Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מחפש להחליף את הרכב המשפחתי (כרגע פורד פוקוס 2001) במשהו חדש יותר, בתקציב של 40K וסביבתו...

הדרישות:

1. אמינות.

2. בטיחות.

3. מרווח ומפנק.

4. חסכוני.

הרכב מבצע בעיקר נסיעות בין עירוניות (כפ"ס - תל אביב ובסופי שבוע צפונה) ומעט נסיעות עירוניות (גנים, סופר וכו').

יש לי נטייה לרכבים היפנים, אבל מוכן לשמוע חלופות שוות.

כמו-כן, אשמח לקבל המלצה על מגרשים באזור השרון \ מרכז.

תודה

פורסם

נסה פוקוס חדשה יותר, 2008 ומעלה, אחרי מתיחת הפנים הרכב מגיע עם 6 כריות אויר ובקרת יציבות ואם אני זוכר נכון זכאי ל-5 כוכבים במבחן הריסוק.

הביצועים לא מדהימים והיא גם לא מאוד חסכונית אבל בתקציב הזה ועם דרישות כאלה היא אפשרות טובה.

פורסם

מצטרף להמלצה של הפורד פוקוס.

לאבי יש את הצורה הקודמת ( 2006 ) והאוטו מראה אמינות טובה מאוד.

לגבי הצריכת דלק, בממוצע יוצא 1 ל 10 1 ל 11 משולב עם פקקים.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

תודה, הפוקוס הנוכחית עשתה לי קצת בעיות, אז הייתי מעדיף לשנות כיוון.

איזו מהיפניות תענה על הדרישות והתקציב? חשבתי על הלאנסר החדשה וכמובן על הקורולה והמאזדה 3.

פורסם

לאנסר החדשה קצת גבולית בתקציב.

באיזור 45 אש"ח אפשר למצוא 1.5 ליטר יוצאת ליסינג.

היא מרווחת ובטוחה, נוחות לא רעה וביצועים סבירים.

שמירת הערך הלא מצטיינת תשחק לטובתך וגם הביקוש שלא בשמים.

פורסם

אולי פריוס.

הוא מאד אמין,הוא מאד מרווח,הוא מאד חסכוני,אין להם שוק אז ככה שלדעתי תוכל לקנות 2007 באזור ה40+

פורסם

לפריוס אין שוק? 40 אלף שקלים?

זה לא ממש מדוייק ואם כבר פריוס אז קשה למצוא רכבים שלא נסעו הרבה.

מעבר לזה המחיר הוא בסביבות 70 אלף ש"ח לרכב במצב סביר.

פורסם

כדאיות של היברידי תלויה בכמות הנסועה, שזה פרט שאני חושב שרצוי שפותח השרשור יכתוב לנו.

מבחינת פינוק, נוחות ובטיחות הפוקוס היא העדיפה, במידה ואנחנו מתעלמים מהצרפתיות, ואנחנו מתעלמים כי אם אתה נגד אמינות פוקוס, אין סיכוי שתהיה בעד אמינות של צרפתיות :)

בכל מקרה, תוכל לקנות פוקוס2008-9.

הלנסר זולה יחסית ליפניות, לא נהגתי בה, אבל מהעיתונות היא בסה"כ נוחה ומרווחת, בטוחה (7 כריות אויר, 5 כוכבים) וכנראה תהיה יותר זריזה ומעט חסכונית מהפוקוס, אז בגדול מי שמתעקש על יפניות, לדעתי כדאי שיבדוק לאנסר, לפחות לא יצטרך לשלם מחירי קורולה מופרכים.

פורסם

מצטרף להמלצה על פורד פוקוס. מניסיון של 4 פוקוסים שהיו אצלנו במשפחה בכולם 0 תקלות. חפש רכב שמור ואין שום סיבה שתתאכזב. אתה מוזמן להיכנס לחב׳ הליסינג יש שם מאות פוקוסים שעברו את ה150 אלף ק״מ ומתפקדות מעולה.

עוד דבר, זה שהפוקוס זולה יחסית כך שאתה מרויח שנתון מתקדם יחסית.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

תודה על התגובות.

כרגע אני עדיין מעדיף לשמור מרחק מהפוקוס - חובת ההוכחה עליה (:

מהבדיקות במסגרת התקציב, זה מצטמצם למאזדה 3 מול טויטה קורולה (מפתיע אה?)

השאלה שלי מה עדיף?

טויוטה קורולה 2007 או מאזדה 3 - 2008 (בהנחה ופרמטרים של קילומטרז', מחיר וכו' דומים).

פורסם

למזדה יש יתרון בצורת 2 כריות אויר נוספות (6 מול 4 בטויוטה) והיא יותר כיפית לנהיגה.

הטויוטה, חסכונית, זריזה ומרווחת ממנה.

שתיהן לא נוחות במיוחד (אולי יתרון קל לטויוטה), יקרות יחסית ומציעות רמת בטיחות נחותה מול מה שתוכל לקבל ממתחרות אירופאיות.

מה לגבי סוזוקי SX4 או ניסן טידה? הן גם אמינות מאוד וזולות מהטויוטה והמזדה.

• תוכן חדש...