה לשידרוג).

התקציב כרגע הוא 1000 שח (פלוס מינוס) והמטרה הסופית זה סט של קומפוננט מגבר וסאב.

אשמח אם תפרטור על:

1. איפה ניתן לשמוע, לקנות ולהתקין (אני מאזור הקריות)

2. עד כמה זה יהיה נורא שבשלב הראשון אהיה רק עם הקומפוננטים בלי המגבר?

3. מה היחס בין שלושת המרכיבים מבחינת המחיר? לדוגמא, אם אני קונה קומפוננטים ב1000 שח כמה צריך להשקיע במגבר וסאב?

תודה מראש לכל מי שהולך לקחת חלק בדיון :-)

פורסם

חברים השאלה שהכי מעניינת אותי זה:

"

3. מה היחס בין שלושת המרכיבים מבחינת המחיר? לדוגמא, אם אני קונה קומפוננטים ב1000 שח כמה צריך להשקיע במגבר וסאב?"

אני לא רוצה לקנות רמקולים ב1000 שח ומגבר ב500 ולהבין שהרמקולים מבוזבזים....

פורסם

התייעצות קלה, הוצעו לי רמקולים של Hertz ESK 165.5 ב1200 שח כולל התקנה, כמו כן נאמר לי שכנראה אני לא אצטרך מגבר כי הרמקולים נצילים מאוד 93DB. האם העסקה כדאית?

כמה אמורים לעלות רמקולים מסדרת HSK והאם ההבדל ניכר?

כמה אמורה לעלות מערכת המורכבת ממגבר רמקולים וסאב מסדרת אנרגי ומסדרת הי אנרגי?

מקווה שהפעם תהיה קצת יותר הענות :-D

• תוכן חדש...