Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

הרכב שלי עתיד לעבור טיפול 75,000.

הרכב המדובר הוא יונדאי I20 מודל 2010.

את כל הטיפולים האחרונים ביצעתי במוסך יונדאי (שכולם עוד היו במסגרת האחריות).

מצורפת הצעת המחיר האסטרונומית לפי דעתי ע"ס 1500 ש"ח.

מבקש שתתעלמו מנוזל שמשות כי על הדבר הזה אני לא מתכוון לשלם.

אגב,

לאותו הטיפול קיבלתי הצעת מחיר גם במוסך יונדאי אחר ע"ס 1110 ש"ח.

עדיין נראה לי מאוד יקר.

האם יש מוסכים מורשי יונדאי זולים יותר? או ללכת פשוט למוסך רגיל?

תודה.הצעת מחיר.JPG

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• ספונסר פורום
פורסם

הצעת המחיר יקרה, ניתן לבצע טיפול 75000 ק"מ בשימוש בחלפים מקורים פרט למסנן מזגן בחצי מהמחיר שבהצעת המחיר הזו אצלנו באורן שרותי רכב

נשמח לראותך.

אורן

פורסם

ההצעה של 1100 ש"ח לדעתי סבירה, שים לב שהחלקים מקוריים ויש עבודה לעשות (כמו החלפת שמן בלמים למשל).

תשווה בין המוסכים השונים, ההפרש יכול להגיע לעשרות אחוזים.

בהצלחה,

איתמר.

פורסם
מה שבטוח נוזל בלמים לא החליפו לפי הנחיות הייצרן.

מה שנכון - נכון!

אני ממליץ לך לקנות את כל החלפים לבד ולגשת למוסך פרטי שיבצע עבורך את העבודה,

והמחיר יהיה הרבה יותר נמוך.

פורסם
למה אתה חושב כך?

אני יענה לך,

כי הרוב המוסכים בדרך כלל שואבים את הנוזל הישן

מתוך המיכל ומוסיפים חדש, במקום לנקז את כל הנוזל

ולבצע החלפה כראוי שזה לוקח זמן ועוד בן אדם בשביל הביצוע.

פורסם

מתי הוחלפו מצתים בפעם האחרונה ? בדוק .

מתי הוחלף פילטר אוויר ? בדוק .

מתי הוחלף פילטר מזגן ? בדוק .

כשאתה בא למוסך , אל תגיד להם טיפול 75000 . עשה רשימה ובה תכתוב את מה שאתה רוצה שיבצעו .

אפילו אם צריך להחליף את הפילטרים אל תחליף אצלם . פילטר אוויר תחליפי עולה 30 שקל וכנ"ל פילטר אוויר למזגן .

פורסם (נערך)

המחירים במוסכי יונדאי המורשים הם שערורייה... אם חשבתם שצ'מפיון יקרנים אז מסתבר שיש יותר יקרנים.

אני עוקב אחרי מחירי הטיפולים ומזדעזע כל פעם מחדש.

אחותי הקטנה היא בעלת I20 מודל 2010 שעברה 50K ק"מ.

התעקשה לבצע טיפולים אך ורק במורשה .

לאחר שהרכב סיים עוד טיפול במחיר אסטרונומי כפי שמתואר כאן בהצעת מחיר,

המוסך הכריז חגיגית שהברקסים האחוריים גמורים לחלוטין - צלחות + רפידות גמורות והציע הצעת מחיר של כ1500 ש"ח להחלפתם.

וכמובן הפחיד שמדובר בבעיה בטיחותית וכו'. כמו כן הודיעה חגיגית המוסך שכל רביעיית הצמיגים גמורים (זוג הוחלף לפני כשנה) ויש להחליפם במיידית בעלות שאני מתבייש אפילו לציין. (רק נגיד שעם מחיר זה אני כמעט מחליף רביעיית 18" בGTI)

למזלה היא התקשרה להתייעץ מה לעשות.

ביקשתי ממנה להוציא את הרכב ולהגיע למוסך כללי שהינו אחד ממומלצי הפורום (לא ננקוב בשמות).

מבדיקה שבוצעה ע"י בעל המוסך הסתבר שהצלחות , ואני מצטט : "חדשות" והרפידות על "50%".

הצעתו היתה להחליף רפידות בלבד בעלות של 72 ש"ח לפני מע"מ לסט רפידות פלוס עוד סכום דומה על עבודה , כאשר הצלחות כאמור במצב חדש ואין אפילו צורך בחריטה.

את המסקנות תסיקו לבד.

נ.ב. לאחר כשבוע נקרע לגמרי תוך כדי נסיעה אחד מזוג הצמיגים החדשים יחסית , אז ניצלנו את ההזדמנות להחליף רביעיית צמיגים ליוקוהמה ADRIVE במחיר שווה לכל נפש של כ250 ש"ח ליחידה.

עריכה אחרונה על ידי אייל

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני כבר פניתי לשירות הלקוחות של יונדאי בעקבות השירות המזעזע שקיבלתי בנוגע לרכב של אישתי. סך הכל ביקשתי הצעת מחיר לטיפול גדול על מנת ליישר קו ברכב וקיבלתי יחס מזלזל. אתמול חזרו אלי ואמרו ש"יבדקו את הנושא".

בכל מקרה, למרות שאני מטפל בד"כ רק במוסכים מורשי יבואן (כמובן לאחר ביצוע סקר לפני) כניראה שביונדאי של אישתי אני אטפל במוסך אחר שאני מכיר (אלא אם כן אני אמצא מוסך טוב של יונדאי באזור שלי שאני אקבל ממנו הצעת מחיר הגיונית).

אייל עצוב לשמוע שביקשו ממנה 1500 ש"ח . ליונדאי של אישתי החלפתי צלחות (SAMKO, איטליה) ורפידות (TRW, ספרד) קדמיות כולל עבודה מע"מ וחלקים ב- 780 ש"ח.

באמת אפילו בצ'מפיון המחיר לא כזה יקר כמו שאתה מתאר, חבל שהם הורסים לעצמם ככה את השם.

פורסם

תכולת נוזל הבלמים במערכת היא בסביבות 0.8-1.0 ליטר. בהנחה שמיכל נוזל בלמים סטנדרטי מכיל 250 מ"ל או 375 מ"ל (מתאים גם למחיר בקבלה) והחלפה של כול הנוזל במערכת עולה במוסכים לא מורשים בסביבות 300-350 שקלים ניתן להסיק שלא החליפו את כול נוזל הבלמים לפי הנחיות הייצרן.

שים לב שהמחיר לנוזל בלמים הוא 58 שקלים ליחידה (למיכל) והם מילאו רק 0.8 מהכמות של המיכל ולכן העלות היא 46.4 שקלים.

המסקנה שלי שבמוסך פשוט שאבו כמות מסויימת מהמיכל של נוזל הבלמים והשלימו בנוזל חדש.

התופעה מאוד נפוצה במוסכים בארצינו.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...