Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המצבר לא הניע את הרכב, פעם ראשונה. לפני כמה ימים קניתי מטען CTEK 3.6 כי ידעתי שזה יגיע (נסיעות קצרות) אך לא הספקתי להשתמש בו.

במידה ונותנים משומש, האם כדאי להשאר עם המצבר שלי (לאחר שאני מטעין אותו כמובן) או לקחת מה שמביאים לי?

פורסם
המצבר לא הניע את הרכב, פעם ראשונה. לפני כמה ימים קניתי מטען CTEK 3.6 כי ידעתי שזה יגיע (נסיעות קצרות) אך לא הספקתי להשתמש בו.

במידה ונותנים משומש, האם כדאי להשאר עם המצבר שלי (לאחר שאני מטעין אותו כמובן) או לקחת מה שמביאים לי?

אם יש לך אחריות תקפה , אמורים להחליף לך במצבר חדש. אבל בתכלס לא תמיד זה קורה (ואולי אפילו ברוב המקרים)

מקבלים מחודש.

פורסם

לא חייבים לתת מצבר חדש, שהרי אם לצורך העניין התקלקל מצבר בן שנה וחצי והאחריות היא שנתיים, האם סביר לדרוש מצבר חדש?

מצד שני אם התקלקל מצבר בן שלושה חודשים, סביר לבקש מצבר חדש.

ובין לבין תלוי בכוח המיקוח של בעל המצבר ובנוהלי החברה היצרנית.

פורסם

מקבלים מחודש גם לאחר זמן מועט.אני רכשתי מצבר באוטו דיפו לפני שנים וברכב הייתה בעית טעינה של האלטרנטור. כעבור שלושה חודשים הלך המצבר ,הגעתי לאוטו דיפו ,שם קיבלתי מצבר משומש (הם הראו לי כי כך כתוב בתעודת האחריות ) .המצבר הורכב ועזבתי את המקום. מיותר לציין שהמצבר היה על הפנים ולאחר מספר חודשים מועט הוחלף האלטרנטור ואיתו המצבר לחדש (כמובן שהפעם המצבר לא נרכש באוטו דיפו).

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם
מיותר לציין שהמצבר היה על הפנים ולאחר מספר חודשים מועט הוחלף האלטרנטור ואיתו המצבר לחדש (כמובן שהפעם המצבר לא נרכש באוטו דיפו).

כלומר האלטרנטור היה בעייתי - האם יתכן שהוא שגרם לכל הבעיות עם המצברים ?

פורסם
כלומר האלטרנטור היה בעייתי - האם יתכן שהוא שגרם לכל הבעיות עם המצברים ?

יתכן :wink:. מעולם לא נדע. הרכב ממזמן כבר משמש כעציץ בגן ילדים :).

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם
אני קיבלתי חדש אחרי כמה חודשים-תלוי אצל מי מתקינים.

אל תהייה בטוח שקיבלת חדש מכיוון שמצבר מחודש נראה כמו מצבר חדש.

איזה כייף לי :)

פורסם

תלוי בחברת המצברים ובמותג:

הגדולים נותנים מצבר חדש אבל צורבים עליו את תאריך האחריות של הצבר המקורי.

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

• תוכן חדש...