Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בחודשיים האחרונים שידרגתי את המערכת לרכב, החלפתי מגברים, הוספתי עוד קומפוננט, והתקנתי דאבל דין.

המערכת היא מערכת ברמה טובה! ומשום מה מרגיש לי כאילו אפשר להוציא מהמערכת יותר מכיוון ששמעתי את הסטים שיש לי נותנים יותר עם אותו סוג של מגבר.

יש לי שני סטים של HERTZ HSK 165, שני סטים היי אנרג'י, הקידמי הוא הסט הישן, האחורי הסט החדש.

אני מגביר את שני הסטים עם מגבר של אודיסון מסוג LRX 4.1K.

יש לי סאבוופר של הרץ מסדרת היי אנרג'י ואני מגביר אותו עם מגבר של הרץ(פחות קריטי לי הסאב יחד עם המגבר נותן לי מעל ומעבר)

וכמובן הדאבל דין של JVC מסוג KW-AV70BT. עכשיו אני שמעתי מערכות דומות לשלי עם דאבל דין של אלפיין ופיונייר והרגשתי הבדלי שמיים וארץ, האם אני מפספס משהו ?

יכול להיות שבאמת הדאבל דין שלי מגביל אותי מבחינת יכולות כיוון ? (אין לי TIME CORRECTION)

בהרגשה זה כאילו הסאונד בהיר, אומנם שומעים ממש טוב, אבל בשירים שהזמר עולה גבוהה הסאונד מאוד מאוד בהיר.

פורסם

בהיר?

בעיקר כיוונים וזוויות טוויטר לדעתי.

יש לך איטום מקדימה?

למה דווקא את הסט החדש מאחורה ?

איפה ממוקמים הטוויטרים ?

ניסית להנחית קצת תדרי מיד באקולייזר ? תדרים גבוהים ?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

שאתה אומר ששמעת רדיו דיסק אחר שבהם הסט נשמע יותר טוב אתה מתכוון ברכב שלך?

יכול להיות ששמעת ברכבים עם איטום ולך אין, או ברכבים שההתקנה אצלהם מבוצעת נכון ואצלך לא.

או שהמערכת פשוט לא מכוונת או שבאמת צריך להתקדם עם הרדיו דיסק

פורסם
בהיר?

בעיקר כיוונים וזוויות טוויטר לדעתי.

יש לך איטום מקדימה?

למה דווקא את הסט החדש מאחורה ?

איפה ממוקמים הטוויטרים ?

ניסית להנחית קצת תדרי מיד באקולייזר ? תדרים גבוהים ?

טוויטר נמצא מקדימה במקום הדיפולטיבי שלו, מתחת לפלסטיקה המקורית של הונדה.

אין לי איטום.

הסט החדש מאחורה, מכיוון שלטעמי ולטעם רבים הסט של ארטז הטיפה ישן יותר עם השפיץ על המיד יותר איכותי מהסטים החדשים יותר.

הטוויטרים מאחורה ממוקמים ממש על המגש ליד הרמקול בתוך הבית המוכן של ארטז.

ניסיתי להנחית תדרים דרך הדאבל דין, לא מצליח להגיע לשלמות האמת..

לגביי הטוויטר הקידמי, חשבתי אולי לשלוף אותו מתחת לפלסטיקה ולהדביק אותו על הדש.. אתה חושב שזה נחוץ ?

פורסם
שאתה אומר ששמעת רדיו דיסק אחר שבהם הסט נשמע יותר טוב אתה מתכוון ברכב שלך?

יכול להיות ששמעת ברכבים עם איטום ולך אין, או ברכבים שההתקנה אצלהם מבוצעת נכון ואצלך לא.

או שהמערכת פשוט לא מכוונת או שבאמת צריך להתקדם עם הרדיו דיסק

הגזמת, המערכת מותקנת מעולה, נעזרתי בבחור מקצוען שעובד בזה למחייתו.

ושמעתי את הסט שלי ברכבים עם איטום ובלי איטום.

