Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אם לצד אחותך עומד אח בקי, מבין ויודע כמוך והיא איננה משתכנעת, מי אנחנו המרוחקים והאנונימים שנוכל לכך? התנהגותם של בני האדם פשוט מתסכלת..

עריכה אחרונה על ידי Fkl0ster
:idea:
פורסם

אני מפחד על עצמי.

היא הצהירה שאם היא תקנה אחד מהרכבים הללו, ואחרי שבוע בנסיעה לאוניברסיטה המנוע יתלש מהמכונית, או שהגיר במקום להיכנס למנוע יכנס למיכל דלק, אני אשא באשמה ויקנה לה פאנאמרה חדשה.:shock:

היא גם חושבת שהצבע במרכב ירד לאחר כמה חודשים.. נשים..:-(

פורסם

הוי, הטיפשות האנושית (איתך הסליחה..). רק לחשוב על חוסר היעילות המזעזע שהיה כרוך בירידתנו מהעצים ולהצטמרר..

בכל אופן, אני לא ממש יכול לעזור בלשכנע כי אני נוהג בצעצוע. אם תלכו לבדוק אותו לעומק תגלו שהוא רכב המיני הטוב ביותר כיום.

שיהיה בהצלחה, מה שלא תבחרו.

:idea:
פורסם

על רקע כל מה שרשמת ולפי ההעדפות של אחותך - הייתי ממליץ על אחד מהרכבים הבאים:

יונדאי I10 / ניסאן מייקרה / שברולט ספארק.

מדובר ברכבים מעולים שנכנסים לתקציב שלכם, עונים לדרישות ומתאימים לסטודנטים.

לגבי אופן הרכישה - אני לא הייתי ממליץ על רכישה מליסינג 0 ק"מ כי במבחן המציאות בשוק היד 2 הם פחות מבוקשים ותוספת היד מקזזת את החיסכון בזמן הרכישה ולכן אני אישית ממליץ על רכישה מסוכנות.

פורסם

לדעתי במכירת הרכב לאחר כ-4-5 שנים, היד '0' הופכת לחסרת משמעות, מה גם שיש אישור של חברת הליסינג למכירה עם 0 ק"מ.

החיסכון במעמד המכירה לעומת זאת כלל לא חסר משמעות...

אלי

פורד פיאסטה, 1.25 ידנית Trend, שנת 2014

פורסם

שני דברים אני אוסיף כי כבר אמרו פה לא מעט:

א. אני חושב שכמו שהבנת ההבדל בין הרכבים הוא לא שמים וארץ, אבל כדאי שתסתכל קצת בשוק היד שניה ותראה שלפיקנטו יש יתרון קל בזה שהוא הרכב ששומר על ערכו בצורה טובה יותר מהשאר ונמכר הכי קרוב למחירון.

ב. אני לא בטוח אם ההבדל במחיר בין לקנות מליסינג 0 ק"מ לבין לקנות מסוכנות יצדיק את עצמו הפעם- הרכבים האלה לא כאלה יקרים וכדאי שתבדוק את ההפרש שאתה מרוויח

פורסם

מה לגבי פיקנטו ידנית רגילה 1.0 5 דלתות או ספורט 1.25 3 דלתות. אני נוסע על ידנית 1.0 ומרוצה מהרכב

פורסם

מה לגבי הפיאסטה החדשה ? סופר מיני הטוב ביותר ע"פ כל מבחני הדרך ? לא תתאכזב מהנוחות,יציבות ואמינות ועוד.

יש ברשותנו מגוון רכבים באספקה מיידית תוך 24 שעות.

• תוכן חדש...