Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש בנרות מקרר שיעמוד בתנאים הבאים:

רוחב - בין 90 ל-100 ס"מ

גובה - 180-190 ס"מ

עומק (וכאן הקאץ' הגדול) - שישב בפועל בעומק של 60 ס"מ כולל דלתות, כלומר - שאם לא ניתן לדחוף אותו עד הסוף אחורה, בדר"כ צריך למצוא בשביל זה עד 56 ס"מ עומק.

חזית נירוסטה

שלוש דלתות (מקפיא תחתון) עדיף, אך ניתן להתפשר בחוסר ברירה על SBS.

מחיר - עד 14K ש"ח

חברה - הכל חוץ מליבהר בא בחשבון

ושיהיה במלאי עם זמן אספקה של עד חודש.

מובטח פרס כספי נאה למוצא הישר. כן, אני עד כדי כך מיואש מהחיפוש.

פורסם

מצאתי את שני אלה:

מקרר דלת ליד דלת Amcor AM640TN ‏560 ‏ליטר- http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=731306.

מקרר דלת ליד דלת Amana AM660TN ‏560 ‏ליטר- http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=788027.

שני המקררים מקבוצת תדיראן.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

תודה, אבל אתה לא באמת חושב שהייתי כותב פוסט כזה אם זה היה כ"כ קל, נכון? ;)

אלו מקררים עם עומק גוף 60 ס"מ. לא כולל דלתות. כאלה יש לא מעט.

פורסם

טוב שאמרת לא כולל ליבר והקצבת 14K..(הרגת את כל האפשרויות בעצם) תחפש אולי סאב זירו ו SMEG.

יש סיבה מיוחדת שאתה נמנע מליבהר? או שזה נופל בקטגוריית התקציב? אם זה בגלל התקציב תוכל לנסות רכוש מתצוגה.

פורסם
טוב שאמרת לא כולל ליבר והקצבת 14K..(הרגת את כל האפשרויות בעצם) תחפש אולי סאב זירו ו SMEG.

יש סיבה מיוחדת שאתה נמנע מליבהר? או שזה נופל בקטגוריית התקציב? אם זה בגלל התקציב תוכל לנסות רכוש מתצוגה.

הסיבה היא לא תקציבית, המקררים שלהם פשוט גרועים והשירות גרוע עוד יותר.

פורסם

מה שאתה מחפש בעצם, זה מקרר אינטגרלי. זה מקרר שאמור "ליישר קו" עם ארונות המטבח (שהם כידוע בעומק 60 ס"מ)

קח בחשבון שנפח האחסון נמוך יותר במקררים האלו מבסטנדרטיים.

יש לכל החברות, במגוון של מחירים.

התקציב שלך קצת נמוך אבל אפשר למצוא.

זה מה שזאפ יודע למצוא לפי מילת החיפוש.

בנוסף, דבר עם סמגל. הם אלופים בלמצוא פתרונות יצירתיים. ויש להם למשל את זה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

natco - תודה. כבר עברתי על כל אינטגרלי שיכולתי למצוא. אין כאלו בגובה וברוחב שאני צריך.

לכן פתחתי את השרשור וציינתי את המידות שאני מעוניין בהם.

אני מוכן גם להעלות את התקציב. אבל לא בהרבה. אם זה מגיע לאזור ה-20K ומעלה, אני מעדיף לקנות מקרר עם עומק גוף 60 ב-6000 ש"ח, ו"לסבול" את העובדה שהדלתות והידיות מציצות החוצה.

פורסם
תודה, אבל אתה לא באמת חושב שהייתי כותב פוסט כזה אם זה היה כ"כ קל, נכון? ;)

אלו מקררים עם עומק גוף 60 ס"מ. לא כולל דלתות. כאלה יש לא מעט.

אמרתי ננסה אולי ניפול על רווח קל :lol:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
ניסית ייבוא? בנייה אישית?

ייבוא זו אופציה שאני משאיר לבדיקה רק במקרה של חוסר ברירה.

בנייה אישית ככל הנראה תעלה הרבה יותר מהתקציב שלי ואמינות המוצר תהיה בעייתית.

פורסם

קח בחשבון שייבוא לוקח בערך חודשיים,אלה אם אתה מייבא בטיסה. הייתי הולך על השוק האמריקאי, יש המון פתרונות וחברות יותר אמינות ועמידות ומהזבלה שמוכרים בארץ. רק אל תשכח להזמין גם מתאם עם המקרר

פורסם

זה בכלל לא אסון שהדלתות בולטות מהקו של הארונות. בכל המקררים שאני מכיר אתה חייב שהדלתות יבלטו החוצה כדי שהן תפתחנה בלי להדפק בארונות.

הגיוני שבדלתות של מקרר אינטגרלי חשבו על פתרון כך שיוכל להפתח אבל בלא אינטגרלים לא.

אם מדובר במטבח חדש אז הפתרון הוא להרחיק את הארונות כמה ס"מ מהקיר ואז המקרר מגיע לקו הארונות.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

בכל מקרה חייבים להרחיק את המקרר כמה ס"מ מהקיר ולהשאיר מעליו רווח על מנת לאפשר פינוי חום על ידי זרימת אויר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא במקרה של האינטגרליים.

הם יודעים לחיות בתוך ארון סגור. זו כל ה"חכמה" שלהם. יש כאלה שאפילו באים עם הכנה להשחלת "דלת" זהה לדלתות המטבח, כך שלא רואים בכלל את הבדל בין "מקרר" ל"ארונות", וכך שהם סגורים בכל 6 הפאות שלהם.

יש אפילו דגמים מחולקים למודולים בגדלים שונים ובגבהים שונים (הנפוץ 85 ס"מ, כך שהוא יכול לשבת מתחת לשיש) ואז אתה משלב אותם בין הארונות הרגילים לפי הנוחות.

יש להם פתח אוורור קדמי, בסוקל או בחלק העליון (במקרה של סאב זירו, הגריל בחלק העליון,זה ממש סימן ההיכר שלהם).

בקיצור-אם מוכנים לשלם, יש פטנטים... אל תשאל :)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

לא התעמקתי בנושא מקררים אינטגרליים - בשיפוץ שעשיתי לאחרונה הגעתי מהר מאד למסקנה שהם יקרים מאד ולא יספקו את צרכי במגבלות המטבח - אבל מה שאתה מתאר וא בעצם מערכת אוורור שכלולה בנפח המקרר במקום בנפח הארון שסביבו. עוד סיבה לכך שמקררים אינטגרליים קטנים מהמצופה לפי חזיתותיהם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...