Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כמה חודשים השכרתי רכב מסוג סוזוקי ספלאש אצל חברת השכרה בארץ.

במהלך הנסיעה הרכב קיבל מכה מבור שהיה באמצע הכביש, ונסדק הפילטר של השמן שנמצא מתחת לגחון.

מיד עצרתי את הרכב בצד והבחנתי שאכן הפילטר נסדק ונוזל ממנו שמן.

הרכב נלקח לטיפול במוסך, ומהחברה נאמר לי שהבעיה היא לא בפילטר שמן אלא במנוע .

והמוסכניק מסר לחברה שהרכב כרגע במצב של "מנוע תקוע/נעול".

חשוב לציין שכשהגיע הגרר הרכב עלה עליו ונסע והכל עבד כשמסרתי אותו.

מה יכולה להיות הבעיה ? יכול להיות שהמוסכניק הניע את הרכב כשכבר נזל כל השמן וכך הרס את המנוע?

ואם כן איך אפשר להוכיח אחרת ? כי כרגע הם מצפים שאני אשלם על מנוע חדש + בדיקות.

פורסם

נראה לי שאתה צריך להתייעץ בפורום המשפטי ולא בפורום טכני. אם דוממת את המנוע מיידית, ומסרת את הרכב במצב זה לגרר של חברת ההשכרה, לא נראה לי שאתה אחראי לנזק למנוע, למעט אולי הנזק לאגן השמן (בספק, כי אם לא היתה רשלנות מצדך אלא בור בכביש, גם פה אינך אחראי). כדאי להתייעץ עם עו"ד.

:turn-l:
פורסם

הייתי מחכה קצת עם עו"ד. הם יכולים להגיד הרבה דברים ולא כל מה שהם אומרים זה תורה מסיני. מה כתוב לך בחוזה ההשכרה בנוגע לביטוח והשתתפות עצמית שלך?

פורסם

החל מרגע זה כל התנהלות מולם בכתב בלבד או לכל הפחות בשיחות מוקלטות.

אם הם מתקשרים לקו שאינו מוקלט אז "לא יכול לדבר כרגע" ולחזור אליהם כשאתה מקליט.

הם עשויים לטעון לרשלנות שלך (נסיעה ללא שמן) ואז באמת אתה תחוייב לשלם להם על מלוא הנזק.

הטענה שלך היא כמובן שמייד לאחר המכה עצרת והזמנת גרר, והנזק הנוסף (הרס המנוע) הוא באשמת הגרריסט או לחלופין המוסך.

על הנזק הפיזי לאגן השמן ייתכן שתצטרך לשלם בכל מקרה - בדוק בחוזה ההשכרה, ייתכן שנזקים למרכב תחתון הם באחריותך לגמרי.

אבל לא מדובר על סכומים אדירים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אתה מדבר על אירוע שהתרחש לפני מספר חודשים. אני מניח שהתקלה כבר תוקנה ולא ניתן יהיה לבחון את המנוע על מנת לברר מה היה הנזק. אם לא צילמת בזמן האירוע את הבור בכביש שגרם לנזק גם יהיה קשה להוכיח כי הרכב נגרר ממקום הפגיעה.

עליך לעמוד על גרסתך כי האירוע לא נובע מנהיגה רשלנית ולא התרחש בעת נסיעה בשטח או עליה על מדרכה.

פורסם

אם מדובר בבור בכביש יש מקום לתבוע גם את האחראי לכביש - הרשות המקומית או "החברה הלאומית לדרכים" (בעברית פשוטה - מע"צ).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...