Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי ידית הילוכים חדשה מעור

נראה לי שהיא נשמרה בקופסא במשך 20 שנה.

LTmM2yB.jpg

איך ניתן לשמור על העור בצורה הטובה ביותר?

בידית הקודמת שהיתה עשויה מ PVC הייתי משתמש תמיד ב Flash Dash ולאחרונה נוצרו בה קרעים.

האם אפשר להשתמש ב Flash Dash על מוצרים מעור?

יש לי גם את המוצר הבא של סנו:

002068.jpg?v=3

האם הוא טוב למשימה?

לא בא לי להשקיע בתרסיסים של CG שעלותם 100 שקלים וצפונה לשימוש חד פעמי של ידית הילוכים..

פורסם

אם לא בא לך להשקיע במוצרים איכותיים מאוד... אז, הפלאש דש המצויין יעשה עבודה סבירה בלבד על עור, הייתי מהמר על הסנו כמתאים יותר.

אני משתמש בקונדישנר של CG הוא עלה לי פחות ממה שכתבת...

עריכה: אתה צודק - כעת המחיר 110 http://www.autostore.co.il/%D7%A7%D7%A8%D7%9D-%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%97-%D7%A2%D7%95%D7%A8-Chemical-Guys-Leather-Conditioner.html

אני משוכנע ששילמתי עליו 79 ש"ח לפני מספר חודשים.

כתבתי עליו כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=483480&highlight=chemical+guys+leather+conditioner

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אני משוכנע ששילמתי עליו 79 ש"ח לפני מספר חודשים.

אני משוכנע שאתה צודק, כי גם אני הבחנתי בזחילת המחירים כלפי מעלה, זו כמובן זכותם המלאה - אבל כבר נתקלתי במוכרים שנותנים שירות טוב לפחות כמו של משה החביב - אולי אפילו יותר טוב.

כך שקניה ממשה איננה האפשרות היחידה - ממש לא.

לפו"ש, מאיזה אזור אתה בארץ? תוכל לקבל אצלי בחינם מעט קונדישנר לעור.

פורסם

מה שדי חרה לי זה שלאחר שמכרו במחיר נוח (לא זול!) וגרמו לי לרכוש, נעשה כאן קידום מכירות ע"י כמה חברים ששיתפו ברשמים (כמו בלינק שצרפתי מקודם) ואז... כשנוצר ביקוש, הפלא ופלא המחיר זינק ב 40%. אנחנו מדברים על פחות מחצי שנה.

לא יפה! מרגיש מנוצל ;-)

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

תודה, אני מראשל"צ

לא רוצה להשקיע בקניית חומר כי אין לי שום דבר שהוא מעור ברכב חוץ מהידית.

לכן חשבתי אם כבר שאשתמש בזה של סנו, רע הוא לא יעשה אני מניח.

פורסם
מה שדי חרה לי זה שלאחר שמכרו במחיר נוח (לא זול!) וגרמו לי לרכוש, נעשה כאן קידום מכירות ע"י כמה חברים ששיתפו ברשמים (כמו בלינק שצרפתי מקודם) ואז... כשנוצר ביקוש, הפלא ופלא המחיר זינק ב 40%. אנחנו מדברים על פחות מחצי שנה.

לא יפה! מרגיש מנוצל ;-)

זו לא רק הרגשה, זה בדיוק כמו שתיארת, ניצלו אותנו ואותי זה ממש מעצבן.

תודה, אני מראשל"צ

תשתמש בחומר של סנו, עור זה עור, לא צריך להגזים עם חומר ייעודי לרכב, אין שום הבדל בין ספת העור בסלון שלך לבין כורסאת העור ברכב.

פורסם

התכשיר של סנו מצויין. אני מחדש איתו את ההגה והידית הילוכים אצלי.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
תודה, אני מראשל"צ

אם תזדמן לאזור י-ם, קבע איתי ותקבל מהקונדישנר.

• תוכן חדש...