Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי החלפת הרדיאטור האחרונה יש לי תופעה שאני לא מצליח להבין.

אני רואה מחסור של נוזל קירור במיכל העודפים. המיכל מתרוקן בערך כל 450 - 500 ק"מ. ז"א כל תידלוק של מיכל דלק אני צריך למלא גם את מיכל העודפים.

הרכב נוסע לרוב נסיעות קצרות של 5 - 10 ק"מ לכל כיוון. ומידי פעם נסיעה 30 ק"מ לכל כיוון.

בדקתי צינורות, חיזקתי באנדים, שום דבר לא עזר.הנחתי שיש דליפה ממקום נסתר כלשהוא שלא הצלחתי למצא.

לאחרונה יצא לי לעשות נסיעה לצפון של 250 ק"מ לכל כיוון, כשהרכב התקרר פתחתי את מכסה המנוע והופתעתי לגלות שלא חסרה אף טיפה !!! מיכל העודפים מלא עד למקסימום בדיוק כפי שמלאתי לפני הנסיעה.

עכשיו אחרי שהרכב תודלק וחזר לשגרת הנסיעות הרגילה, שוב חסרים מים במיכל העודפים.

למישהו יש תיאוריה שיכולה להסביר מצב כזה ?

הכיוון שאני חושב עליו הוא שמשהו קורה בזמן ההתחממות של המנוע לטמפרטות העבודה, או בזמן ההתקררות שלו. אבל מה יכול להיות בזמנים האלה ?

פורסם

החלף שוב מכסה רדיאטור לאיכותי יותר.

בדוק וחזק לפי הצורך, את את הבנדים בחיבו ר לצינור,המוביל מים ממיכל העבוי/ עודפים לרדיאטור.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
החלף שוב מכסה רדיאטור לאיכותי יותר.

בברכה

צביקה

אבל איך מכסה רדיאטור יכול להסביר את המצב המוזר הזה ? חשוב לי להבין ...

פורסם

חשדתי גם בזה אבל אני בודק את המכסה ואת פתח הרדיאטור, הוא יבש לחלוטין ואין כל סימני מים. מעבר לכך אני גם בודק את איזור מכסה הרדיאטור, מידי פעם אחרי נסיעה כשהרכב עוד מונע והמנוע בטמפרטורת עבודה ויש לחץ במערכת, לא ראיתי שום סימן לבריחת מים מהאיזור הזה.

פורסם

שלום רב !

איך אתה בודק מכסה?

כשהמנוע קר, ואין לחץ במערכת, לא תגלה סימני נזילה, המכסה ישאר יבש, אך תוך כדי נסיעה אדי מים יפלטו מהמכסה, יהפכו לטיפות עם מגעם עם האוויר הקר, ויתעבו באוויר, המכסה ישאר יבש, ואילו מפלס המים ברדיאטור ירד, אך יושלם על ידי מיכל העודפים, ומכאן החוסר במיכל.

שני אפשרויות לפניך, לחבר את המכסה למתאם אוניברסלי המחובר למכשיר לחץ, במוסך או במכון רדיאטורים ובדיקת אטימות ולחץ הקפיץ.

אפשרות שניה, לקנות מכסה חדש.

וזאת בהנחה שבוצעה בדיקת לחץ במערכת הקירור, לאיתור נזילות, ואין עשן לבן וסציך, מצינור הפליטה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...