Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני נוסע ברכב מסוג פורד פוקוס מזה שנה וחצי מאז שהוא חדש.

למרות שמדובר ברכב ליסינג - שמרתי עליו הן מבחינת קוסמטיקה והן מבחינת אופי נהיגה (ירדתי ממדרכות בזהירות ולא נסעתי בדרכי עפר...).

אני מעוניין לעבור לרכב משלי.

בחברת הליסינג רוצים 90000 שח.

מחיר אחד כזה חדש הינו בסביבות 130000 שח.

הרכב עשה 40000 קמ בשנה וחצי ומכאן ההתלבטות.

מצד אחד - הרכב כבר אחרי ירידת הערך המשמעותית כך שמדובר בחיסכון גדול ומצד שני - האם יהיה לי קשה למכור אותו בעוד שנה וחצי ?

**

תמיד רציתי הוט האצ' אבל במחיר הנוכחי שעובר 200אלף שח (גולף gti, פוקוס st, מגאן rs) זה כרגע פחות עדיף לי.

תודה לעוזרים!

פורסם

בהסתכלות כלכלית בלבד כנראה שישתלם יותר להמשיך ולהחזיק אותו בליסינג שנה וחצי נוספות מאשר לקנות אותו ולנסות למכור אותו (יד-2 מליסינג אחרי תקופה קצרה בלבד) ולספוג את ירידת הערך.

פורסם
בהסתכלות כלכלית בלבד כנראה שישתלם יותר להמשיך ולהחזיק אותו בליסינג שנה וחצי נוספות מאשר לקנות אותו ולנסות למכור אותו (יד-2 מליסינג אחרי תקופה קצרה בלבד) ולספוג את ירידת הערך.

תודה על העצה אוהד אך לצערי המשך הליסינג הוא לא אופציה. או לקנות או לקנות חדש.

פורסם
אוקיי, האם אתה תחזיק את הרכב רק שנה וחצי בכל מקרה?

לא בטוח. סיכוי של 50 50 שאמשוך איתו.

על כמה ק"מ בשנה לא מורדידים מחירון ?

פורסם

90000 הוא מחיר יקר לפוקוס כזאת בגלל שיש (ובוודאי יהיו) הרבה מאוד כאלה בשוק.

יהיה לך לא פשוט למכור עוד שנה וחצי כי היו עוד כ-14000 כאלה למכירה, ורובם יהיו עם אחריות של חברת הליסינג לשנה שנתיים.

כך שאם אתה מתכנן להחזיק את הרכב שנה וחצי - חבל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
90000 הוא מחיר יקר לפוקוס כזאת בגלל שיש (ובוודאי יהיו) הרבה מאוד כאלה בשוק.

יהיה לך לא פשוט למכור עוד שנה וחצי כי היו עוד כ-14000 כאלה למכירה, ורובם יהיו עם אחריות של חברת הליסינג לשנה שנתיים.

כך שאם אתה מתכנן להחזיק את הרכב שנה וחצי - חבל.

אכן המחירון לפי יד2 הוא 83000 משוקלל.

תודה!

פורסם

טוב, לא הורידו שקל.

טענו שמחירון לוי יצחק אומר 102000 ושעשו הנחה 10% (כי זה כאילו ליסינג לשעבר).

מה עושים במקרה כזה ?

יד2 מחירון 83 , לוי יצחק מחירון 92 ?!

פורסם

בכל מקרה מה שקובע או לוי יצחק ככה שאתה מוזמן להעתלם מיד2 שזה מחיר שבו נמכרו הרכבים בפועל ולא כמה שווים לצורך ביטוח נניח.

אני אישית מצטרף לדעתם של החברים למעלה - 90 אלף לפוקוס כזו זה יקר. מה גם שהיא ממש לא "סיימה" את ירידת הערך הרצינית שבדר"כ נמשכת שלוש שנים..

• תוכן חדש...