Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם.

ביום ראשון אקבל את רכבי הראשון ( קיה פיקנטו 2012 ),

ולאחר קריאה מרובה על הרכב הבנתי שאצטרך להחליף את מערכת הסאונד.

ברשותי מגבר (Kicker ZX650.4) שבעבר היה מותקן על הרכב של הוריי (קורולה) ונראה כי הוא צורך חשמל רב.

האם לדעתכם המערכת חשמל בפיקנטו תעמוד בעומס של מגבר שכזה?

תודה מראש,

אלעד.

פורסם

כן ,אבל אם תעתיד תוסיף מונובלוק בהספקים של מעל 1000 רמס אז תידרש בשדרוג חשמל.

Hu: pioneer prs80 Comp: Hertz Hsk165XL Amp:phoenix gold xsenon200X2

amp:massive audio bx4 Mono:DC audio 3.5: Sub: DC audio 15xl

CAR: mazda 2 demio pure black

פורסם

ראיתי כמה קורולות שלא עמדו בהספקים ממוצעים. ראינו כמה התקנות פה על פיקנטו ללא שדרוגי חשמל. אני לא חושב שתהיה בעיה עם המגבר הנ"ל

פורסם
שבת שלום לכולם.

ביום ראשון אקבל את רכבי הראשון ( קיה פיקנטו 2012 ),

ולאחר קריאה מרובה על הרכב הבנתי שאצטרך להחליף את מערכת הסאונד.

ברשותי מגבר (Kicker ZX650.4) שבעבר היה מותקן על הרכב של הוריי (קורולה) ונראה כי הוא צורך חשמל רב.

האם לדעתכם המערכת חשמל בפיקנטו תעמוד בעומס של מגבר שכזה?

תודה מראש,

אלעד.

מקריאה ברשת האינטרנט אתה מחליט שהמערכת לא עונה לדרישות שלך ? אני לא מכיר את המערכת המותקנת בפיקנטו אבל אני מאמין שהיא לא מערכת HIFI אבל יכול להיות שהיא תספק את הצרכיים שלך.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק המערכת הזאת לא יכולה לספק שום בן אדם שאוזניו שמישות. אתה פשוט לא מבין כמה היא גרועה. היא לא ראויה להקרא "מערכת" טרנזיסטור יותר הולם אותה.

פורסם

אני רוצה להבין האם השמיעה שלי תקינה או סלקטיבית :shock:

איך המערכת המקורית מסוג RCD300 עם MP3 המותקנת ברכבי קונצרן VAG ביחס למערכת בפיקנטו ?

איזה כייף לי :)

פורסם

המערכת בפיקנטו ממש לא.

המערכת שמגיעה ברכבי VAG הרבה יותר טובה, איכותית וחזקה, מהפיקנטו.

קח כל רדיו פשוט שיש לך בבית, כבל מאריך מהבית לרכב, ותפעיל את הרדיו,

זה מצב הרבה יותר טוב.

פורסם
אני רוצה להבין האם השמיעה שלי תקינה או סלקטיבית :shock:

איך המערכת המקורית מסוג RCD300 עם MP3 המותקנת ברכבי קונצרן VAG ביחס למערכת בפיקנטו ?

הRCD נשמעת כמו מערכת היי אנד לעומת הפיקנטו.

פורסם

ראינו כאן כבר כמה וכמה התקנות של יוסי ALPINE על פיקנטו - רמת הנסיון שיש ליוסי עם הרכב הזה היא מאוד גבוהה.

הZX650.4 שהיה אצלי הגיע עם תעודת לידה שהראתה על הספק מוצא שהיה קרוב ל900 וואט בפועל זה מגבר שדורש לא מעט ממערכת החשמל הרכב ואם הכוונה היא להגביר עליו סאב בגישור ביחד עם סט קומפוננט הוא יכול להיות זללן לא קטן.

עדיין, המגבר יהיה מוגבל למה שמערכת החשמל של הרכב תוכל לספק ולכן גם אם לא יעבוד במלוא התפוקה עדיין מדובר במגבר שמסוגל להוציא לא מעט כוח, מגבר טוב.

אם פותח השרשור בסה"כ רוצה לשמוע מוזיקה בעוצמה סבירה - לא הייתי חושש להתקינו.

תמיד אפשר לברר מה מוצא האלטרנטור, איזה מצבר יש ברכב (מתאר לעצמי 46 אמפר שעה) ולהבין מה המקסימום שהיא מסוגלת לספק - כמה המערכת באמת תצרוך - אלף ואחת משתנים - קשה לאמר.

הדבר היחיד שנראה לי קצת בעייתי זה הגודל של המגבר הזה לעומת הפיקנטו :shock:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה לכולם על התשובות.

שמח לשמוע שככל הנראה לא יהיו בעיות.

וכן אדי, כנראה שהמגבר יתפוס את כל גב המושבים..

פורסם

משתמש חדש שיודע איך קוראים לי?

מאיזו מסגרת:-)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני זוכר אותך!

:shock: כמה ציוד שלי מסתובב פה? :-D

אז אני אומר לך משהו נוסף - בשני הרכבים שהמגבר הזה היה מותקן בהם

גם בקורולה 96 וגם בקורולה 07

היה פיוז ראשי למערכת שערכו היה - 40 אמפר! (בקורולה 96) ו60 אמפר בקורולה 07

תתקין אותו בפיקנטו וסע לשלום.

ב96 הוא היה מותקן ביחד עם עוד מונובלוק ועוד מגבר שני ערוצים וכך גם בקורולה 07 דרך אגב.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...