Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טאבלט זול

יגאל
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר,

לאחרונה הבנתי שבא לי מדי פעם לגלוש בבית באינטרנט בלי להחזיק עליי את הלפטופ והאייפון קטן מדי.

מישהו יכול להמליץ על טאבלט קטן יחסית וזול?

לא מזמן אבא שלי קנה לאמא שלי טלפון של לנובו מאלי אקספרס בכ-500 שקלים, הייתי סקפטי אבל המכשיר באמת עושה את העבודה!

האם אוכל למצוא שם טאבלט מוצלח יחסית במחיר דומה?

כאמור בעיקר לגלישה, אתקין כמה אפליקציות בסיסיות לא מעבר לזה וכמובן שאין צורך בכרטיס 3G אלא רק WIFI לגלישה ביתית.

תודה!

פורסם

יש קופון בגרופאון לנקסוס 7 ב500 שקל.

התמורה הכי טובה לסכום הזה, תתחדש.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אני מקווה שהקישור מהסלולרי יעבוד פה, אם לא פשוט חפש בגרסת האפליקציה של האתר.

נ.ב

טעיתי במאה שקל, זה 600 ולא חמש מאות.

טאבלט "Google Nexus 7 עם מערכת הפעלה Android 4.1, זיכרון 8GB, מעבד Tegra Quad-Core ועוד, ב-599 ₪ בלבד

http://bit.ly/1a2aXpy

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

מעניין מאיזו משאית נפלו כל המכשירים ה"מוחדשים" האלו. הייתי מבין אם היה מלאי מוגבל של דגם בודד, אבל פה יש שלושה דגמים ומלאי שנראה אינסופי, וכל זה נמכר ע"י חברה שקוראת לעצמה "וואי וואי וואי דילס". :roll:

עדיין, זה נשמע כמו עסקה מעולה אפילו למי שמתכנן לגלוש מחוץ לבית ולמרות העובדה שאין 3G. במחיר הזה כבר לא אכפת לי להפעיל hot spot מהטלפון בכל פעם שארצה לבדוק משהו באינטרנט.

פורסם
אשמח לקישור, מה שאני מצאתי עולה 1300:

http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/bug-c02524490/12284103

זה כמובן הדגם הישן.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אם יורשה לי לשאול ולהתעלק על השרשור הנוכחי, במה הנקסוס טוב יותר מהאסוס הנ"ל?

אני פשוט גם מחפש טאבלט קטן ('7) לקריאת ספרים וגלישה.

פורסם
לא, זה ניקוי מדפים כי זה כבר דגם ישן ויצא נקסוס 7 חדש יותר, וגם בקרוב צריך לצאת נקסוס 8.

או, עכשיו הדלקת אותי. גם יגרום לי לפחות רגשות אשמה לעומת לקנות נקסוס 7 חדש (להחליף 7 ב7 זה נשמע כמו בזבוז, להוסיף 8 ל7 זה כבר בסדר) וגם הגודל הזה יכול להיות ממש פצצה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...