Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שימו לב שדגם הTi כבר מונמך עם בלמי ברמבו הגה חד (יחסית) ומתלים מוקשחים.

עם זאת המנוע 1742 טורבו שקט ״מידי״ (ביחס לv6 הקודם שלי או ה-911) ולא היה מזיק לו קצת רעש בשרני בריא ( לא בקטע קיצוני).

מה מה אתם אומרים על ניהול תוכנה? איך המנוע הזה מגיב.

בדגש שיש למנוע כ32 קג״מ ואופי מאד דומה לדיזל מבחינת מרווח נשימה בסל״ד גבוה.

המלצות, הצעות, מחירים - החל מצינורות, דרך הקשחה וכל מה שביניהם.

תודה.

פורסם
ממליץ לך לשאול בפורום של מועדון אלפא iaroc.

כן תודה כבר קיבלתי תשובות מ alfaowner העולמי. מסתבר שיש למנוע הזה הרבה פוטנציאל ומומנט אדיר שוב תודה!!

פורסם

אכן, פורום IAROC הוא המקום הייעודי בישראל לחובבי אלפא רומיאו ושם תוכל לבקש ולקבל מידע רב שרלוונטי לישראל מבחינת מתקינים, אמינות ומחירים.

יחד עם זאת, אשמח אם חבריי למועדון אלפא רומיאו יגיבו גם כאן; אישית אני לא אוהב שמפנים לפורומים אחרים ומשאירים שרשור ללא מידע :wink: .

לגופו של, האם רק הצליל מפריע לך או שחסר לך כח? האם הרכב מספיק קשיח או שעדיין אתה מתגלגל בסיבובים? הרי יש קופסאות, יש דודים ועוד תופינים. מה חשוב לך?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• אחראי פורום
פורסם

אני חושב שאיציק מרכיב קיט שכולל כמה מכלולים למנוע הזה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
אכן, פורום IAROC הוא המקום הייעודי בישראל לחובבי אלפא רומיאו ושם תוכל לבקש ולקבל מידע רב שרלוונטי לישראל מבחינת מתקינים, אמינות ומחירים.

יחד עם זאת, אשמח אם חבריי למועדון אלפא רומיאו יגיבו גם כאן; אישית אני לא אוהב שמפנים לפורומים אחרים ומשאירים שרשור ללא מידע :wink: .

לגופו של, האם רק הצליל מפריע לך או שחסר לך כח? האם הרכב מספיק קשיח או שעדיין אתה מתגלגל בסיבובים? הרי יש קופסאות, יש דודים ועוד תופינים. מה חשוב לך?

בעקרון כבר קיבלתי את כל המידע כאמור מאתר alfaowner, אבל חשבתי שפה יש יותר ידע הואיל והמנוע טורבו הזה הוא די חדש ולא אופייני לאלפיסטים שמכירים יותר את מנועי הjts, עם זאת אכן יצא לי כבר לדבר עם איציק ממוסך אלפא ועוד כמה חבר׳ה מהתחום, ונראה לי כי קיבלתי את כל התשובות- והאמת שדי עשיתי כבר על המנוע הזה דוקטורט בעצמי מאז..:) בקיצור תודה רבה לכולם!!

פורסם

כוונותיי רבות, עם זאת בפועל נראה שאסתפק בניהול תוכנה ואולי מערכת פליטה מלאה.

בכל מקרה אני מתכנן להזמין בשלבים הרבה חלקים וכמובן שכשאתחיל בפרויקט אעדכן ואעלה תמונות.

שוב תודה על העזרה ונתראה בשרשור הבא..:)

פורסם

נראה שאתה יודע מה אתה רוצה.

רק עיצה אחת, בענין מערכת הפליטה. זה אולי יקר יותר אבל לדעתי עדיף ליבא משהו יעודי לרכב שעבר תכנון ובדיקה אמיתיים. יש לך כמה אופציות. רגאזון, סופר ספרינט ועוד.

לרגאזון אגב יש מוצר מאוד נחמד, דוד יעודי ל159 עם תריס נשלט חשמלית שמאפשר נסיעה שקטה או רועשת לבחירתך.

שיהיה בהצלחה.

• תוכן חדש...