Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הגיע הזמן לטיפול השני של הקיה פיקנטו שלי (30k) והייתי שמחה לקבל המלצה על מוסך קיה טוב ואמין. אני מרחובות ועד עכשיו טיפלתי במוסך של קיה בעיר, אבל בפעמים שהייתי שם נוצרה אצלי תחושה של קצת חפפנות מצדם (ואולי אני פשוט לא מבינה מספיק).

בהקשר הזה, יש לי שאלה שלא קיבלתי עליה תשובה מספקת כששאלתי במוסך: הרבה פעמים השילוב לרוורס בגיר הידני לא מצליח מהפעם הראשונה- נכנס כאילו עד ה3/4 ולא נוסע, וצריך לנסות כמה פעמים עד שהוא משתלב. ראיתי את זה קורה גם לידיד שלי בספארק. במוסך ענו לי דברים כמו ״אין באמת בעיה״ ״זאת תלונה נפוצה״ ״תלחצי חזק יותר על הברקס״, ורציתי לשאול מה דעתכם- האם זה באמת סתם או שמעיד על תקלה בגיר וצריך לחפש מוסך שיתייחס לזה יותר ברצינות?

תודה רבה.

• ספונסר פורום
פורסם

את מדברת על מוסך ניר מורשה קיה ברחובות או על זני? לפי מה שהבנתי מוסך ניר דווקא בסדר גמור וגם חוות הדעת שהוא מקבל טובות.

לגבי הרוורס - זאת לא בדיוק תקלה אלא תכנון של תיבת ההילוכים. תנסי לשלב להילוך שני אחרי שאת עוצרת את הרכב ולפני שאת משלבת לרוורס. זה אמור לעזור לשילוב מהיר יותר.

פורסם

דיברתי על זני. האמת שלא ידעתי שיש עוד מוסך מורשה של קיה ברחובות.

למה הכוונה תכנון של תיבת ההילוכים? אז זה אמור להיות ככה? למה זה טוב?

תודה

• תוכן חדש...