Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קיבלתי בדיוק G2 ואכן זמן הסוללה שלו מעורר התפעלות,

אבל נראה לי שהוא היוצא דופן שמוכיח את הכלל ולא להפך...

להשתמש יום שלם במכשיר ולסיים עם יותר מ50% סוללה- שאפו!

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלא תחשוב לרגע שהייתי "אוהד קטן" תמונה אמיתית לגמרי שלי.

את ה Z2 קניתי בסינגפור, המחיר בחנויות סביב 2.5K ש"ח סים פרי במקור. אני חידשתי תוכנית אז המחיר היה נמוך משמעותית.

מבסוט עד הגג ורק לחיוב.1016128_10151684442128734_1445297044_n.jpg

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

עכשיו אצלי רבע לתשע בערב, המכשיר מחוץ להטמנה מהשעה שבע בבוקר ועדיין עם 68 אחוז, זuploadfromtaptalk1401194706001.jpgה הסוזוקי אלטו של הניידים

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

ונניח מישהו שלא חי על ביטוח לאומי, ומרוויח סכומים נאים כל חודש, אז זה סבבה והגיוני לשפוך 100 שקל על כבל?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

סולל,רק היית צריך מניה באפל :) ובאמת מחיר שערורייתי לכולה כבל.

ונניח מישהו שלא חי על ביטוח לאומי, ומרוויח סכומים נאים כל חודש, אז זה סבבה והגיוני לשפוך 100 שקל על כבל?

חד משמעית לא.

עריכה אחרונה על ידי ezuf

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אני לא קניתי אייפון 3GS ואייפון 4 בגלל אהדה או שמועות, אלא כי המכשירים היו טובים לזמנם וענו לדרישות והצרכים שלי. לאמא שלי קניתי לפני חצי שנה G2 בגלל התאמה לצרכים שלה (להבדיל ממני לה אין דרישות ספציפיות).

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

סולל, זה לא יוצא לך יותר זול להזמין כל הזמן כבלים סיניים שמתכלים אחרי יומיים, במקום לקנות כבל איכותי בכמה עשרות שקלים. וזה מעבר לעובדה שהכבלים האלה יכולים לגרום נזק לסוללה בגלל מתחים לא מתאימים/יציבים.

ד"א, מעניין אותי מה הסיבה שבגללה נטשת את האייפון? אני לא קונה את זה שמה ששבר אותך זה המטען..

אני לאחרונה עשיתי מעבר הפוך, מ-s2 לאייפון 5s (לא מבחירה ממש, קיבלתי אותו, אחרת הייתי הולך על G2/N5). מנסה להתרגל אליו ולחוסר גמישות של ה-IOS. דווקא לסוללה אין לי טענות. אני כרגע עומד על 90% עם שעת שימוש אחת, ו-10 שעות המתנה.

פורסם
חד משמעית לא.

בוודאי שלא :D זו הייתה שאלה רטורית

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

100 שקל חוט ? יא אולוהים באמת פראיירים לא מתים.

יש לי בבית איזה 20 כבלי USB מכל מיני דברים, כולם עובדים אם צריך...

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם (נערך)

כל אלו שזרקו "100 שקל על חוט" אתם מוזמנים למקום העבודה שלי לראות צמות לרכבים צבאיים שנמכרות בהחל מ 2500 דולר לכבל סטנדרטי.

להבדיל - הכבל המקורי של אפל, אומנם לא באותו סדר גודל אבל לעומת הסינים שזורקים כמה גידים דקים בפנים עם הלחמות שיתפרקו במשיכה הראשונה. משקיעה על גידים בעובי נורמלי ( 28awg ), סיכוך לאורך כל הכבל, וסופיות עמידות יותר. עובדתית האורך חיים שלו ארוך פי כמה מכל הזבל של השני דולר באליאקספרס.

ועוד לא דיברתי על המפלי מתח שיש על הגידים המסכנים שבכבלים הסיניים שגורמים לשיבושים בטעינה, או על הסיכוך החסר שגורם לבעיות בדיגיטייזר בזמן הטעינה (ואולי גם לטווח הארוך).

בקיצור כמו תמיד - זול מתחיל בז' ונגמר ב **ן.

עריכה אחרונה על ידי Muzic4Ever

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

אני לא מזלזל במוצרים איכותיים, אבל כבל הטענה טוב ככל שיהיה לא שווה מאה שקל. מה ששבר אותי זה שמערכת ההפעלה כוללת אותי לא רק לתוכן אלא גם לחומרה. נכון שלפני חמש שנים לא היו אלטרנטיבות אמיתיות אבל היום יש. קוראים להן HTC או סאמסונג או סוני. מסתבר שלהם לא מפריע להיטען עם כבל סיני פשוט. אותי זה קנה

פורסם (נערך)

ברור שהוא לא שווה 100 ש"ח! מתוך ה-100 ש"ח המשווק מרוויח 20 ש"ח, היבואן מרוויח 20 ש"ח, תוריד מע"מ וכו'.

