Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

כשאני מפעיל את המזגן במכונית יש קול מוזר שיוצא,

פתחתי את המכסה וין קול, הקולות ממש פנימיות באוטו.. המזגן עובד ומקרר אבל אולי חלש קצת.

איפה הבעיה?

טיוטה קרולה 2005

פורסם

היה לי את זה גם כן, גם בסניק וגם בקאנגו.

המניפה של המזגן היתה ממוקמת בתוך הרכב ועשתה רעש והרעש היה גובר כאשר הייתי מפעיל סירקולציה פנימית.

מה שעשיתי זה היה לפתוח את האיזור של המניפה, להגיע אלייה ולרוב היו עלים או לכלוך כזה או אחר שהיה גורם לרעש, הייתי מסלק כל מפגע וגם קצת משמן והרעש היה נעלם.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

יותר פשוט לגשת למוסך

ולהגיד לו שיש רעשים ויבדוק. גם ככה אתה תגיע לשם בכול מקרה? :/

as i walk through the valley of the shadow of death

פורסם
יותר פשוט לגשת למוסך

ולהגיד לו שיש רעשים ויבדוק. גם ככה אתה תגיע לשם בכול מקרה? :/

זו כבר שאלה אישית.

אני אוהב להתעסק עם הדברים הטכניים האלה, אני נהנה מזה.

ואם יש משהו שאני יכול לעשות לבד, ברכב שלי, אני מעדיף לעשות אותו לבד ולא לתת לאדם זר לגעת ברכב שלי.

כמובן, שזה החלטה שלך :)

בכל מקרה, אני מאמיןן שזה יפתור לך את בעית הרעש.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

יכול להיות מסנן מזגן סתום. ברכבך הוא נמצא מאחורי תא הכפפות

פורסם

אצלי קרה שהצינור ניקוז היה סתום והמניפה הסתובבה במים. גם הרעיד וקירר פחות. העברתי חוט ברזל בזהירות, ירדו 2 ליטר מים והכל חזר לקדמותו

Golf MK3 1997 1.8

פורסם

אם אתה מדליק את המפוח בלבד יש רעש או שזה רק עם הפעלת המזגן ?

ואם אתה לא יכול לעשות איזה וידאו קצר של הרעש לפחות תנסה לתאר את הרעש או להסביר כמו מה הרעש דומה

פורסם

אצלי גם קרה מקרה כזה אחרי שהלכתי למוסך מורשה vw בכדי להחליף פילטר מזגן (בעקבות ריח רע מאוד מהמזגן( ואחרי ההחלפה התחיל רעש ממש מציק במיוחד כשהייתי מעלה למקס את מהירות המפוח.

כשחזרתי למוסך פירקו את המפוח וראו בפנים מדבקת ברקוד שנפלה לתוכו וגרמה לכל הרעש.

ההבדל בין חכם לטיפש הוא ששניהם חושבים אותו דבר רק שהטיפש אומר את זה בקול..:wink:

• תוכן חדש...