Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

קרובים שלי נוסעים במסגרת עבודה ל-4 חודשים לחו"ל והרכב ישאר בישראל. וכמובן עולות כמה שאלות:

1. זה בדיוק הזמן שלהם לחדש את הביטוח רכב. האם כדאי לא לחדש ל-4 חודשים ולהעמיד את הרכב בלי ביטוח? איזה השלכות יש לזה מבחינת הפוליסה אחר כך? אני יודעת שיש איזה קטע ש-3 שנות ביטוח רצופות ללא תביעות מוריד את מחיר הפוליסה, הם יאבדו את זה?

2. מה לעשות טכנית עם האוטו? להוציא את המצבר? לבקש ממישהו להתניע אותו פעם בכמה זמן, האם זה אומר גם לנסוע (כי אם לא יהיה ביטוח הם לא יזיזו את האוטו)?

אשמח להצעות,

תודה!

פורסם

1. לגבי הביטוח צריך לבדוק עם החברה, לא חושב לדעתי שיש בעיה לא לחדש כרגע ביטוח אלא לחדש אותו רק אחרי שיחזרו מחו"ל.

2. לגבי העניין הטכני לפחות פעמיים שלוש בשבוע להניע את האוטו ומומלץ לעשות איתו סיבוב לפחות בחנייה שינוע קצת(ההורים שלי נסעו לתקופה מסוימת לחו"ל וזה מה שעשיתי).

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם

לדעתי חייבים שיהיה ביטוח מקיף , גם אם לא נוסעים ברכב , הרכב עדיין יכול להיגנב/להישרף/משהוא שלא חשבתי עליו ...

אם הוא חונה ברחוב , על אחת וכמה , מישהו יכול לפגוע ברכב .

פורסם

קיים ביטוח מקיף נגד גניבה בלבד.

האופציות הן כדלקמן:

1.בלוקים בחצר הפרטית. הבלוקים מקשים על גניבת הרכב ושומרים על הצמיגים שלא יקבלו בטן עקב עמידה ממושכת על אותה נקודה.

יש גם לנתק מצבר או לחבר את הרכב למטען. אחרי 4 חודשים הייתי צריך להחליף ולתקן כמה מכלולים חשמליים. כמובן שרכב לא הניע והיה צריך להזמין גרר.

2) חניון אחסנה ארוכה. יש כמה וכמה. בגדול לא שונים מאופציה ראשונה, רק שהם לא שמים את הרכב על בלוקים ויש שרות של התנעה שבועית.

אבל בסופו של דבר אין תחליף לנסיעה של לפחות חצי שעה פעם בשבועיים כדי לשמור על מכלולי הרכב תקינים. אני מדגיש נסיעה ולא התנעה ועבודת מנוע כי הגיר לא עובד בעמידה.

אתם לא מתארים איזה בלאי נוצר לרכב עקב עמידה. השמן אשכרא מתפצל לשכבות של חומרים. כנ"ל גם נוזלים אחרים. צריך להחליף הכול. רצוי גם להוציא את המצבר ולא לנעול את הרכב כי יש מצב שלא יפתח.

פורסם

מה שאתה מציע בעצם, זה החלפת כל הנוזלים ברכב ורק אז אפשר להעמיד אותו ללא חשש שייגרם נזק כלשהו?

גם ללא התנעתו פיזית? {כמובן מצבר מנותק}

פורסם

דבר ראשון כדאי לדאוג לחניה פרטית. העמדה של רכב ארבעה חודשים ברחוב, שכן טרחן עלול להתלונן לעיריה ועד שתחזרו הרכב ילקח על ידי העיריה

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

דבר ראשון תודה לכולם על התשובות, ועל עריכת הנושא (אכן הוא יותר ברור עכשיו... מתנצלת מראש).

מדובר ברכב ישן - לכן ביטוח מקיף קצת פחות רלוונטי (לא שהם רוצים שיגנבו את הרכב, אבל השווי של הרכב כבר מזמן נמוך מעלות הביטוח).

לא ידעתי שיש בעיות עם הנוזלים. הייתי בטוחה שמדובר בבעיה של המצבר (מקסימום להטעין אחר כך מהרשת) או בגלגלים. להחליף את כל המערכות החשמליות\נוזלים לא נשמע טוב בכלל.

גם לא ידעתי שאי אפשר להשאיר רכב לתקופה ברחוב. יש חוק? כמה זמן כן מותר? יש לנו פה ברחוב כמה מכוניות שלדעתי לא הזיזו שנים...

לגבי ביטוח - אני יודעת שהם מאפשרים לא לעשות ביטוח, השאלה מה יקרה לפרמיה כתוצאה מכך. כנראה אתקשר אליהם בכל מקרה, אבל יש להם אינטרס ברור שאני אמשיך לשלם על החודשים באמצע, אז הייתי רוצה לשמוע הצעה אובייקטיבית. אם כי אתם אומרים להניע את האוטו ממש לחצי שעה נסיעה, אין מנוס מלהשאיר את הביטוח (מילא סיבוב בחניה, אבל חצי שעה נסיעה זה כבר יותר מדי...)

תודה!

פורסם
מה שאתה מציע בעצם, זה החלפת כל הנוזלים ברכב ורק אז אפשר להעמיד אותו ללא חשש שייגרם נזק כלשהו?

גם ללא התנעתו פיזית? {כמובן מצבר מנותק}

אני מציע קודם לרוקן את כל הנוזלים. להוציא מצבר ולהשאיר את הרכב על בלוקים ולא נעול. אחרת הרכב צריך לנסוע מדי פעם.

פורסם
גם לא ידעתי שאי אפשר להשאיר רכב לתקופה ברחוב. יש חוק? כמה זמן כן מותר? יש לנו פה ברחוב כמה מכוניות שלדעתי לא הזיזו שנים...

אסור להשאיר ברשות הציבור רק רכבים שפג תוקף רשיון הרכב שלהם כלומר אין להם טסט.

זה לא רלוונטי במקרה שלך.

בנוגע לביטוח, מומלץ בחום להשאיר את הביטוח מכיוון שהרכב ברשות הרבים ויכולות לקרות כל מיני תאונות שונות ומשונות ועדיף שיהיה כיסוי ביטוחי.

• תוכן חדש...