Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אוקי לקח לי קצת זמן אז הנה תשובות לכולם:

כן, הפילם הזה הוא מדבקה בעלת 3 שכבות, שכבה ראשונה שהיא בעצם מדבקה שאת הצד הזה מדביקים על הפנס עצמו, עוד שכבה שהיא החלק החיצוני ועליה יש שכבת מגן שעליה עובדים וברגע שמסיימים את ההדבקה לחלוטין אז אפשר להוריד אותה ולחשוף את המדבקה [ כמו במגיני מסך למכשירים סלולריים ].

המדבקה עצמה עמידה לחום, עבדתי עם פן בשביל הקימורים השונים בפנס, וצריך גם לעבוד קצת עם מים וסבון [ בעזרת שפריצר ] כדי שיהיה יותר נוח להדביק אותה.

יש כאן סרטון מצורף שמראה איך לבצע את העבודה:

civic07 -

קיבלתי את ההערות שלך ויישמתי 2 דברים:

1) ציחצחתי את האוטו וצילמתי מכמה זוויות:

2014-01-24 13.45.19.jpg2014-01-24 13.45.31.jpg2014-01-24 13.45.43.jpg2014-01-24 13.45.57.jpg

מקווה שלשביעות רצונך :wink:

2) בשביל שתוכל לדעת פחות או יותר איך זה יראה על הסיוויק שלך, יישמתי את הציפוי גם על הייטי של ההורים שלי שהיא בצבע לבן וכך זה נראה:

2014-01-24 16.09.35.jpg2014-01-24 16.09.55.jpg

גם כאן - מקווה שלשביעות רצונך :)

אני אישית אהבתי את שני הרכבים למרות שמה ש Reka אמר חילחל לתוכי והזמנתי גם שחור וגם עוד צבע שנראה לי טוב וברגע שאיישם את אחד מהם לכשיגיעו אדאג לעדכן או בשרשור הזה או בשרשור נפרד.

בכל מקרה לכל שאלה שיש לכם או סתם חוות דעת כזאת או אחרת, אשמח לענות ולהגיב.

שתהיה שבת שלום לכולם.

פורסם
אוקי לקח לי קצת זמן אז הנה תשובות לכולם:

כן, הפילם הזה הוא מדבקה בעלת 3 שכבות, שכבה ראשונה שהיא בעצם מדבקה שאת הצד הזה מדביקים על הפנס עצמו, עוד שכבה שהיא החלק החיצוני ועליה יש שכבת מגן שעליה עובדים וברגע שמסיימים את ההדבקה לחלוטין אז אפשר להוריד אותה ולחשוף את המדבקה [ כמו במגיני מסך למכשירים סלולריים ].

המדבקה עצמה עמידה לחום, עבדתי עם פן בשביל הקימורים השונים בפנס, וצריך גם לעבוד קצת עם מים וסבון [ בעזרת שפריצר ] כדי שיהיה יותר נוח להדביק אותה.

יש כאן סרטון מצורף שמראה איך לבצע את העבודה:

ינק.

civic07 -

קיבלתי את ההערות שלך ויישמתי 2 דברים:

1) ציחצחתי את האוטו וצילמתי מכמה זוויות:

[ATTACH=CONFIG]368399[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]368400[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]368401[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]368402[/ATTACH]

מקווה שלשביעות רצונך :wink:

2) בשביל שתוכל לדעת פחות או יותר איך זה יראה על הסיוויק שלך, יישמתי את הציפוי גם על הייטי של ההורים שלי שהיא בצבע לבן וכך זה נראה:

[ATTACH=CONFIG]368403[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]368404[/ATTACH]

גם כאן - מקווה שלשביעות רצונך :)

אני אישית אהבתי את שני הרכבים למרות שמה ש Reka אמר חילחל לתוכי והזמנתי גם שחור וגם עוד צבע שנראה לי טוב וברגע שאיישם את אחד מהם לכשיגיעו אדאג לעדכן או בשרשור הזה או בשרשור נפרד.

בכל מקרה לכל שאלה שיש לכם או סתם חוות דעת כזאת או אחרת, אשמח לענות ולהגיב.

שתהיה שבת שלום לכולם.

מחכה בקוצר רוח לראות את התוצאות של השחור - מבטיח לך שלא תצטער :lol:

פורסם (נערך)

חח תודה לא הייתה צריך, אמרתי את זה דיי בצחוק אבל בכל צחוק יש קצת אמת, אבל אתה רואה שזה גם באמת נכון שהאוטו נקי והזוית נכונה זה ניראה הרבה הרבה יותר טוב.

תראה איזה יופי של תמונה, ברורה ויפה האוטו שלך נקי ומנצנץ, אין ספק שזה מוצג שונה עכשיו, ואפילו ניראה יותר טוב.

ואני גם רוצה לנסות ולהזמין, אך מעולם לא היה לי נסיון בלהדביק מדבקות או חלונות שחורים, אני קצת חושש מכישלון, באיזה גודל אתה ממליץ לי להזמין את המדבקה?

שאלתי מישהו שעובד בהדבקת מדבקות קרבון וכו, הוא רצה לקחת לי 200 שקל על הדבקה של שני פנסי ערפל ושני פנסים רגילים ועוד אמרתי לו שהחומר עלי.

אני רוצה לנסות בעצמי אבל חושש שלא יצליח לי, לך זה יצא ממש מקצועי ויפה, ד''א מאיפה אתה?

