Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

השאלה בגוף הכותרת, יש מוסכים שמוכנים לקבל לקוח שמגיע עם חלקים?

אני מעדיף לקנות את החלקים שלי בעצמי. אני מקבל אותם במחיר מצוין ובטוח במה שמותקן ברכב.

אם אתם מכירים מוסך מקצועי ואמין כזה, אשמח להיעזר בכם. איזור חיפה.

מיכאל

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

הבעיה היא בד"כ במוסכים מורשים, כל השאר לרוב לא יתנגדו וינסו לנקנק אותך בעלות העבודה במקום בעלות החלפים.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

תתפלא,שאלתי כמה מוסכים, חוץ ממוסך אחד מוכר פה באתר שגם לא חייך ואמר בכיף(אבל יאמר לזכותו שלא אמר לא), כולם אמרו לי לא.

ואני מתעלק, אם מישהו מכיר מוסך באזור תל אביב חולון בת ים ראשלצ וכד' שלא קורע במחירי העבודה,. וישמח לעבוד עם החלקים שלי אשמח לדעת

Miata ND2

פורסם

מוסך אבו דאוד ביפו עשיתי אצלו לפני שנה טיימינג טיפול 10,000 וברקסים הבאתי את החלקים והוא עשה את זה בשמחה. גם ברכב של אחי אותו דבר. המחירים ממש זולים אצלו גם. עשיתי אצלו ראש מנוע לסיטרואן ג'מפי לפני חודש בערך ב3200 שכל המוסכים רצו בערך 5,000 +מע"מ והוא נתן לי אחריות חצי שנה לראש וכול מוסך ששאלתי אמר לי אם אתה יוצא מהפתח של המוסך שהרכב מונע לא מעניין מה יקרה אחרי יום גם.

פורסם

יש בחור מקצועי מאיזור נצרת שמטפל ברכבי וברכב דודי כבר זמן מה. אני יכול להביא לך את מספרו אם תרצה.

האם זה לא קשה לעזוב את ההרגשה של נסיעה ברכב מוגדש, ולחזור חזרה לשגרת המנוע האטמוספרי?

אצלי כואב לחזור למאזדה 3 גם אחרי שאני נוהג על סוס רתום לכרכרה.

פורסם
מוסך GTA. מוסך ENERGY. מוסך מ.נ מכונאות.

את מוסך GTA אני מכיר, היכן נמצאים אנרג'י ומ.נ?

מומלצים?

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

• תוכן חדש...