Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר תקופה שיש לי בריחת מים ואני כל פעם מוסיף. ביום רביעי האחרון הייתי במוסך נעשתה בדיקה ולא נמצאו נזילות.

המכונאי אמר שקיים חשש לבריחה מאטם ראש בעיה נפוצה במנועי nfu.

הרכב עמד במשך שבוע מאז וגם בזמן שהוא עמד ירדו המים. ( לפי מה שהבנתי הנזילה אמורה לקרות רק בנסיעה)

מה יכול להיות הבעיה?

פורסם

כדאי לבדוק גם בתוך תא הנוסעים- לפעמים הדליפה ברדיאטור החימום (ובמיוחד לבדוק שם אחרי ש"מנפחים " ליצרת לחץ במערכת.

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם
כדאי לבדוק גם בתוך תא הנוסעים- לפעמים הדליפה ברדיאטור החימום (ובמיוחד לבדוק שם אחרי ש"מנפחים " ליצרת לחץ במערכת.

 

הבדיקה נעשתה במוסך לפי מה שהבנתי אם בחיבור אין רטיבות אז הרדיאטור תקין

פורסם

נעשתה בדיקה איזו?

ויזואלית?

צריך בדיקת לחץ למערכת קירור,אם תהיה בריחה מאטם ראש או מכל מקום אחר (מערכת סגורה) השעון יעיד על נפילת לחץ.

פורסם

נזילת מים יכולה להיות לפעמים דבר מאוד מסובך.

אם עושים בדיקה בלחץ והחיבורים יבשים זה לא אומר שלא נוזל ממקום אחר, מגוף רדיאטור מים, מגוף רדיאטור חימום, או מנקב באחד הצינורות.

 

בהזדמנות זאת אספר לך סיפור, הייתה לי נזילת מים ברכב, אין ספור בדיקות בלחץ לא מצאו כלום.

פעם בחודש הייתי מוסיף חצי ליטר בערך והכל בסדר.

ככה זה נגרר חצי שנה (!)

עד שיום אחד אחרי נסיעה של 40 דק' בכביש בין עירוני, עצרתי בתחנת דלק, ופתחתי מכסה מנוע.

ואז מצאתי את הנזילה, באחד הצינורות גומי שנכנסים לרדיאטור חימום בחיבור שלו הייתה נזילה פצפונת, ראיתי אותה רק בזכות שלולית קטנה על הגיר!

 

הנזילה לא נראתה ממתחת לרכב, המים היו מטפטפים לאט ונשארים על הגיר עד שהיו מתאדים או שהיו "עפים" בנסיעה ולא משאירים זכר.

 

אם חסר מים, נוזל מאיפשהו.

 

×
×
  • תוכן חדש...