Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תפריד בין מישהו שמתחיל לשקר על ימין ועל שמאל למישהו שמיפה את חסרונותיו שזה משהו לגיטימי.

אפשר להתפלסף על זה בלי סוף, השורה התחתונה היא שכאשר יש לך מיקצוע מאוד מבוקש או כשיש לך יכולות מאוד גבוהות וידועות בענף מסויים אתה יכול להרשות לעצמך ״למתוח את החבל״ קצת יותר, כשאתה בעל מקצוע שאין לו ביקוש גבוה במיוחד או שהשוק רווי בבעלי מקצוע זהה לשלך- חוקי המשחק שונים.

אגב, אף אחד מה״חסרונות״ שציינת אינו חסרון, זה רק ההעדפה שלך לגבי סביבת עבודה.

אין צורך להסחף למחוזות והגדרות בומבסטיות של מצגי שווא ועוד שלל הגדרות חסרות שחר, אדם רשאי להגיש מועמדותו לכל משרה, הוא יכול ליפות קצת את החסרונות וזה לגיטימי, לאורך זמן המעסיקים ילמדו אתו על יתרונותיו ועל חסרונותיו ויעשו לעצמם משוואה פשוטה:

עד כמה התרומה שלו לארגון מאפילה על החסרונות שלו ?

אם יש לו תפוקה גבוהה והוא נחשב למועיל מאוד לארגון אזי לא רק שהוא ישאר בארגון- הוא גם יתקדם בסולם התפקידים בו על אף חסרונותיו.

אם חסרונותיו מאפילים על התפוקה שלו תפתח משוואה חדשה:

אם יש לו תפוקה סבירה וחסרונות שלא פוגעים בעובדים המקבילים לו- ייתכן שישאר במקום העבודה וידרך במקומו.

אם החסרונות מאפילים על התרומה שלו הוא ימצא דרכו החוצה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

משמעות? זה רק אומר שלימדו אתכם לרמות, כמו שמלמדים לעבור פסיכומטרי. :roll:

יפה ש"עברתם" והתקדמתם, אבל זה לא אומר כלום על היכולות המקצועיות או החברתיות שלכם.

נו, הוא שאמרתי, משמעות.

משמעות הדבר שאני דאגתי לעצמי והתקדמתי עוד צעד בחיים בזכותם.

לזה יש משמעות.

(למשל: למה שאתה חושב עלי אין משמעות מבחינת התא המשפחתי שלי, אתה מבין את ההבדל? לכן המלצתי על מכון נועם נותרת בעיינה)

אופנוען

• חברי המעגל הראשון
פורסם
~ אני יכול להבין בקשה לחו"ד פסיכולוגית/גרפולוגית,

באמת?

מה עם קוראת בקפה? אסטרולוגית? אולי תבוא עם המעביד שלך לקבל אישור מהרב שלו?

פורסם
(למשל: למה שאתה חושב עלי אין משמעות מבחינת התא המשפחתי שלי, אתה מבין את ההבדל?)

תפסיק להיעלב כמו ילדה בת 8 ותבין שאני לא מכיר אותך אישית, לכן גם לא יכול לחוות שום דעה על התא המשפחתי או על תכונותיך כבן אדם. אני מסיק מסקנות רק על סמך מה שאתה כותב, ככה עובד פורום באינטרנט ואין צורך לקחת את הביקורת שלי אישית. דעות, כידוע, הן כמו רקטומים - לכל אחד יש.

מבחינה מקצועית - לדעתי עדיף להיות ספץ בתחומך ושמעסיקים ירדפו אחריך מאשר להיות עובד בינוני שמתקדם דרך מבחני מיון למיניהם ושאר גחמות של המעסיק. ארגון שמקדם את אנשיו בצורה כזאת הוא משענת קנה רצוץ, ואם אתה חושב שככה התקדמת בחיים, חוששני שאתה עלול להתאכזב בהמשך הדרך. חשוב צעד קדימה ושאל את עצמך מה יקרה ביום שתאבד את העבודה עקב צמצומים או רפורמות. לעובד מומחה ומקצוען יש מוניטין שהולך לפניו בתעשייה, כך שהוא לא ישאר מובטל לזמן רב. ומה יעשה אותו עובד ש"שיחק את המשחק" - ישלח עם קוה"ח את תוצאות המיונים שהשתתף בהם? בהצלחה עם זה.

• תוכן חדש...