Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(המלצה ל) סוכן ביטוח+התלבטות האם לעשות מקיף.

נגב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שבוע טוב.

1- ברשותי רכב פיג"ו 307 שנת 2002,בשנה האחרונה אני מבוטח בביטוח ישיר וקיבלתי מהם הצעה לחידוש הביטוח.

אני צריך בבקשה המלצה לסוכן ביטוח אמין מאיזור השרון/מרכז.

2- אני מתלבט אם לעשות ביטוח מקיף לרכב שהמחירון שלו 17K~.

ההצעה שקיבלתי מביטוח ישיר:

צד ג"-930 ש"ח.

חובה-1360 ש"ח.

מקיף-2000 ש"ח.

מקיף חלקי (לא כולל גניבת הרכב)-1800 ש"ח.

תודה רבה בני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

אף פעם לא שמעתי על מקיף חלקי. נראה לא משתלם בכלל, במיוחד כשמדובר בהפרש של 200 שקל.

מתכלה מתחת לכיסוי:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

המחליפה: Alfa 159 TB

עם חלונות חשמל ונעילה מרכזית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי לרכב שעלותו 17K לא נראה לי שכדי לעשות מקיף אבל לשיכולך , דבר שני לפני שאתה מחדש את הביטוח תעשה בדיקה במקומות אחרים

מה הם מציעים לך ואז תוכל לעשות חושבים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מתעלק על השרשור , כמה עולה ביטוח ל307 XSI . מישהו יודע ? או לחילופין יכול לתת סוכנים זולים ?

עריכה : לפי מנוע חיפוש בשם WOBI ההצעה הזולה ביותר היא בשירביט חובה 1332 מקיף 3016 . מעל 30 ללא עבר בכלל (טפו טפו) . הרכב שווה 25 אלף בערך.

עריכה אחרונה על ידי vts180
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני צריך בבקשה המלצה לסוכן ביטוח אמין מאיזור השרון/מרכז.

קח שתיים: אריה נויפלד ויוסי רייך, שניהם בהרצליה.

נויפלד בד"כ מעט יותר זול ויש לי נסיון אישי מאד חיובי איתו (כל רכבי המשפחה מבוטחים שם).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מישהו יכול להסביר לי את הדבר הבא - ביטוח מקיף לרכב כאשר לא היה בבעלותי מקיף בשנה האחרונה או ביטוח בכלל(לא היה לי רכב ) מקפיץ את הפרמיה ב-1000 שקלים לפחות . יש סיבה הגיונית חוץ מתאוות בצע ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האם פניה למפקח על הביטוח תואיל במשהו ? הרי ביטוח מקיף החברות לא מחויבות לעשות . אני טועה ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אולי אם תעשה ביטוח רגיל (חובה וצד ג') ואחרי כמה חודשים תוסיף מקיף זה יצא לך טוב. או שאני אופטימי?

אם לצורך העניין רכב שלא מבוטח במקיף אבל צד' ג' וחובה עובר טוטל לוס , זה אומר שהלך הכסף לגמרי (עלות הרכב) ?

עריכה אחרונה על ידי bigbosf

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האם אתה גר\עובד באיזור שיחסית נגנבים בו הרבה?

"סה"כ" ההפרש עומד לך על 1000ש"ח לשנה,תחשוב אם זה שווה לך (לדעתי כן)

הרכב הראשון שלי (פולו 98) היה שווה בערך 14K כשנרכש והיה אצלי כשנתיים)

ובכל זאת בטחתי במקיף (נדמה לי ששניהם עלו בזמנו,ב2006,כ4K ביחד כולל הכל)

נו,איפה המגיב התורן שיקרא לי פראייר? שיהיה :) לי אז (וגם היום) לא התחשק לגרד\להקרע בשביל עוד סכום מחירון בשביל רכב אחר.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קח שתיים: אריה נויפלד ויוסי רייך, שניהם בהרצליה.

נויפלד בד"כ מעט יותר זול ויש לי נסיון אישי מאד חיובי איתו (כל רכבי המשפחה מבוטחים שם).

דיברתי עם נויפלד. המחיר שהוא ביקש לא רחוק מהמחירים ששאר החברות מבקשים. מישהו יכול לתת המלצה לסוכן שיכול לעקוף את הדרישה הלא הגיונית של חברות הביטוח למקיף רצוף במשך 3 שנים אחרונות ? לא מספיק העדר תביעות כבר היום. מה אפשר לעשות כדי להוזיל את העניין ? הגדלה של השתתפות עצמית?ביטוח גניבות בלבד ? למה חייבים למצוץ לנו את הדם ככה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני גם מכירה את יוסי רייך מהרצליה אני גם מבוטחת אצלו. אחלה בן אדם!

בלי קשר תבדוק אם כל האתרים של ההשוואת מחירים של הביטוח.

יש גם את האתר הממשלתי ואם אין לך כוח כנס לאתר הזה: http://www.masterbit.co.il/

ותרים להם צלצול אחי מצא דרכם ביטוח באותו מחיר שאני מצאתי....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...