Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יבגני, אני מסכים שההצעה נותנת סמכות בעייתית לשוטרים וניתן לראות בהודעה של DITTOHEAD שהעבירות שנכללות בהצעה הן רק עבירות שמצויות בתוספת השביעית כלומר רק עבירות חמורות. להחנות מיאטה בצד הדרך בנס הרים זה עדין לא עבירה חמורה.

פורסם

dittohead, כן ראיתי את הקישור אחרי שכבר לחצית על "פרסם תגובה" :)

משהו שאני לא מבין: לא כתוב בהצעת חוק שזה לא מתייחס לעבירות שתועדו במכשור אלקטרוני?

ואייל, לא קראתי את כל מה שכתוב בתוספת השביעית, כי יש שם גם קישורים לסעיפים אחרים, שלא ברור מה הם ואיפה הם נמצאים. אבל אני עדיין חושש בסופו של דבר יקרה מה שאני אומר שיקרה. מקווה לגלות שאני טועה. מה שאני בטוח בו בטריליון אחוז וחצי הוא, שעבריינות אמיתית תמשיך להיות למשהו שלא נאכף לחלוטין במדינת ישראל. גם כי פשוט אי אפשר להתמודד עם כמה מאות אלפי נהגים שלא מתייחסים לשום דבר על הכביש שמפריע להם להיות "מהירים".

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אם זה לא מתייחס למכשירים אלקטרונים, אי אפשר יהיה לתת דו"חות על מהירות ממוצעת לא חוקית. לא?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אני רק שאלה:

מדוע אתם חושבים שבמציאות לא נורמאלית, כזו שהולכת ומתעוותת, דווקא תחום הנהיגה והרכב יהיה נורמאלי?

אם, לא איכפת לנו ממציאות כוללת, ואנו מוכנים לפסוח עליה, לברוח מימנה לפינה הקטנה של הרכב והתחביב, אין זאת אומרת שהמציאות תהיה מוכנה לפסוח עלינו, לא?

יעקוב פרוודובסקי.

פורסם
אני רק שאלה:

מדוע אתם חושבים שבמציאות לא נורמאלית, כזו שהולכת ומתעוותת, דווקא תחום הנהיגה והרכב יהיה נורמאלי?

אם, לא איכפת לנו ממציאות כוללת, ואנו מוכנים לפסוח עליה, לברוח מימנה לפינה הקטנה של הרכב והתחביב, אין זאת אומרת שהמציאות תהיה מוכנה לפסוח עלינו, לא?

יעקוב פרוודובסקי.

אני בעד לשנות לך את שם המשתמש, זה עוד יתפוס!

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

עם חוק כזה העתיד של מכוניות שנוהגות לבד לא נראה כל כך רע. :lol:

פורסם

זה לא יעבור מבחן בג"ץ לעולם.

כפי שלא ניתן להרשיע בנאדם על כך שהשוטר חשב שהוא הולך לגנוב.

לכל הפחות כדי לייצר הרשעה יש צורך בנסיון לבצע עבירה (וגם זה לעבירות חמורות כמו רצח), כלומר נסיון שנכשל לבצע את העבירה.

עדיין לא ניתן להרשיע במדינת ישראל על תכנון של עבירה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

עדיין לא ניתן להרשיע במדינת ישראל על תכנון של עבירה.

בטח שאפשר, יש סעיף של "קשירת קשר לביצוע פשע". אגב, אם זה מכניס מספיק כסף, גם חוקים אפשר לשנות תו"כ עקיפת בג"ץ.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

בשביל לקשור קשר אתה צריך יותר מאדם אחד וזה לא רלוונטי לחלוטין בעבירות תעבורה

וגם אז בביהמ"ש צריך להוכיח​ את קשירת הקשר לביצוע העבירה, איך השוטר יכול להוכיח שבלי שהוא עצר אותך היית נוסע נניח על 150 קמ"ש? או שבשביל להוכיח כוונה כזו מספיק שיש לך ברכב טורבו?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ועדיין יצטרכו להביא הוכחה לכך שקשרת את הקשר.

היינו לראות 3 GTIים חונות אחת ליד השנייה בחניון של ביג זה לא מספיק

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
ועדיין יצטרכו להביא הוכחה לכך שקשרת את הקשר.

היינו לראות 3 GTIים חונות אחת ליד השנייה בחניון של ביג זה לא מספיק

אם לאחת יש "אנג'ל אייז" סגולות ולדים בתחתית, השניה עם תא מטען פתוח ובו 28 רמקולים עם מוזיקת טראנסים בפול ווליום, והשלישית מושחרת עם מדבקת "נו-פיר" על כל החלונות וג'נטים שגדולים עליה ב3 מידות, אז יש סיבה לחשוד לקשירת קשר לביצוע עבירת מהירות?

פורסם

לא, אבל מספיק שהשוטר יוציא סמארטפון וידפוק תמונה, ויש הוכחה חד משמעית ל"קשירת קשר לעבירה של חריגה מהטעם הטוב"

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לא, אבל מספיק שהשוטר יוציא סמארטפון וידפוק תמונה, ויש הוכחה חד משמעית ל"קשירת קשר לעבירה של חריגה מהטעם הטוב"

LIKE גדול.

• תוכן חדש...