Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לא מזמן קיבלתי רדיו דיסק אבל הוא לא עובד כשורה, אז אני בכיוון של לקנות אחד חדש - סטודנט תפרן אז שקלתי להזמין אחד מאיביי (וויתרתי על הרעיון בסוף)

חיפשתי רדיו דיסק שיהיה לו בעיקר כניסה USB ועדיפות לחברה מוכרת

ראיתי דגם x1650UB של פיוניר ב350 שקלים

ואת הדגם x2650UI של אותה חברה ב390 שקלים

ראיתי שההבדלים העיקריים ביניהם זה של2650 יש 2 יציאות למגבר (אין לי מגבר וגם לא בונה על מגבר - יש לו תועלת בזה?)

ושל2650 כביכול יש יותר תמיכה בסמארטפונים (דרך חיבור בUSB) - לחבר יש את ה1650 וחיברתי NOTE2 אליו והמכשיר משום מה לא זוהה כמו שצריך (ובאתר של פיוניר כן רשום שהוא אמור לתמוך בקריאה מאנדרויד)..

מישהו ניסה את ה2650 עם מכשירי אנדרויד?

השאלה היא (בהנחה שגם ה2650 לא תומך בפועל באנדרויד) - אז היתרון היחידי שלו זה 2 יציאות למגבר במקום 1, האם זה שווה 40 שקל הפרש או שפשוט אין לזה משמעות - בהנחה שאין לי מגבר וגם לא הולך להיות מגבר.

מדובר על רכב פונטו ספייס, רמקוליים קדמיים של רוקפורד P1653, אחוריים מקוריים של החברה

כמו כן אם מישהו יוכל אולי להסביר לי מה המשמעות של הUB והUI בין הדגמים

תודה

• תוכן חדש...