Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפתרון של aux בלוטוס' יש לי סטאפ מתאים,

שזה מתאם בלוטוס aux - בערך 8$

חפש באיביי: USB 3.5mm Bluetooth 2.0 Music Stereo Audio Receiver For Home AUX PT-810 Speaker

עם ממיר מתח 12v ל5v עם שקע, 4-5$

חפש באיביי: DC DC Converter Step-Down Module 12V to 5V usb output for car led usb power

הייתי מביא לך קישורים אבל אני לא יכול לצרף קישורים עדיין כי אני חדש..

מצ"ב תמונה של איך זה נראה אצלי,

לא חיברתי את זה לאוטו אבל בדקתי את זה בבית וזה עובד די טוב,

זה פשוט מקבל חשמל מהusb, לא יותר, וכשיש לו חשמל הוא גלוי ומופיע "pt-music"

כשמתחברים הוא ישר משמיע את כל המוזיקה באיכות ממש סבבה דרך היציאת aux שלו..

את זה אפשר לחבר למערכת בחיבור aux מאחורה, ולהזרים מוסיקה למערכת דרך בלוטוס, כשכל זה מחובר מאחורה, בלי כבל aux מעצבן ובלי משדר fm בטווח מוגבל עם הפרעות...

IMAG1201-2.jpg

If you can dream it - You can do it!

חלומות לא מתגשמים - חלומות מגשימים!

פורסם

בלבלת אותי עם כל הסטאפ הזה...

זה מתאם בלוטות' שמקבל חשמל ישירות מהרכב, ומעביר את הסאונד דרך הAUX לרמקולים של הרכב?

אם כן, אז מה ההבדל בין מה שמופיע בתמונה שלך, לזה?

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

הי יש לי למכירה פיתרון מעולה.רכשתי באיבי מתאם קטן מתחבר ליציאת הצינגר ברדיו דיסק שלך בעזרת כבל ומשם לקופסה קטנה

המאפשרת חיבור aux,sd card, usb

כל זה וגם נשארת השליטה מההגה.הכל חדש באריזה פשוט לצערי לא מתאים לרדיו בריכבי .מתאים במיוחד לריכבי פיאט.

אני מבקש מחיר עלות 250 שח. במידה ואתה מעונין ירון 0544425614

פורסם

אתה רואה, עובד ישר, בלי בעיה.

אחלה מדריך, תהנה!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
הכל יפה וטוב,לא מצאת מיקום חותר טוב לשקע aux?

חשבתי על הרבה מקומות, זה לדעתי המקום הטוב ביותר בשבילי. גם ההתקנה במקום הזה הייתה קלה יחסית לעומת מקומות אחרים שחשבתי עליהם.

כל אחד יכול להתקין איפה שבא לו.

סולל הדרך, תודה רבה על העזרה עם השאלות שלי ועל הפירגון!

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...