אנשים מצליחים להגיע איתם לשלמות, ממש ללא צרימות בגבוהים.

פורסם
טוויטר נמצא מקדימה במקום הדיפולטיבי שלו, מתחת לפלסטיקה המקורית של הונדה.

אין לי איטום.

הסט החדש מאחורה, מכיוון שלטעמי ולטעם רבים הסט של ארטז הטיפה ישן יותר עם השפיץ על המיד יותר איכותי מהסטים החדשים יותר.

הטוויטרים מאחורה ממוקמים ממש על המגש ליד הרמקול בתוך הבית המוכן של ארטז.

ניסיתי להנחית תדרים דרך הדאבל דין, לא מצליח להגיע לשלמות האמת..

לגביי הטוויטר הקידמי, חשבתי אולי לשלוף אותו מתחת לפלסטיקה ולהדביק אותו על הדש.. אתה חושב שזה נחוץ ?

גם אצל אחי, בהונדה ג'אז, הוא מיקם את הטוויטרים במקום המקורי, בתוך הדש, מופנים כלפי השמשה הקדמית.

רק שאצלו הקומפוננט נחשב רך הרבה יותר - מורל וירטוס.

עם זאת, הסאונד שם נשמע בהיר הרבה יותר מאשר כשהסט היה אצלי בטנדר, כשהטוויטרים מוקמו OFF-AXIS על המשולשים מאחורי מראות הצד. לדעתי, זה המיקום, שמפזר את הצלילים הגבוהים לכיוון תא הנוסעים באופן יעיל הרבה יותר מאשר כשהטוויטרים ממוקמים במקומות "מקובלים" יותר ובזוויות אחרות.

הייתי ממליץ, אם אפשר, לנסות לשנות את מיקום הטוויטר ולראות האם ישנו שינוי לטובה.

לגבי השאלה האחרונה - סתם שליפתו והדבקתו על הדאש לא תשנה מאום. תשחק בזוויות, ON\OFF AXIS, למעלה למטה ותראה מה השינוי. בטוויטרים, זה יכול להיות הבדל של שמיים וארץ שמופרדים על חוט השערה.

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

בתור התחלה הייתי מנסה להתעסק בכיוונים (GAIN, כיוונים פיזיים של הטויטר, הנחתה של הטויטר, הנחתה של הטראבל דרך הרדיו דיסק, טיפה משחק באקוולייזר) לפני שאני מתרוצץ להחליף רדיו דיסקים על ימין ועל שמאל.

JL Audio

פורסם

טוב ככה, שירים ב 320kbps שומעים סוף הדרךךך!!! בלי צרימות בכלל, שמיעה כאילו כמו לעשות סקס בערך אותו דבר..

מה זה אומר ?

פורסם
טוב ככה, שירים ב 320kbps שומעים סוף הדרךךך!!! בלי צרימות בכלל, שמיעה כאילו כמו לעשות סקס בערך אותו דבר..

מה זה אומר ?

שהסקס שעשית עד עכשיו כנראה לא היה כזה טוב.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
שהסקס שעשית עד עכשיו כנראה לא היה כזה טוב.

חחחחחחחחחח :D

לא ברצינות השמיעה מדהימה, אבל הקטע שזה רק בשירים ממש איכותיים.. לא יודע נראה לי זה ה HU..

פורסם

כמו שבעצמך אמרת ואחזור: שיר איכותי יותר יישמע טוב הרבה (תופתע לגלות כמה) משיר באיכות נמוכה יותר (לדוג': 128, וקרוביו). ככה שלא הייתי ממהר להאשים את הרדיו, שכפי שציינת עושה את העבודה טוב ברגע שהשירים איכותיים.

JL Audio

פורסם

אוסיף על ידידי ה"שלילי" - ראשים באיכות גבוהה לא מחפים על שיר באיכות נמוכה. ההפך הוא הנכון - ככל שהסיגנל שמוציא הראש איכותי ונקי יותר - כך קל יותר לזהות שירים לא איכותיים וה"פאקים" בהם מודגשים בהרבה.

• תוכן חדש...