אחלה תמונה, לא שאני צלם אבל באמת יצא יפה שהכל נקי, ובזוית הנכונה, אגב לפי דעתי אם תעשה גם את הערפלים זה יצא עוד יותר יפה.

על האוטו הלבן בכלל ניראה מדהים.

attachment.php?attachmentid=368400&d=1390574419

עריכה אחרונה על ידי civic07
פורסם (נערך)

אתה יכול לראות קישור בהודעה הראשונה שלי לחומר הגודל שלו הוא 30X300CM

הספיק לי לסיאט לסקודה ונשאר עוד ספייר, עוד לא החלטתי לאיזה פנסי ערפל זזה ילך, של הסיאט או הסקודה אז בינתיים זה בצד.

אני מחדרה.

עריכה:

גם לי אין ניסיון קודם בהדבקות מהסוג הזה .

יש סרטון שמסביר איך לבצע את את זה וכמובן שצריך ידיים טובות והרבה סבלנות.

עריכה אחרונה על ידי ROEi1
פורסם

אני חושב גם להדביק לפנסים הקדמיים והאחוריים רק בגוון שחור ולא צהוב,

זה לא בעייתי מבחינה חוקית כל ההדבקות האלה? זה לא משפיע על היכול של הפנס להאיר למרחק?

טסט\שוטר תנועה לא עושה על זה בעיות?

פורסם
אתה יכול לראות קישור בהודעה הראשונה שלי לחומר הגודל שלו הוא 30X300CM

הספיק לי לסיאט לסקודה ונשאר עוד ספייר, עוד לא החלטתי לאיזה פנסי ערפל זזה ילך, של הסיאט או הסקודה אז בינתיים זה בצד.

אני מחדרה.

עריכה:

גם לי אין ניסיון קודם בהדבקות מהסוג הזה .

יש סרטון שמסביר איך לבצע את את זה וכמובן שצריך ידיים טובות והרבה סבלנות.

הא חשבתי אולי תוכל לעזול לי עם זה, אבל אנחנו גרים קצר רחוק אחד מהשני, בכל מקרה אני חושב שאני יצפה בסרטונים ואנסה ללמוד.

מקסימום אני יזרוק קצת חומר עד שאני יצליח, וגם אם לא אז לפחות ניסיתי, או שהכי הרבה אני יקנה את החומר וילך לשלם למישהו שידביק לי.

אני חושב גם להדביק לפנסים הקדמיים והאחוריים רק בגוון שחור ולא צהוב,

זה לא בעייתי מבחינה חוקית כל ההדבקות האלה? זה לא משפיע על היכול של הפנס להאיר למרחק?

טסט\שוטר תנועה לא עושה על זה בעיות?

אני חושב שצבעים כמו כתום צהוב ירוק לא אמור להיות בעיה, יש רק בעיה עם השחור אולי מאחורה כי זה יכול לגרום לפנס פחות להוציא אור ואז זה כבר לא חוקי.

פורסם
אבל אז באותה צורה השחור יגרום לפחות אור מהפנסים הקדמיים לא?

גם הצהוב גורם לפחות אור מהפנסים זה פשוט פחות נראה וזה לדעתי ממש שולי.

גם השחור יגרום ליותר אור מהפנסים (אולי אפילו יסנן יותר אור מהצהוב לא עשיתי על זה מחקר).

מבחינת חוקיות זה לא חוקי - טסט זה לא עובר אבל שוטרי תנועה לא מתייחסים לזה (תמיד אפשר ליפול על אחד מציק), לי אישית אין בעיה לעשות את זה מבחינה בטיחותית / משטרתית כי מבחינת סינון אור זה מאוד שולי ומבחינת שיטור 90% לא אוכפים את זה.

אני מדבר רק על שחור באחוז הכהייה נמוך (או גבוה תלוי איך מסתכלים) - הכוונה שזה לא שחור כהה מידי כמו שעושים בד"כ בהשחרת חלונות אלא שחור עדין שנותן יופי אבל לא הופך את הפנס לשחור לגמרי.

פורסם

לא הייתי מתנגד לזוג פנסים קדמיים עם השחרה כזאת,זה יראה די טוב על הקיה הכסופה שלי. הבעיה שלי זה הטסט כי ממש אין לי רצון להשקיע בהדבקה ואז לקלף לפני הטסט.

167255d1254863320-new-rims-tinted-headlights-taillights-mirror-turn-signals-dsc_0001.jpg

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
לא הייתי מתנגד לזוג פנסים קדמיים עם השחרה כזאת,זה יראה די טוב על הקיה הכסופה שלי. הבעיה שלי זה הטסט כי ממש אין לי רצון להשקיע בהדבקה ואז לקלף לפני הטסט.

[ATTACH=CONFIG]368468[/ATTACH]

הכל תלוי איפה אתה עושה את הטסט, זה תלוי במקום ובאנשים, אם ירצו לעשות לך מיזה סיפור אז יעשו, אם זה מקום שלא כל כך מסתכלים כל דבר קטן זה יעבור.

גם תלוי כמה אתה משחיר, אם זה השחרה עדינה אף אחד לא יעשה לך עם זה בעיות, אם זה השחרה ממש אז יכולים להתפס לך על זה.

פורסם

כנראה אין דרך לדעת אם זה יעבור טסט עד שאני לא אנסה,אני בדרך כלל משאיר את הרכב במוסך והם מעבירים לי טסט אבל שנה שעברה הוציאו לאבא שלי דמוי קסנון ולדים מהפנסים אז הכל יכול להיות :?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...