Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפניה היא למנהלים באמת, לא למנהלים של הפורום, שחמשה-שה מהם ג'אחרים, אבל כל השאר אכבר גברים.

התקודמתי לאחרונה לתפקיד ניהולי רחב יחסית של פרוייקט גדול יותר ממה שאני רגיל ויוצא לי המיץ.

עד עכשיו הסתדרתי לא בזכות שיטה, אלא על ידי זיכרון חזק ויכולת אילתור ושליפה מהירה. לא עובד יותר, יש מלא צוותים, מלא לקוחות ואינסוף חלקים נעים באזורי זמן שונים ותרבויות שונות.

מבחינת ניהול לוחות זמנים של צוותים ומשימות יש גאנטים וזו פחות הבעיה. הסיפור שלי הוא מעקב אחרי נושאים פתוחים ותיעדוף שלהם. אני מחפש פתרון יותר יעיל מהמחברת שלי, שקשה לתעדף בה, קשה להעביר בה דברים מעמוד לעמוד ובכללי מקשה עלי למצוא את מה שדחוף ולוודא שלא פספסתי כלום.

מעדיף פתרון טכנולוגי קרוס פלטפורמה, שיעבוד לי גם בחלונות וגם באנדרואיד. יכול להיות גם מוצר מוכר כמו אאוטלוק, שאולי אני לא משתמש בו כמו שצריך.

תודה וברכה עליכם העוזרים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

trello + גוגל דוקס. יש כלים הרבה יותר סדורים, מורכבים ומתוחכמים - ואני ממש לא צריך אותם. אני מעדיף פורמט יותר זורם ופשוט, ולא מערכת טפסים ובירוקרטיה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

הרגע הועברת מקטגוריית ג'אחרי לאכבר גבר. ברכותי.

תוכל לזרוק בבקשה שמות של הכלים המורכבים יותר, שיהיה לי?

עריכה:

קראתי עוד קצת על טרלו, לא צריך עוד, נראה שיעשה את העבודה. תודה!

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

טרלו מציל נפשות.

כל מיני אנשים קטנים שעובדים בארגונים גדולים נוטים לבוז לו,

אבל הכלי הזה אדיר, במיוחד בגמישות שלך ליצור תיעדופים.

לאחרונה גם שיפרו את היכולת למעבר בין boards כך שאפשר להפקיד אותו

בידי יותר מקומץ משתתפים.

באופן אישי אני משתמש בו גם למיקרו-תיעוד עצמי תוך כדי עבודה,

כל פעם שצץ משהו שאני עלול לשכוח - הופ, נכתב בטרלו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יש כלמיני basecamp, JIRA וכאלו כלים, אבל אני לא אוהב יותר מדי לחיצות ואפשרויות. אני גם לא אוהב כלים שמכניסים אותי למסגרת. טרלו הוא מגניב, סופר פשוט ואינטואטיבי, ואם אתה מאלו שמנהלים איזה קובץ טקסט עם כל העניינים\תזכורות שלהם ומחפש לזה שדרוג אונלייני שיתופי וקצת יותר מאורגן, אתה רוצה טרלו. הפורמט של הכרטיסיות גאוני.

יש גם evernote שעושה דברים דומים לטרלו והוא עם אוריינטציה יותר מוביילית.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אני דווקא כן הייתי ממליץ על Jira. עם עקומת למידה קטנה יחסית, אפשר למדל כל workflow, גם אם הוא לא בהכרח קשור לפיתוח. לצורך העניין, אני מחזיק שם change requests, תוצאות\תהליכי audit, וכיו"ב.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

JIRA כבר יש ללקוחות וזה לא מתאים לניהול של הרבה דברים קטנים שצריך לעקוב אחריהם. כן מתאים לChange Requests וכו'.

לפני 22 שעות, hans כתב:

• תוכן חדש...