Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם!

תמיד חלום שלי היה שיהיה לי אוטו ספורט.אז אני הולך להגשים את החלום בעזרתכם.

אני עובר מאופנוע סופר ספורט gsxr לרכב.

בעיקרון אני די נעול על סיאט לאון 2006-2010 זה התקציב גם.אבל קראתי פה ושם שמנוע tsi לא כזה אמין וכו׳,צד שני מנוע חסכוני,חדשני וחזק.אז החשש האם זה סיכון לקנות tsi?כמובן שאני קונה עם שיפורים או שישים שיפורים לבד.

אם זה באמת מנוע לא אמין אז האופציה השניה זה גולף gti או איביזה קופרה עד שנת 2008.gti קצת בעייתי כי הוא הכי יקר.

כמובן שבכל הדגמים הכוונה היא לידני.תעזרו לי בבקשה בהחלטה.תודה מראש.

פורסם

האמת שמדובר במנועים אמינים מאוד, אולי חוץ מה-1.4 כפול המגדשים שעשה המון בעיות אבל נדמה לי שכבר רוב המנועים הללו הוחלפו ובכל מקרה הפסיקו ליצר אותם.

פורסם

תלוי לאיזה מנוע אתה מתכוון, בעיקרון כולם "אוכלים" שמן וב1.8 יש בעיה של מותכן שרשרת טיימינג. חוץ מזה אין בעיות ידועות כמובן כמו שרשמת עדיף רק ידני.

פורסם

אין לי מושג מה אני כותב, אני אידיוט שכל פעם חוזר לפורום, למרות שזרקו אותי מפה עשרות פעמים.

פורסם

4Real

למה הכוונה שאתה אומר "אוכלים שמן" ?אם אני יבדוק פעם בשבוע את השמן במנוע זה יהיה מפסיק ? ולגבי רצועת טיימינג,מה בדיוק הבעיה איתה ואם אני לא טועה זה כבר שרשרת במקום רצועה.

Troy

למה אתה כזה שלילי למנועי TSI ?

פורסם
תתרחק מTSI, זוללים שמן ולא אמינים.

ניזון משמועות. אין לך מושג ירוק.

יש לי 3 רכבי TSI עם 0, בדיוק 0 תקלות במשך שנה וחצי.

לא זוללים שמן ואמינים מאד.

אם אכן יש לך רכב בעל מנוע TSI אולי יש לך בעיה נקודתית.

כעמט כל מחלות הילדות של מנועי TSI ותיבת DSG נפתרו לפני כשנתיים.

חלק בהחלפות ושיפורים וחלק בעדכוני תוכנה.

מעבר לזה, תקלות תמיד יכולות להיות בכל רכב.

לפותח השישור, תרגיש בטוח.

נוהג על: Leon SC FR 1.8 TSI צבע לבן

לשעבר: SEAT IBIZA 1.2TSI SC

פורסם

אל תתייחס להודעה של Troy. הוא טרול מוכר.

גם התגובה לו לא מבוססת, לפחות לגבי ה-DSG. כרגע אף אחד לא יודע אם הבעיות נפתרו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
4Real

למה הכוונה שאתה אומר "אוכלים שמן" ?אם אני יבדוק פעם בשבוע את השמן במנוע זה יהיה מפסיק ? ולגבי רצועת טיימינג,מה בדיוק הבעיה איתה ואם אני לא טועה זה כבר שרשרת במקום רצועה.

Troy

למה אתה כזה שלילי למנועי TSI ?

הכוונה שלי היא שהיצרן מצהיר שקילו שמן ל1000 קילומטר זה תקין מעבר לזה זה כבר משהו אחר. לגבי המותחן שרשרת טיימניג, אם אתה תעשה חיפוש אתה תראה שהיו פה כמה בעיות בנוגע לזה ואפילו וויכוח די רציני בנוגע לאחריות של זה.

פורסם

לאחר תקופה עם:

לאון טורבו 2007

לאון טורבו 2009

לאון טורבו 2011- עדיין בשימוש.

לא היתה שום בעיה עם הרכב, אכילת השמש היא "תופעה" מוכרת אך לא מוגדרת כבעיה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לחבר היתה בעיה קשה של אכילת שמן עם מנוע ה-1.4TSI כפול המדגשים. טרטרו אותו הלוך ושוב עם בדיקת שמן במוסך. בסוף מצאו פתרון לבעיה, למרות שניסו להסביר לו שליטר לאלף ק"מ זה תקין...

לא משנה מה היצרן אומר, ליטר שמן ל-1K ק"מ זה לא נורמלי ולא סביר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...