Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אלה מכשירים שאם יש לך הפסקת חשמל, אתה מחבר אותם למטען, הם מפעילים לך את המנורות בבית, ועדיין תצטרך להטעין אותו רק פעם בשבוע

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

היה לי SE W910 עם בטריה נוספת!

היה אפשר להטעין אותו כשיש התכנסות כוכבים (או איך שלא קראו לזה בסרט ת'ור העולם האפל), אחת ל-4000 שנים

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אפשר הסבר?

Settings

General

Background App Refresh

עכשיו תוריד משם כל מה שאתה לא צריך שיתעדכן לך ברקע כשאתה לא באפליקציה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

כי אם כן אני אגיד שהיו לי שני 2120 שהיו טוקמנים שסלקום כל כך התביישה בהם שהם החליפו לי אותם בחינם ל ZTE 3G שאפשר רק עוד יותר להתבייש בהם? (וכי הם הרגו א ה TDMA והיו מחויבים להחליף)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

זה איפון. אין אפשרות שהוא לא ימות בסוף היום.

לשותף שלי יש איפון. בשעה15 הוא כבר מראה סוללה ריקה

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
אלה מכשירים שאם יש לך הפסקת חשמל, אתה מחבר אותם למטען, הם מפעילים לך את המנורות בבית, ועדיין תצטרך להטעין אותו רק פעם בשבוע

:roflmao:

הזכרת לי את זה:

1898157_10152030252856840_37730077_n.jpg

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

עניין הקליטה הוא קריטי לסוללה, ולפחות בגלקסי שלי אני שם לב לזה בצורה מאוד מורגשת. אני עובד עם WAZE לפחות שעה עד שעה וחצי ביום, מדבר מעט אבל משתמש בווטסאפ והודעות הרבה מאוד מהיום. אני לא מגיע למצב שהסוללה נגמרת לי באמצע היום, אבל יש ימים שצריכת הזרם של המכשיר עומדת על 4-5% בממוצע לשעה עם שימוש מינימאלי, ויש פעמים שממש הרבה יותר.

עברתי לרמי לוי בגלל עניין הקליטה, ועכשיו יש לי קליטה מעולה ברוב המקומות אבל מרגיש שבמקומות סגורים יש חסרונות לתדר הגבוה בלבד שיש לפלאפון (שלא מצליח לספק קליטה טובה במקומות סגורים).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

פלאפון משתמשת גם בתדר נמוך, בפס של 850MHz, אבל לא כל הטלפונים תומכים בו (Galaxy S3 Mini למשל).

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אז בסופו של דבר אין סיכוי שהסוללה מחזיקה יותר משבע שעות בשימוש ממוצע ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

זאת המסקנה שהגעת אליה אחרי כל השרשור הזה ? אחרי שלפחות 3-4 אנשים אומרים לך בפירוש שהוא מחזיק יום שלם בשימוש די כבד ?

יש לך בעיה במכשיר הספציפי, ככה זה נראה. למה אתה לא בודק מה שאמרתי לך ? (צריכה בזמן IDLE ?)

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
סמסים כבר כמעט ולא, וואטסאפ משתנה מיום ליום, אבל מעריך שזה נקרא שימוש 'ממוצע', לא חופר כמו ילדה בת 16 :)

מיילים אני קורא הרבה פעמים באייפון כשאני מסתובב, אבל עונה רק במחשב.

פייסבוק מדי פעם נכנס לכמה דקות. זה לא ממש קבוע.

באחד הימים שממש טחנתי אותו, הייתי בהרבה ישיבות והרצאות משעממות רוב היום ובלי מחשב - הגעתי לשעה 18:00 עם 30% בערך.

תעשה בדיקה כמה הוא יורד לך ב-10 שעות של IDLE בלילה, בלי לגעת בו, WIFI מחובר, מייל בפוש, בלוטות' דולק ולא מחובר. זה יהיה בסיס טוב להשוואה.

איך מתבצעת הבדיקה ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
איך מתבצעת הבדיקה ?

איך בחברה שקניתי את הטלפון יכולים בכלל לבדוק את זה ? אני בטוח שלא משנה מה אני אגיד התשובה תהיה ״זה סמארטפון ככה זה ״ ולא משנה אם אני אביא את כל אנשי הפורום בתור כאלה שהטלפון מחזיק להם יום.

• תוכן חדש...