Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"בעוצמה נמוכה"- זו מילת המפתח.

מה קורה בתחום שבו אתה שומע יותר? (95% מהזמן)

מה קורה בתחום שבו המגבר לא מתפנן אלא מתחיל להזיע?

שם נשמעים ההבדלים, ולא במבחנים עיוורים של השמעה ל 5 דקות אלא לאורך זמן.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• חברי המעגל הראשון
פורסם

היה לי חשד כזה, וזה נכון לדעתי אפילו במערכות היי-אנד שעולות מאות אלפי דולרים-

למרות שההגדרה האודיופילית היא לצליל "כמה שיותר טבעי" ותגובת הענות שטוחה לחלוטין,

התוצאה של דבר כזה תהיה מאכזבת מאוד ולא מהנה.

אגב, זו גם הסיבה שאודיופילים אוהבים וינילים- התקליט לא באמת נותן תמונה יותר מדוייקת של המציאות, להפך-

הוא צובע אותה בצבעים חמים (על ידי קומפרסיה ועוד שלל תופעות לוואי)

אגב, היה לי מכשיר קלאריון שעלה אפילו די הרבה בזמנו, ושם היה מורגש בבירור הבלטה של תחום הMID-HIGH עד לדרגה שהרמקולים (תוצרת HERTZ שגם מובלטים בתחום הזה) נשמעו צורמים בהשוואה לHU אחר באותו סט-אפ.

פורסם

אבל ארז - מה שאתה הגדרת כאן כאודיופילים - חוטא במטרה של המושג.

אודיופיל אמור לשאוף לחוסר צבע מוחלט למעט שחזור מדוייק של כל אשר הוקלט במקור - בכל מקרה הכוונה ברורה!

ואני מאמין לבית הספר לשמע בדיוק כפי שעד היום המבחן העיוור המפורסם תרם נפרץ וזה קורה עם מגברים כי בחלקם אני בטוח, הוחדרה חתימה סונית כזו או אחרת.

אבל המציאות היא כי מגברים רבים נבדלים זה מזה באופן מלאכותי גם אם בפועל לא היה אמור להיות בינם שום הבדל - זו הפואנטה, זה המסר.

בין אם הם בסופו של דבר נשמעים אותו דבר, לא נשמעים אותו דבר.

ניתן להבדיל בינם או לא ניתן להבדיל בינם.

הם מבודלים כבר במפעל הייצור.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...