Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך כל שרשור שהמילה "ריקול" מוזכרת בו נהפך לשרשור טויוטה?

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
איך כל שרשור שהמילה "ריקול" מוזכרת בו נהפך לשרשור טויוטה?

החיים בפורום הולכים להיות הרבה יותר מעניינים לאחר שחבר אחד רכש גם אלפא וגם טויוטה באותה נשימה...

אחרת הייתי אומר שטויוטה היא סוג של סדין אדום לכל מי שמעדיף כמה תפרים אדומים על ההגה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אתה מזכיר לי את "קליפת המוח" שכל שרשור מנסה לדחוף את המשנה שלו לגבי הדת , אתה מנהל מלחמת חורמה מול טויוטה בכל רגע שאתה יכול וברגע שמאמתים אותך מול עובדות אתה ממשיך לצעוק סתם רק כדי להראות שאתה עדיין כאן .

אז סבבה גבר, תהנה לך עם הקיה פורטה המושלמת שלך.

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

1. ״מאמתים״ זה יופי, כפל משמעות פרוידיאני במיטב. הרבה יותר טוב מ״מעמתים״ הסטנדרטי.

2. את טויוטה הביא לכאן פותח הדיון הזה, ראה השורה האחרונה בפוסט הראשון. ובכל מקרה כנראה שיש משהו מושך אש בצרוף הזה. עשן בטח.

פורסם
הקטע עם טויוטה מתחיל להשמע קונספרטיבי לחלוטין. החבר'ה דואגים שהלקוחות ישארו רק במוסכי הרשת...

יש ריקול - על הדרך חלק מהלקוחות כבר מבקשים לעשות טיפול/טסט/החלפת נורה/תיקון שריטה.

בסוף, כל העניין של הריקולים יוצא די רווחי.

לא חשבתי על זה.

איזה כייף לי :)

פורסם
האיזכור של טויוטה על ידי נעשה בציניות וכדי להמחיש שהנה, גם מותגי העל לא חפים מליקויים.

הסר דאגה מלב, הציניות נקלטה. אבל כידוע בני בליעל אינם בוחלים גם בה כשהם רוצים להתנפל על מישהו.

• תוכן חדש...