Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך קוביית מתכת קטנה (נגיד 7x7 ס"מ, לא כזה משנה) עם ארבעה תבריגי m2.5 בכל צד. זה הכל. מי עושה כזה דבר בלי לעשות לי פרצופים על זה שאני לא בא אליו עם עבודה במיליון שקל?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

עסקי חריטה קטנים יוכלו לעשות לך. מהיכן אתה בארץ?

פורסם

אולי תוכל למצוא קוביה מוכנה ולהוסיף רק הברגות (אני יכול לעשות לך את ההברגות).

מאיזה חומר הקוביה צריכה להיות ?

האם אהת מתכוון לקוביה עם פנלים בצד (קוביה הונגרית) או רק צלעות.

איזה כייף לי :)

פורסם

גיליתי בדרך הקשה שברגי m2.5 הם לא כל כך נפוצים.

אם יש לך אפשרות, ממליץ לעשות m3. יהיה לך הרבה יותר קל למצוא את הבורג באורך שאתה צריך.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אין שום בעיה לרכוש בארץ ברגים עם תברגי M2.5 עם ראש P/H או F/H אם אתה מחפש במקומות הנכונים וגם בכמויות קטנות גם M2 או M1.6 ניתן למצוא בנקל.

פורסם

השאלה היא למה צריך "לחפש במקומות הנכונים" ?

ברגי M2 וM3 יש בכל חנות ברגים. אבל M2.5 לא מספיק מבוקש עבור רוב החנויות, ולא כולם מחזיקים אותו.

אם יש אפשרות מראש לעשות הברזה M3 ולחסוך כאב ראש פוטנציאלי זה עדיף.

בשרשור הזה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?521566-%D7%9E%D7%99%D7%94%D7%95-%D7%9E%D7%9C%D7%9A-%D7%94%D7%91%D7%A8%D7%92%D7%99%D7%9D-(%D7%90%D7%95-%D7%94%D7%99%D7%9B%D7%9F-%D7%9C%D7%A2%D7%96%D7%90%D7%96%D7%9C-%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%90%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%A8%D7%92%D7%99-M2-5) חיפשתי מקום בדרום שמוכר ברגי M2.5 ולא מצאתי. לבסוף חבר נסע ל"מואדין", והיו שם ברגי נירוסטה בלבד.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

שום כאב ראש אם יודעים איפה לרכוש. אנשים התרגלו לחפש בגוגל ומה שאין בגוגל לא קיים מבחינתם.

בת"א יש לפחות 3 חנויות המחזיקות ברגים במידות של 1.6-2.5-2.0 מילימטר וגם בחולון יש שתי חנויות שאני מכיר שמחזיקים במלאי ברגים מכול המידות.

הרבה פעמים מבחינה תיכנון החלק אין מקום להברגה במידה M3 לכן בוחרים בבורג M2.5 או M2. אני לדוגמא קניתי פעם אחת כמות של ברגים במידות מ-M1.6 עד M4 ב-5 אורכים שונים וזה משמש אותי כבר יותר מ-5 שנים.

ברגים שבאמת קשה להשיג אלה ברגים במידות לא סטנדרטיות כגון: M7 או M15

הדרום לא נחשב :wink:.

כול הייבואנים הגדולים של קשיחים וחלקי אלקטרוניקה נמצאים באיזור גוש דן וחיפה.

פורסם

אולי כל היבואנים של קשיחים נמצאים בתל אביב אבל רוב הצרכנים נמצאים בדרום או בצפון הרחוק.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אין לי בעיה להכין לך.

יעלה לך רק המשלוח.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• תוכן חדש...