מעניין אותי במה אתה עובד וכמה שווה העבודה שלך לדעתך ואני מוכן לתת לך את דעתי בעניין.

אגב, קיימים גם כבלים Micro USB איכותיים ב-60 ש"ח וזה המחיר אין מה לעשות.

אני חושב שמיותר יהיה לציין איזה כבלים חוזרים בסטוקים ואיזה לא חוזרים בכלל.

עריכה אחרונה על ידי Freak_Miky

Just daily

פורסם
כל אלו שזרקו "100 שקל על חוט" אתם מוזמנים למקום העבודה שלי לראות צמות לרכבים צבאיים שנמכרות בהחל מ 2500 דולר לכבל סטנדרטי.

להבדיל - הכבל המקורי של אפל, אומנם לא באותו סדר גודל אבל לעומת הסינים שזורקים כמה גידים דקים בפנים עם הלחמות שיתפרקו במשיכה הראשונה. משקיעה על גידים בעובי נורמלי ( 28awg ), סיכוך לאורך כל הכבל, וסופיות עמידות יותר. עובדתית האורך חיים שלו ארוך פי כמה מכל הזבל של השני דולר באליאקספרס.

ועוד לא דיברתי על המפלי מתח שיש על הגידים המסכנים שבכבלים הסיניים שגורמים לשיבושים בטעינה, או על הסיכוך החסר שגורם לבעיות בדיגיטייזר בזמן הטעינה (ואולי גם לטווח הארוך).

בקיצור כמו תמיד - זול מתחיל בז' ונגמר ב **ן.

אתה יודע שא"ב בייצור מסחרי זה כמות נכון? גם אם נניח תיקח כבל אחד שמיועד לרכב צבאי, אתה באמת חושב שהוא מיוצר באותם מספרים כמו כבל טעינה של אייפון?

ד"א גם לי יש כמה מוצרי אפל בבית (באופן משעשע רובם לא נקנו אלא מתנות :lol:), וגם אצלי הלכו כבלים של טעינה, למה? לאפל הפתרונים.

אבל כבלי טעינה (גם כאלה של 2$ מאיביי) עושים את העבודה.

קטע מצחיק, יש לי כבל טעינה חרטא בן חרטא, קפיצי שבו הגידים אפילו לא ארוזים יחד! קניתי אותו באיזה דולר וחצי או משהו מ-DX, והוא החזיק יותר זמן מהכבל המקורי שהיה באריזה של iPod 8GB דור שני.

ברור שהוא לא שווה 100 ש"ח! מתוך ה-100 ש"ח המשווק מרוויח 20 ש"ח, היבואן מרוויח 20 ש"ח, תוריד מע"מ וכו'.

מעניין אותי במה אתה עובד וכמה שווה העבודה שלך לדעתך ואני מוכן לתת לך את דעתי בעניין.

אגב, קיימים גם כבלים Micro USB איכותיים ב-60 ש"ח וזה המחיר אין מה לעשות.

אני חושב שמיותר יהיה לציין איזה כבלים חוזרים בסטוקים ואיזה לא חוזרים בכלל.

ועדיין אתה יכול לקנות כמעט 2 כבלים של Micro USB איכותיים לדבריך במחיר של כבל אפל אחד.

שם המשווק לא מרוויח? היבואן לא מרוויח? הסטוק הוברח לארץ ולא שולם מע"מ?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

נכון ובגלל זה כנראה אתה בחרת בולוסטר במקום שירוקו, כל אחד והגישה שלו.

יכול להיות שאני טועה לגביך אבל כך זה נראה לפי מה שאתה כותב.

אפל = מותג פרימיום על כל המשתמע מכך, מה לא ברור?

עריכה אחרונה על ידי Freak_Miky

Just daily

פורסם

שירוקו 1.4TSI עם 122 כ"ס ידנית הייתה לוקחת לי בקלות עוד איזה אלפיה בליסינג.

וממתי פולקסווגן פרימיום (מחוץ לישראל)?

אין בעיה שאפל זה מותג פרימיום, זה מקובל, אבל מי שקונה צריך לדעת את זה לפני.

הרוב לא יהיו כמו סולל הדרך ויחליפו טלפון של אלפי שקלים כי כל כמה חודשים צריך להחליף כבל ומקורי עולה 100 שקל.

ד"א היית יכול להגיד שהתשובה זהה לתשובה שתקבל על השאלה "למה כלב מלקק את הביצים"

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...