Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

חייב עזרה:

הייתי בחברת ליסינג . האיש מכירות אמר שהדגם מצובישי לנסר הדור החדש 2010 נפח 1.8 הוא אוטומטי. אמרתי לי ,מה-Mike808 הגיב כאן .. שהכל זה גיר רציף. אך עדיין טען שזה אוטומטי כפי שגם מצוין על האוטו . מדובר על 1.8 ספורט עם 90,000 ק"מ ליסיניג פרטי (אני יהיה יד 2) אין שום תאונה רצינית.. אולי כמה מכות קטנות שתוקנו. וכן הרכב עבר השבחה וטיפול,יש אחריות לשנה על מנוע וכדו'.. דרש 55,000 שח הורדתי ל-54,400 שח .

בקיצר הזמנתי את המכונית שתגיע לסניף שלהם בפתח-תקווה בשביל לראות אותה (השארתי צק עירבון -אבל אני לא מתחייב לכלום ). מה אומרים לגבי המחיר ?אני ממש לא סגור ..

כי יש ביד 2 רק שזה מנוע נפח 1.5 ב58 אלף שח ( זה מחיר מחירון , ועוד לפני שניסיתי להוריד אותו ) יד 1 פרטית .. 54,000 ק"מ .

או גם נפח 1.8 48,000 שח רק שזה 112,027 ק"מ . יד שנייה (יד 1 ליסינג ) .. תכלס מאוד לא קורץ לי הק"מ . תמיד מעוניין לחפש בכיוון ה50/60 .

מה אומרם, מה הכי שווה לבדוק באמת?

עריכה אחרונה על ידי RROONNII30
  • תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל הגירים הרובוטים והרציפים מופיעים ברישיון כגירים אוטומטיים, כך שאין בעיה.

הק"מ אמנם מעט גבוה, אבל אם הרכב עבר טיפולים כראוי ואתה לא מתכוון לנסוע הרבה, אז במשך הזמן אתה תאזן את הק"מ כך שהוא יהיה בממוצע השנתי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אז כל עוד אישתי תיסע במכונית והגיר הרציף יתאים לה, אז בתכלס אין עם זה בעיה .

כמה נראה לכם אני צריך ללחוץ עליו ..עוד מבחינת המחיר ?

תודה

פורסם (נערך)

טוב. ביום חמישי אלך לראות את המכונית (שאגב מחר תגיע אבל זה ערב חג אז לא מתאים לי ) .

איך אפשר להיות בטוח ב99 אחוז שהמכונית היא מליסינג פרטי וכדו'? ולא השכרה או חברה בעלת מספר נהגים ?

אגב מדובר על

באדג'ט

פורסם

צריך לבקש אישור חתום מהחברה שהחכירה את הרכב ושיכתב בו שהרכב שימש לליסינג פרטי בלבד.

אם אתה חושש שמרמים אותך או לא מספרים את כל האמת בקש לראות את האישור לפני שאתה משלם בדיקה על הרכב.

כשרכשתי את היונדאי שלי היא הייתה ממגרש (לא של חברת הליסינג שביצעה את העיסקה), אני פניתי לשלמה כ.א.ל והם העבירו לי לבקשתי אישור על הליסינג המימוני שהם ביצעו לרכב שלי.

פורסם (נערך)

תודה.

זה הרי בסך הכל יהיה כתוב. מה בעיה להדפיס ליסיניג פרטי. לכן שאלתי איך צריך להראות אישור כזה ולדעת שהוא אמיתי .

וליסינג תפעולי או ממוני זה תכלס כמו פרטי?

במידה והרכב הוא חברה או השכרה? לרדת ממנו ? או עדיין לקחת לבדיקה. מעלה כאן צילום שהם ביצעו . תראו מה כתוב בתאריך קליטה : הרכב אצלהם כבר שנה וחודש? או זה אומר שהבדיקה רק בוצעה בתאריך זה ?

תמונות

538d63516232e.jpg

538d638dd9825.jpg

538d63bf2c2cd.jpg

538d63d4f2a4b.jpg

538d63eb52df9.jpg

פורסם

אני בעל יונדאי אקסנט 2009 1.4 חסכוני אמין וזול לאחזקה החסרון היחיד שהוא די חלש אבל אם אתה רוצה שיהיה לך רכב עם כוח קח את ה1.6 ממה שהבנתי כוח לא חסר לו אני כבר שנתיים עם האוטו מאד מרוצה ממנו

פורסם
לא אהבתי את המראה וכן פשוט מידי. תודה

אוקיי אז יש לי עוד הצעה בשבילך תבדוק טויוטה קורולה לדעתי אחד הרכבים הטובים שיש על הכביש או מאזדה 3 2007,8 החסרון היחיד לא הכי חסכוני ולא הכי זול לאחזקה אבל מצד 2 חווית נהיגה

פורסם
לא רואה יתרון על פני הלנסר .

שמעתי אני לא יודע עד כמה זה נכון שהלנסר חלשה מאד גם בגיר הרציף את המאזדה אני מכיר נהגתי המון עלייה כוח לא חסר לה

פורסם

תגובה 36 שלי. מישהו יכול לעריך את הבדיקה שלהם וכן שאלתי שם ?

בנוסף . על פי בדיקתם אין פגיעה בשילדה?

פשוט הם לא כל כך מתחייבים על הבדיקה במידה ואעשה ,במצב שהתוצאה תהיה אכן פגיעה בשילדה וכדו'.

ועל פי קריאה מרובה כאן בפורום. הבנתי ,מי שלא מתחייב ,זה די אומר משהו . שהרי מי שיודע שאין בעיית שלידה וכדו'.. לא צריך לפחד .

פורסם
תגובה 36 שלי. מישהו יכול לעריך את הבדיקה שלהם וכן שאלתי שם ?

בנוסף . על פי בדיקתם אין פגיעה בשילדה?

פשוט הם לא כל כך מתחייבים על הבדיקה במידה ואעשה ,במצב שהתוצאה תהיה אכן פגיעה בשילדה וכדו'.

ועל פי קריאה מרובה כאן בפורום. הבנתי ,מי שלא מתחייב ,זה די אומר משהו . שהרי מי שיודע שאין בעיית שלידה וכדו'.. לא צריך לפחד .

לפי מה שנראה יש לרכב פגיעת שאסי במקומך לא הייתי מתקרב אליו הרי רשום פגיעה בשלדה מעיכות ועוד ואגב אם בבדיקה שלך מתגלה גם פגיעה יותר משמעותית אתה יכול להוריד אותו משמעותית מהמחיר שהוא רצה לתת לך

פורסם (נערך)

אוקי. לפי מה שקראתי. אם זה קל -אין באמת בעיה בתפעול המכונית אז מבחינת כספית שווה פחות וכן יהיה גם יותר קשה למכור אותה. אני מתכוון לקנות לטווח הארוך.

עכשיו אם הפגיעה בנונית או גבוהה. אישית שולל לחלוטין. ועוד דבר- אם הם לא מתחייבים לי ,במידה ויוצא מהבדיקה שלי פגיעה יותר חמורה. לשלם על הבדיקה. -שוב אני פוסל את הרכב מיד .

אז למצב הנוכחי, במידה ויתגלה פגיעה קלה. אפשר להוריד באופן משמעותי מ54,500 שח ? או שזה כבר מחיר בסדר ?

הדעה הרווחת שלי ....זה מוכן להוסיף עוד כמה אלפי שקלים ולקבל ללא תאונות וגם ק"מ מופחת יותר. נראה כבר. תודה על העזרה.

• תוכן חדש...